Senast uppdaterad: 2019-01-01-01


Knappen Begäran om registrerad personCA säljer inte min dataknapp

Översikt

Bombora, Inc., dess globala dotterbolag (kollektivt "Bombora", "vi", "oss", eller "vår") värde integritet en person ("du" eller "din") vars information vi samlar in eller tar emot. Detta sekretessmeddelande ("Meddelande") förklarar vilka vi är, hur vi samlar in, använder och delar personlig information om dig och hur du kan utöva dina sekretessrättigheter.

Meddelandet omfattar personuppgifter som vi samlar in:

a) När du tillhandahåller information till Bombora värd plattform och relaterade analysprodukter.

b) När du besöker någon av våra företags webbplatser (till exempel https://bombora.com, https://www.signal-hq.com/, https://www.netfactor.com/)) ("Webbplats") och / eller under den vanliga kursen i våra affärsmetoder, till exempel i samband med våra evenemang, försäljning och marknadsföring (se "integritet för våra webbplatser").

Snabblänkar

Vi rekommenderar att du läser detta meddelande helt för att säkerställa att du är fullt informerad. Men för att göra det lättare för dig att granska de delar av detta meddelande som gäller för dig, har vi delat upp dokumentet i följande avsnitt:

1. Vilka vi är

2. Sekretess för våra tjänster

3. Sekretess för våra webbplatser

4. Allmän information

5. Hantera dina personuppgifter med oss

6. Annan viktig information

7. Formulär för begäran om registrerade

1. Vilka vi är

Ett av de främsta sätten bombora samlar in data är från ett eget datakooperativ ("Data Co-op"). Data Co-op består av affärsföretag ("B2B") webbplatser för utgivare, marknadsförare, byråer, teknikleverantörer, forsknings- och evenemangsföretag som bidrar med uppgifter om innehållsförbrukning till en massiv poolad datauppsättning som beskriver köparens avsikt. Data Co-op-medlemmar tillhandahåller samtyckesbaserade varumärkesanonyma data, inklusive unika ID,IP-adress, sid-URL och hänvisningsadress, webbläsartyp, operativsystem, webbläsarspråk och engagemangsdata som uppehållstid, rullningshastighet, rullningsdjup och tid mellan rullar. Engagemangdata verifierar att läsaren faktiskt konsumerar innehållet och inte snabbt studsar från webbplatsen. Bombora samlar in alla händelsedata och indexerar dynamiskt innehållet till Bombora-ämnet taxonomi och sammanställer dessa data på företagsnivå. Den fullständiga datauppsättningen uppdateras varje vecka.

Bombora tillhandahåller följande värdbaserade plattform och relaterade analysprodukter (gemensamt "Tjänsterna") till sina kunder.

1.1 Företagsuppgång® Analytics

En analysrapport med företagsnamn, ämne och företagsvåg® poäng. För att skapa poängen Bombora samlar in, lagrar, organiserar, använder och raderar data som anonymiseras och aggregeras så att det inte finns några personuppgifter. Bombora kommer inte att lämna ut några data till ett annat företag än företagsnamn, ämnen sökte och Company Surge® poäng. Dessa rapporter skapas genom att samla in data från taggar på utgivarens webbplatser. Taggen samlar in IP-adress (som är anonym och konverteras till företagets URL), engagemangsmått och ämnen (som bestäms av realtidsalgoritmen). Ämnena (baserade på Bomboras B2B taxonomi) tillskrivs företagets namn. Att jämföra ämnesintresse över 30B-interaktioner med hjälp av våra egna algoritmer leder till en poäng. Den poängen är bolagets intressenivå i ämnena jämfört med tiden.

1.2 Publiklösningar

Målgruppslösningar och mätprodukter har satt in data till och delar ett cookie-id i målgruppssegmentet. Data Bombora lägger till cookie-ID är firmografiska och demografiska data endast på domän- och företagsnivå. De firmografiska och demografiska uppgifterna kan omfatta industri, funktionellt område, professionell grupp, företagets intäkter, företagets storlek, tjänsteålder, beslutsfattare och prediktiva signaler. Bombora delar inte några uppgifter som skulle kunna användas för att identifiera en enskild registrerad. Dessutom förhindrar Bombora co-mingel av attribut som kan ha till följd att identifiera en individ, till exempel en c-suite jobbnivå på en företagsstorlek mindre än 10 personer.

  • Facebook integration: som mer fullständigt beskrivs i ""vad vi gör och samla in och varför". Genom Bombora-integrationen med Facebook laddar Bombora upp målgrupper som är associerade med domäner till Facebook. Facebook matchar dessa hashed e-postmeddelanden mot deras databas av användare för att skapa en anpassad målgrupp för inriktning.
  • LinkedIn integration: Genom LinkedIn Marketing Developer Platform API skickar Bombora företagets överspänning® avsiktsdata som en lista över domäner till LinkedIn. LinkedIn matchar sina användare med domäner för att skapa en matchad målgrupp för inriktning inom LinkedIn Ad Platform.

1.3 Mätprodukter

Följande måttsvit för produkter samlar demografisk och firmografisk information:

  • Målgruppsverifiering. Med vår målgruppsverifieringsprodukt placerar en kund en tagg på deras kampanjannons. Målgruppsverifieringstaggen kan samla in följande datainsikter om besökare som klickar på annonsen: Unika cookie-ID,IP-adress och information som härleds, till exempel geografi, användaragent: webbläsartyp och operativsystem (OS).
  • Besökare Insikter: Med vår Visitor Insights-produkt lägger en partner en tagg på deras hemsida (Bombora har vår tagg på våra webbplatser). Besökaren insikter taggen är en kunna samla in insikter om besökare, inklusive men begränsade följande data (i) Övergripande besökare engagemang segmenterad med hög, medium och låga procentsatser; ii) Totalt antal besökare jämfört med tidigare datumintervall. (iii) Totalt antal företag, unika användare, sessioner och sidvisningar. (iv) Totalt antal företag, unika användare, sessioner och sidvisningar jämfört med tidigare datumintervall. (v) Engagemang efter företagsdomän segmenterad efter hög, medium och låg och (vi) Unika användare, sessioner och sidvisningar efter företagsdomän. Dessa data kan levereras via Bombora-gränssnittet, från en daglig feed eller direkt från Google Analytics-plattformen.
  • Visitor TrackVisitor Track används tillsammans med vissa programvaruverktyg, till exempel JavaScript, för att mäta och samla in sessionsinformation. Vi gör detta för att analysera trafiken till vår hemsida, och för att bättre förstå behoven hos våra kunder och besökare. Några exempel på den information vi samlar in och analyserar är Ip-adressen (Ip) som används för att ansluta datorn till Internet. dator- och anslutningsinformation som webbläsartyp och version, operativsystem och plattform. Den enhetliga resurslokalisering ("URL") som hänvisar sida till vår webbplats tillsammans med varje sida som visas, inklusive datum och tid.

Genom Tjänsterna tillhandahåller Bombora data till våra kunder för att hjälpa dem att bättre ansluta och rikta organisationer som de vill nå (vi hänvisar till individerna i dessa organisationer som "Slutanvändare"). Bombora och dess partner engagerar sig i att spåra slutanvändarnas interaktioner med business-to-business-innehåll i olika digitala egenskaper, till exempel webbregistreringsformulär, widgets, webbplatser och webbsidor (oavsett om de kommer åt via dator-, mobil- eller surfplatta eller surfplatta eller annan teknik) ("Digitala egenskaper"). Vi tar sedan dessa uppgifter och sammanställer den information som samlas in i demografiska segment, såsom företagets intäkter och storlek, funktionella område, industri, yrkesgrupp och tjänsteålder. Detta hjälper klienter att anpassa engagemanget baserat på ämnen som organisationer är intresserade av och intensiteten i den förbrukningen.

Tillbaka till toppen

2. Sekretess för våra tjänster

I det här avsnittet beskrivs hur vi samlar in och använder information som vi tar emot eller samlar in från slutanvändare via Tjänsterna (vi hänvisar till detta gemensamt som "Serviceinformation"). Detta inkluderar information om vilken typ av information vi samlar in automatiskt, vilka typer av information vi får från andra källor och syftet med dessa samlingar.

2.1 Vilken information samlar vi in och varför?

Information som vi samlar in automatiskt
Vi använder och distribuerar olika cookies och liknande spårningstekniker (se "cookies och liknande teknik" ) för att automatiskt samla in viss information om din enhet när du interagerar med digitala egenskaper som använder vår teknik. En del av denna information, inklusive din IP-adress och vissa unika identifierare, kan identifiera en viss dator eller enhet och kan betraktas som "personuppgifter" i vissa jurisdiktioner, bland annat inom Ees ("EES"). Bombora samlar dock inte in någon information som gör det möjligt för oss att identifiera dig personligen, till exempel ditt namn, postadress eller e-postadress.

Vi samlar in denna information genom att tilldela en slumpmässig unik identifierare ("UID") till din enhet första gången du interagerar med en digital egendom som använder vår teknik. Detta användargränssnitt används sedan för att associera dig med information som vi samlar in om dig.

Den information vi automatiskt samlar in kan omfatta:

  • Information om din enhet, till exempel typ, modell, tillverkare, operativsystem (t.ex. iOS, Android), operatörsnamn, tidszon, nätverksanslutningstyp (t.ex. Wi-Fi, mobil, IP-adress och unika identifierare som tilldelats din enhet, till exempel dess iOS-identifierare för reklam (IDFA) eller Android Advertising ID (AAID eller GAID).
  • Information om ditt onlinebeteende, till exempel information om de aktiviteter eller åtgärder du vidtar på digitala egenskaper som vi arbetar med. Detta kan inkludera tid som tillbringas på en webbsida, oavsett om du bläddrar eller klickar på en annons eller en webbsida, sessionsstart/stopptid, tidszon, din refererande webbplatsadress och geolokalisering (inklusive stad, metroområde, land, postnummer och potentiellt geografiska koordinater om du har aktiverat platstjänster på din enhet) sidor och besökta tider.
  • Information om annonser som visas, visas eller klickade på till exempel vilken typ av annons, där annonsen visades, oavsett om du klickade på den och antalet gånger du har sett annonsen.

Information vi får från andra källor
Vi kan också kombinera, slå samman och/eller förbättra den information vi samlar in om dig. Detta kan inkludera den information vi samlar in om dig med information som samlats in från tredje part, till exempel andra webbaserade och mobila nätverk, utbyten och webbplatser ("Partners") eller våra kunder (till exempel kan de ladda upp vissa "offline" data till Tjänsterna). Visa en lista över våra nuvarande partner. Dessutom kan den serviceinformation som vi automatiskt samlar in kombineras och associeras med företagsprofilinformation som vi ger dig slutsatsen, såsom ålder, domän, funktionellt område, hushållsinkomst, inkomststatus & förändringar, språk, senioritet, utbildning, tillverkning, yrkesgrupp, industri, företagsintäkter, nettoförmögenhet.

Denna information kan omfatta hash-identifierare som härrör från annan information, till exempel e-postadresser, användar-ID, demografiska data eller intressedata (som din bransch, arbetsgivare, företagsstorlek, befattning eller avdelning) och innehåll som visas eller åtgärder som vidtagits på en Digital egendom.

Vi använder tjänsteinformationen på följande sätt:

  • Att tillhandahålla tjänsterna till våra kunder. Generellt använder vi serviceinformationen för att hjälpa kunderna att bättre förstå sina nuvarande och potentiella kunder och marknadstrender. Detta gör det möjligt för kunder att bättre rikta och anpassa webbplatser, innehåll, andra allmänna marknadsföringsinsatser och att mäta och optimera prestanda för sin marknadsföring.
  • Så här bygger du olika inferenced datasegment ("Datasegment"). Vi kan använda serviceinformationen för att skapa datasegment som är relaterade till till exempel den bransch du befinner dig i eller vilken typ av innehåll du eller den organisation du arbetar för verkar vara intresserad av. Vi använder dessa datasegment för att hjälpa våra kunder att förstå sina egna kunder, utvärdera kund- och marknadstrender och skapa rapporter och poängsättning om kundens beteende. Datasegmenten kan också associeras med Användar-, cookies och/eller annonserings-ID för mobila enheter.
  • För att göra "intressebaserad reklam". Vi använder eller arbetar ibland med kunder och partners som använder UID eller annan information som härrör från information som e-posthashar. Denna information i sin tur kan associeras med cookies och kan användas för att rikta annonser till dig som baseras på "offline" intressebaserade segment , till exempel dina intressen, transaktioner eller demografisk information - eller används av kunder som riktar sig till och analyserar sådana annonser. Detta kallas ofta "intressebaserad reklam". Du kan läsa mer om denna typ av reklam på DAA: s webbplats.
  • För att göra spårning över flera enheter. Vi (eller våra partners och kunder vi arbetar med) kan använda serviceinformationen (t.ex. IP-adresser och UID: er) för att försöka hitta samma unika användare i flera webbläsare eller enheter (t.ex. smartphones, surfplattor eller andra enheter) eller arbeta med leverantörer som gör detta för att bättre rikta annonskampanjer till vanliga uppsättningar slutanvändare. Ett varumärke kanske till exempel vill rikta sig till kunder som det vanligtvis känner igen i webbläsare via mobilappar.
  • Så här gör du "användarmatchning". Vi (eller våra partners) kan använda tjänsteinformationen, särskilt olika UID:er, för att synkronisera cookies och andra identifierare med andra partners och kunder (dvs. att göra "användarmatchning"). Förutom användargränssnittet har till exempel en slutanvändare tilldelats i vårt system kan vi också få en lista över UID:er som våra partner eller kunder har tilldelaten en slutanvändare. När vi identifierar matchningar låter vi sedan våra kunder och partners veta för att hjälpa dem att göra något av ovanstående, inklusive att förbättra sina egna data- och datasegment, för att göra intressebaserad reklam eller ge insikter till andra kunder. Vi använder till exempel anpassade målgrupper för Facebook för att göra användarmatchning
  • Eftersom vi anser vara nödvändigt eller lämpligt:
    a) enligt tillämplig lag, inklusive lagar utanför ditt bosättningsland
    b) att följa rättsliga processer
    c) att svara på förfrågningar från offentliga och statliga myndigheter, inklusive myndigheter utanför ditt bosättningsland
    d) att genomdriva våra villkor
    e) för att skydda vår verksamhet eller någon av våra dotterbolags
    f) för att skydda dina, våra dotterbolag och/eller våra rättigheter, integritet, säkerhet eller egendom
    g) att tillåta oss att vidta tillgängliga åtgärder eller begränsa de skador som vi kan upprätthålla.
  • För att utvärdera, driva eller förbättra tjänsterna.

2.2 Cookies och liknande teknik

Våra partners, våra kunder och vi använder olika UIDs, cookies och liknande spårningstekniker för att automatiskt samla in information från slutanvändare över olika digitala egenskaper(som tidigare beskrivits ovan). Läs vår cookie-policy för ytterligare information.

2.3 Rättslig grund för behandling av personuppgifter (endast EES-personer)

Om du är en person från EES, vår rättsliga grund för insamling och användning av personuppgifter som beskrivs ovan beror på den berörda personuppgifteroch det specifika sammanhang i vilket vi samlar in den. Vi förlitar oss dock normalt på våra legitima intressen att samla in personuppgifter från dig, utom när sådana intressen åsidosätts av dina dataskyddsintressen eller grundläggande fri- och rättigheter. Där vi förlitar oss på våra legitima intressen att behandla dina personuppgifter, de inkluderar de intressen som beskrivs i "vilken information samlar vi in och varför" avsnitt ovan.

I vissa fall kan vi lita på vårt samtycke eller ha en rättslig skyldighet att samla in personuppgifter från dig eller på annat sätt kan behöva personlig information för att skydda dina vitala intressen eller en annan persons intressen. Om vi förlitar oss på samtycke att samla in och/eller behandla dina personuppgifter kommer vi att inhämta ett sådant samtycke i enlighet med gällande lagar.

Om du har frågor om eller behöver ytterligare information om den rättsliga grunden som vi samlar in och använder dina personuppgifter, vänligen kontakta oss med hjälp av de kontaktuppgifter som ges under "kontakta oss nedan.

Tillbaka till toppen

3. Sekretess för våra webbplatser

I det här avsnittet beskrivs hur vi samlar in och använder information från användare av våra webbplatser, besökare på våra webbplatser och i den vanliga verksamheten i samband med våra evenemang, försäljning och marknadsföring.

3.1 Information som vi samlar in

3.2 Information du lämnar till oss

Vissa delar av våra webbplatser kan be dig att lämna personlig information frivilligt. Till exempel samlar vi in personlig information när du registrerar dig för ett Bombora-konto, ansöker om jobb på Bombora, begär en demo, uttrycker ett intresse av att få ytterligare information om Bombora eller våra tjänster, prenumerera på marknadsföringsmeddelanden eller på annat sätt kontakta oss.

Den personliga information vi samlar in kan innehålla kontaktuppgifter (t.ex. ditt namn, postadress, telefonnummer eller e-postadress) och kontaktpreferenser. Det kan också innehålla professionell information (t.ex. din befattning, avdelning eller jobbroll) samt vilken typ av din begäran eller kommunikation.

3.3 Information som vi samlar in automatiskt

När vi använder vår webbplats kan vi automatiskt samla in viss information från din enhet. I delstaten Kalifornien och vissa länder, inklusive länder i EU, kan denna information betraktas som personuppgifter enligt dataskyddslagstiftningen. Den information vi samlar in automatiskt kan inkludera din IP-adress, ditt operativsystem, ditt webbläsar-ID, din webbaktivitet och annan information om ditt system, anslutning och hur du interagerar med våra webbplatser. Vi kan samla in denna information som en del av loggfiler samt med hjälp av cookies eller annan spårningsteknik som förklaras ytterligare i vår cookie-policy.

3.4 Information som vi samlar in från källor från tredje part

Vi kan samarbeta med vissa tredje parter för att samla in information på våra webbplatser för att delta i analys, revision, forskning, rapportering och för att leverera reklam som vi tror kan intressera dig baserat på din aktivitet på våra webbplatser och andra webbplatser över tiden. Dessa tredje parter kan ställa in och komma åt cookies på din dator eller annan enhet och kan även använda pixeltaggar, webbloggar, webbfyrar eller annan liknande teknik. Mer information om dessa metoder och hur du väljer bort kan du se vår cookie-policy.

3.5 Hur vi använder den information vi samlar in

Vi kommer att använda dina personuppgifter för följande ändamål:

  • För att svara på eller förse dig med information som du begär
  • Att tillhandahålla och stödja våra webbplatser och tjänster
  • Om du har ett konto hos Bombora, att skicka administrativ eller kontorelaterad information till dig
  • Om du har ansökt om en roll hos Bombora, för rekryteringsrelaterade ändamål
  • Att publicera vittnesmål med ditt föregående medgivande
  • För att kommunicera med dig om våra evenemang eller våra partnerevenemang
  • För att förse dig med marknadsförings- och reklamkommunikation (där detta är i enlighet med dina marknadsföringspreferenser). Mer information om hur du hanterar dina marknadsföringspreferenser finns i "dina dataskyddsrättigheter" nedan.
  • För att uppfylla och genomdriva tillämpliga rättsliga krav, avtal och policyer
  • För att förhindra, upptäcka, svara och skydda mot potentiella eller faktiska anspråk, skulder, förbjudet beteende och brottslig verksamhet
  • För andra affärsändamål såsom dataanalys, identifiera användningstrender, bestämma effektiviteten i vår marknadsföring och för att förbättra, anpassa och förbättra våra webbplatser och tjänster

Tillbaka till toppen

4. Allmän information


I det här avsnittet beskrivs hur din information delas, information om cookies och annan spårningsteknik, dina dataskyddsrättigheter och annan allmän information.

4.1 Hur delar vi din information

Din personliga information som samlas in från våra tjänster och webbplatser kan lämnas ut på följande sätt:

  • Kunder och partners. Om du är slutanvändare delar vi serviceinformation med kunder och partners för ändamål som är relevanta för vår affärsrelation med dem och för ändamål som beskrivs i detta meddelande. Våra kunder och partners är skyldiga att använda den information de får i enlighet med gällande lagar.
  • Leverantörer, konsulter och tjänsteleverantörer. Vi delar också serviceinformationen med en mängd olika tredjepartsleverantörer för att hjälpa oss att driva, säkra, övervaka, driva och utvärdera Tjänsterna. Exempel på detta är att hjälpa till med tekniska, operativa eller värdsupport, programvara och säkerhetstjänster eller för att möjliggöra andra tjänster som vi erbjuder.
  • Webbplats reklam partner. Vi kan samarbeta med tredje parts annonsnätverk och utbyten för att visa reklam på våra webbplatser, eller för att hantera och betjäna vår reklam på andra webbplatser och kan dela din personliga information med dem för detta ändamål.
  • Vitala intressen och juridiska rättigheter. Vi kan lämna ut information om dig om vi anser att det är nödvändigt att skydda Bomboras vitala intressen eller lagliga rättigheter, dig eller någon annan person.
  • Företagsdotterbolag och transaktioner. Vi kan lämna din information till våra dotterbolag (vilket innebär att alla dotterbolag, moderbolag eller företag under gemensam kontroll med Bombora). Våra dotterbolag som Signal HQ och netFactor kommer endast att använda din information för de ändamål som beskrivs i detta meddelande.
  • Potentiella köpare av vår verksamhet. Om Bombora är inblandad i en sammanslagning, förvärv eller försäljning av alla eller en del av sina tillgångar, kan din information delas eller överföras som en del av transaktionen med den potentiella köparen, dess agenter och rådgivare, enligt lag. Observera att alla potentiella köpare kommer att informeras om att de endast bör använda din information för de ändamål som lämnas ut i detta meddelande.
  • Efterlevnad av lagar. Vi kan lämna ut din information till alla behöriga brottsbekämpande organ, tillsynsmyndighet, myndighetsdomstol eller annan tredje part där vi anser att utlämnande är nödvändigt:
    i) i enlighet med tillämplig lag eller förordning
    ii) att utöva, upprätta eller försvara våra juridiska rättigheter
    iii)för att skydda dina vitala intressen eller någon annan persons intressen.

4.2 Cookies och annan spårningsteknik

Vi använder cookies och liknande spårningsteknik ("Cookies") på våra webbplatser för att samla in och använda personlig information om dig. Mer information om vilka typer av cookies och annan spårningsteknik vi använder finns, varför och hur du kan kontrollera cookies, i vår cookiepolicy.

Tillbaka till toppen

5. Hantera dina personuppgifter med oss

Det är viktigt för oss att du vet att du har rätt att komma åt, hantera de data som vi kan ha samlat in om dig från tredje part. Vi strävar efter att vara så transparenta som möjligt i det här avsnittet beskriver dina dataskyddsrättigheter.

Du har rätt att när som helst komma åt dessa data. Det är viktigt att vi förser dig med verktyg för att invända och begränsa försäljningen av dina uppgifter eller återkalla samtycke (i förekommande fall) för användning av data som vi kan ha på dig. Observera, för att skydda din integritet och upprätthålla säkerheten, vidtar vi åtgärder för att verifiera din identifiera via OneTrust. OneTrust är den säkra administrativa programvara som vi använder för att hantera sekretessbegäran.

5.1 Förfrågningar om registrerade och dina dataskyddsrättigheter

Fyll i formuläret för begäran om registrerade för att begära en kopia av dina plattforms- och/eller affärsdata från Bombora. Informationen som du anger i det här formuläret används endast för att identifiera den plattform och/eller affärsdata som du begär och svarar på din begäran. När du har skickat in ett formulär för begäran om ämnesåtkomst kommer vi att sträva efter att svara dig inom 72 timmar efter mottagandet av din begäran. Låt Bombora 40 dagar behandla din begäran. Du kan också skicka e-post privacy@bombora.com med eventuella frågor eller frågor du har angående dina data.

Alla upplysningar vi lämnar kommer endast att omfatta 12-månadersperioden före de kontrollerbara konsumentförfrågningarna. Det svar vi ger kommer också att förklara skälen till att vi inte kan tillmötesgå en begäran, om tillämpligt. Observera att eftersom de flesta av de uppgifter vi lagrar bara kan identifiera en viss webbläsare eller enhet, och kan inte identifiera dig individuellt. För att skydda din integritet och upprätthålla säkerheten vidtar vi åtgärder för att verifiera din identifiera i OneTrust. Att göra en verifierbar konsumentbegäran kräver inte att du skapar ett konto hos oss. Innan du ger dig tillgång till dina personuppgifter eller följer radering, portabilitet eller andra relaterade förfrågningar måste du ge oss ytterligare information för att vi ska kunna identifiera den personliga information vi har om dig och se till att att vi korrekt uppfyller din begäran.

Du har följande dataskyddsrättigheter:

  • Du kan när som helst begära åtkomst till eller att vi ändrar, uppdaterar eller raderar din personliga informationgenom att fylla i formuläret ovan. Observera att vi kan ta ut en liten avgift för tillgång till och utlämnande av dina personuppgifter om det är tillåtet enligt tillämplig lag som kommer att meddelas dig.
  • Dessutom, om du är bosatt i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, kan du invända mot behandling av dina personuppgifter, be oss att begränsa behandlingen av dina personuppgifter eller begära portabilitet av dina personuppgifter. För att utöva dessa rättigheter fyll i ovanstående formulär.
  • Du kan välja bort att ta emot reklammeddelanden från oss genom att klicka på länken "avsluta prenumerationen" i e-postmeddelandet eller genom att fylla i formuläret ovan. Se "dina val" nedan för mer information om dina val av undantag. Om du väljer att inte längre få marknadsföringsinformation kan vi fortfarande kommunicera med dig angående dina säkerhetsuppdateringar, produktfunktioner, svar på serviceförfrågningar eller andra transaktionsrelaterade, icke-marknadsföringsrelaterade eller administrativa relaterade syften.
  • Om vi har samlat in och behandlat dina personuppgifter med ditt samtycke kan du återkalla ditt samtycke när som helst. Återkalla ditt samtycke kommer inte att påverka lagenligheten av någon behandling vi genomförde före ditt uttag, inte heller kommer det att påverka behandlingen av dina personuppgifter som utförs i beroende av lagliga behandlingsgrunder
    annat än samtycke.
  • Du har rätt att klaga till en dataskyddsmyndighet om vår insamling och användning av dina personuppgifter. Klicka här för att få tillgång till kontaktuppgifter för dataskyddsmyndigheter inom EES. Om du är konsument och vill öppna en EU-US Privacy Shield eller Schweiz-US Privacy Shield fall, klicka här för att lämna in en fordran.

Att välja bort försäljning av personuppgifter

Förutom dataskyddsrättigheterna som räknas i detta meddelande, Om du är en Kalifornien bosatt California Consumer Privacy Act of 2018 ("CCPA") ger Kalifornien invånare rätt att välja bort försäljningen av deras personuppgifter, visa data Bombora kan ha samlats in under de senaste 12 månaderna, och att veta följande:

  • De kategorier av personuppgifter som vi har samlat in om dig;
  • De kategorier av källor från vilka personuppgifterna samlas in.
  • Affärs- eller handelssyfte för att samla in dina personuppgifter;
  • De kategorier av tredje parter som vi har delat din personliga information;
  • De specifika delar av personlig information som vi har samlat in om dig.

I enlighet med webbplatsen är dessa kategorier av information som vi kan ha samlat in om dig och de ändamål vi kan ha använt. De kategorier av personuppgifter som vi kan ha samlat in om dig eller din användning av vår webbplats under de senaste tolv (12) månaderna:

  • Identifierare som ett riktigt namn, unik personlig identifierare, onlineidentifierare, Internet Protocol-adress, e-postadress, jobbposition och företagsnamn.
  • Personlig: såsom namn, utbildning, sysselsättningsinformation
  • Skyddade klassificeringsegenskaper: såsom ålder och kön
  • Internet eller annan liknande nätverksaktivitet, till exempel webbhistorik, sökhistorik, information om en konsuments interaktion med en webbplats, ett program eller en annons
  • Geo platsdata som metroområde, land, postnummer och potentiellt geografiska koordinater om du har aktiverat platstjänster på enheten.

Du kan få mer information om kategorierna av personlig information i "vad vi gör och samla in och varför".

Vi erhåller de kategorier av personuppgifter som anges ovan från följande kategorier av källor:

  • Direkt från dig. Till exempel från formulär som du fyller i;
  • Indirekt från dig. Till exempel, från att observera dina handlingar på vår webbplats;
  • Från källor från tredje part som anges i

Du kan få mer information om källorna till personlig information i "information vi samlar in". Dessa är de affärs- eller kommersiella ändamål för vilka personuppgifterna samlades in

  • För att uppfylla eller uppfylla anledningen till att du lämnade informationen. Om du till exempel delar ditt namn och din kontaktinformation för att begära en demo, offert eller ställa en fråga om våra produkter eller tjänster, kommer vi att använda den personliga informationen för att svara på din förfrågan.
  • För att ge, stödja, anpassa och utveckla vår webbplats, våra produkter och tjänster.
  • För att anpassa din webbplatsupplevelse och leverera innehåll och produkt- och tjänsteerbjudanden som är relevanta för dina intressen, inklusive riktade erbjudanden och annonser via vår webbplats, tredje parts webbplatser och via e-post (med ditt samtycke, där det krävs enligt lag)
  • För testning, forskning, analys och produktutveckling, inklusive att utveckla och förbättra vår webbplats, våra produkter och tjänster.

Du kan få mer information om affärs- eller handelsändamål för vilka personuppgifterna samlades in i avsnitten, "vad vi gör och samlar in och varför" och "hur vi använder den information vi samlar in".

De kategorier av tredje parter som vi har delat din personliga information;

  • Dataaggregatorer.

Du kan få mer information om de tredje parter som vi har delat dina data med i "hur delar vi din information". Under de föregående (12) månaderna kan Bombora ha sålt följande kategorier av personuppgifter:

  • Identifierare
  • Personliga
  • Skyddade klassificeringsegenskaper
  • Internet eller annan liknande nätverksaktivitet
  • Geo plats

Du har rätt att begära viss information om vårt utlämnande av personuppgifter till tredje part för deras egna direktmarknadsföringsändamål under det föregående kalenderåret. Denna begäran är gratis. Du har också rätt att inte diskrimineras för att utöva någon av de rättigheter som anges.

CA invånare kan också utse en agent för att göra förfrågningar om att utöva dina rättigheter enligt CCPA. Som nämnts ovan Bombora kommer att vidta åtgärder både för att kontrollera identiteten på den person som vill utöva sina rättigheter, och för att kontrollera att din agent har fått tillstånd att göra en begäran för din räkning genom att förse oss med en undertecknad fullmakt du får bara göra en veri konsumentbegäran om åtkomst eller dataportabilitet två gånger inom ett kalenderår.

Kalifornien invånare kan utöva dina rättigheter som beskrivs i detta avsnitt genom att besöka en sekretess begäran formulär för att utöva och rätten att veta (de uppgifter vi kan ha på dig) och begäran om att ta bort (de uppgifter vi kan ha på dig) . Klicka här för att välja bort försäljningen av dina personuppgifter. Du kan också utöva dessa rättigheter genom att skicka e-post privacy@bombora.com med ämnet "CA Privacy Rights".

5.2 Dina val

Att välja bort Bombora-cookies

Om du vill välja bort att spåras av oss med hjälp av cookies (inklusive att välja bort att ta emot intressebaserad reklam från oss), gå till vår opt-out sida.

När du väljer att välja bort kommer vi att placera en Bombora-cookie på eller på annat sätt identifiera din webbläsare på ett sätt som informerar våra system om att inte registrera information om din verksamhetsforskningsverksamhet. Observera dock att om du surfar på webben från flera enheter eller webbläsare måste du välja bort från varje enhet eller webbläsare för att säkerställa att vi förhindrar anpassningsspårning på dem alla. Av samma anledning, om du använder en ny enhet, byta webbläsare, ta bort Bombora opt-out cookie eller rensa alla cookies, måste du utföra denna opt-out uppgift igen. Mer information om användningen av cookies och hur du väljer bort cookies från tredje part finns i vår cookiepolicy.

Välja bort intressebaserad reklam från cookies

Som beskrivits ovan, för att välja bort eller ta emot intressebaserad reklam från Bomboras tjänster med hjälp av cookies, gå till vår opt-out sida. Du kan välja bort annonsinriktning som baseras på dina aktiviteter i mobila program och med tiden genom enhetens inställningar.

Som beskrivits ovan, för att välja bort eller ta emot intressebaserad reklam från Bomboras tjänster med hjälp av cookies, gå till vår opt-out sida(https://bombora.com/opt-out/).
Du kan välja bort intressebaserad reklam från många företag som möjliggör sådan reklam på dessa föreningars webbplatser. Få tillgång till DAA:s opt-out-portal för att göra detta. Du kan också välja bort några av de intressebaserade reklampartners som vi arbetar med genom att gå till sidan Network Advertising Initiative(NAI) för konsumenter.
Du kan välja bort annonsinriktning som baseras på dina aktiviteter i mobila program och med tiden genom enhetens inställningar.

Välja bort intressebaserad reklam i mobila applikationer
Våra kunder och partners kan visa intressebaserad reklam för dig i mobilappar baserat på din användning av dessa över tid och i icke-anslutna appar. Om du vill veta mer om dessa metoder och hur du väljer bort, besök https://youradchoices.com/,ladda ner DAA: s AppChoices mobilapp och följ instruktionerna i AppChoices mobilapp.

Tillbaka till början

6. Annan viktig information

6.1 Datasäkerhet

Bombora vidtar försiktighetsåtgärder för att skydda data och information under dess kontroll från missbruk, förlust eller förändring. Bombora har infört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda den information den samlar in via sina tjänster och webbplatser. Bomboras säkerhetsåtgärder omfattar teknik och utrustning för att skydda vår information, och Bombora upprätthåller säkerhetsåtgärder för vem som kan och kanske inte får tillgång till vår information. Naturligtvis kan inget system eller nätverk garantera eller garantera fullständig säkerhet, och Bombora frånsäger sig allt ansvar till följd av användning av Tjänsten eller från tredje part hacking händelser eller intrång.

6.2 Barn

Våra webbplatser och tjänster är inte avsedda för barn under 18 år. Om du är medveten om personlig information som vi har samlat in från ett barn under 18 år ber vi att du "kontaktar oss" i nedanstående avsnitt. Om du är 16 år eller äldre och en California Resident, har du rätt att hänvisa oss att inte sälja dina personuppgifter när som helst ("rätten att välja bort"). Vi säljer inte den personliga informationen om konsumenter som vi faktiskt vet är mindre än 16 år.

6.3 Andra webbplatser

Tjänsterna eller webbplatserna kan innehålla länkar till eller integrationer med andra webbplatser som Bombora inte äger eller driver. Detta inkluderar länkar från kunder och partners som kan använda Bombora-logotypen i ett samvarumärkesavtal, eller webbplatser och webbtjänster som vi arbetar med för att tillhandahålla tjänsterna. Vi kan till exempel sponsra ett evenemang eller tillhandahålla tjänster tillsammans med andra företag. Bombora kontrollerar inte, ansvarar inte för dessa parters webbplatser, tjänster, innehåll, produkter, tjänster, sekretesspolicyer eller praxis.

På samma sätt, om du tillåter serviceinformation som ska samlas in och användas via en webbplats med hjälp av Tjänsterna, väljer du att lämna ut information till både Bombora och den tredje part med vars varumärke webbplatsen är associerad. Detta integritetsmeddelande reglerar endast Bomboras användning av din serviceinformation, inte användning av någon annan part.

6.4 Internationella dataöverföringar

Våra servrar och anläggningar som upprätthåller våra webbplatser, tjänster och den information vi samlar in drivs i USA. Med detta sagt är vi en internationell verksamhet, och vår användning av din information innebär nödvändigtvis överföring av data på internationell basis. Om du befinner dig i Europeiska unionen, Kanada eller någon annanstans utanför USA, var medveten om att information vi samlar in kan överföras till och bearbetas i USA och andra tillämpliga territorier där sekretesslagarna kanske inte är lika omfattande som eller likvärdiga med dem i det land där du är bosatt och/eller är medborgare.

Vi har dock vidtagit lämpliga skyddsåtgärder för att kräva att dina personuppgifter förblir skyddade i enlighet med detta meddelande. Detta inbegriper genomförandet av Europeiska kommissionens standardavtalsklausuler för överföring av personuppgifter mellan våra koncernföretag, som kräver att alla koncernföretag skyddar personuppgifter som de behandlar från EES i enlighet med dataskyddslagen för Europeiska unionen. Våra standardavtalsklausuler kan tillhandahållas på begäran. Vi har genomfört liknande lämpliga skyddsåtgärder med våra tredjepartsleverantörer och partners och ytterligare detaljer kan tillhandahållas på begäran.

6.5 Lagring och borttagning av data

Vi behåller personlig information som vi samlar in från dig där vi har ett pågående legitimt affärsbehov för att göra det (t.ex. för att uppfylla tillämpliga rättsliga, skattemässiga eller redovisningskrav, för att genomdriva våra avtal eller uppfylla våra juridiska skyldigheter).

När vi inte har någon pågående legitim verksamhet behöver behandla dina personuppgifter, kommer vi antingen att ta bort eller anonymisera den. Om detta inte är möjligt (t.ex. eftersom din personliga information har lagrats i säkerhetskopior), kommer vi säkert att lagra dina personuppgifter och isolera den från ytterligare bearbetning tills radering är möjlig.

Kalifornien "Spåra inte"

Kalifornisk lag kräver att operatörer av webbplatser och online-tjänster avslöja hur de svarar på en Inte Spåra signal. Eftersom det ännu inte finns någon gemensam förståelse för hur man ska tolka Spåra inte signaler svarar vi för närvarande inte på Do Not Track-signaler. Vi ger dig dock möjlighet att välja bort användningen av spårningsteknik som används för att skicka intressebaserad reklam enligt beskrivningen ovan.

6.6 Ändringar i vårt sekretessmeddelande

Vi kan revidera detta sekretessmeddelande från tid till annan för att återspegla förändringar i vår praxis eller i tillämplig lag. När sådana ändringar är material till sin natur kommer vi att meddela dig antingen genom att tydligt publicera ett meddelande om sådana ändringar innan de implementeras eller genom att direkt skicka ett meddelande till dig. Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska detta sekretessmeddelande. Vi kommer alltid att visa datumet för det senaste ändringsdatumet för sekretessmeddelandet högst upp på sidan så att du kan berätta när det senast har reviderats.

6.7 Kontakta oss

Om du har några frågor om detta meddelande eller Bomboras sekretessrutiner, vänligen kontakta vårt dataskyddskontor genom att skicka formuläret ovaneller via post med hjälp av informationen nedan:

Personer bosatta i USA och EES
Attn: Havona Madama, Chief Privacy Officer
419Park Avenue South, Våning 12
New York, NY, USA 10016

Om du är bosatt i EES är din registeransvarig Bombora, Inc.

Bombora har sitt huvudkontor i New York, NY, USA. Läs mer om oss och våra tjänster.
Tillbaka till toppen

7.0 IAB Europe Transparency & Consent Framework

Bombora deltar i IAB Europe Transparency & Consent Framework och följer dess specifikationer och policyer.  Bomboras identifikationsnummer inom ramen är 163.