bombora

Paina "Enter" haussa tai "Esc" peruuttaa

!!!

Bombora | Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: tammikuu 31, 2024

Yleiskatsaus

Bombora, Inc. ja sen maailmanlaajuiset tytäryhtiöt (yhdessä "Bombora", "me", "me" tai "meidän") arvostavat jokaisenhenkilön ("sinä" tai "sinun ") yksityisyyttä, jonkatietoja keräämme tai vastaanotamme. Tässä tietosuojailmoituksessa ("Tietosuojailmoitus") selitetään keitä olemme, miten keräämme, käytämme ja jaamme henkilötietojasi ja miten voit käyttää tietosuojaoikeuksiasi.

Tietosuojaseloste kattaa keräämämme henkilötiedot:

  1. a) Kun annat tietoja Bomboran isännöimälle alustalle ja siihen liittyville analytiikkatuotteille .
  2. b) Kun vierailet jollakin yrityssivustoistamme (kuten https://bombora.com, https://www.signal-hq.com/, https://www.netfactor.com/)("Verkkosivusto ") ja /tai annat tietoja Bomboralle liiketoimintakäytäntöjemme tavanomaisen aikana, kuten tapahtumien, myynnin ja markkinoinnin yhteydessä (katso "verkkosivustojemme yksityisyys").

Pikalinkit

Suosittelemme, että luet tämän tietosuojailmoituksen kokonaan varmistaaksesi, että olet täysin tietoinen. Jotta sinun olisi helpompi tarkistaa ne tämän tietosuojailmoituksen osat, jotka saattavat koskea sinua, olemme kuitenkin jakaneet tietosuojailmoituksen seuraaviin osiin:

Keitä me olemme?

Luettelo palveluistamme

Palvelujemme yksityisyys

Verkkosivustojemme yksityisyys

Yleistä

Henkilötietosi hallinta kanssamme

Muut tärkeät tiedot

IAB Europe Transparency & Consent Framework

CCPA:n kuluttajapyyntöjen mittarit

1. Keitä me olemme

Yksi bomboran ensisijaisista tavoista kerätä tietoja on oma tieto-osuuskunta ("Data Co-op"). Data Co-op koostuu kustantajien, markkinoijien, toimistojen, teknologiatoimittajien sekä tutkimus- ja tapahtumayritysten liiketoiminta-sivustoista, jotka edistävät sisällönkulutustietoja massiiviseen yhdistettyihin tietoaineistoihin, jotka kertovat yrityksen ostoaikeista. 

Yhteistyöjäsenet tarjoavat suostumuspohjaisia brändin anonyymejä tietoja, mukaan lukien yksilölliset näppäimiä (mukaan lukien evästenumerot), IP-osoitteen, sivun URL-osoitteen ja suosittelijan URL-osoitteen, selaintyypin, käyttöjärjestelmän, selaimen kielen ja sitoutumistiedot (mukaan lukien lyhyysaika, vieritysnopeus, vierityssyvyys ja aika vieritysten välillä) (yhdessä "Tapahtumatiedot"). Sitoutumistiedot vahvistavat Kulutat todella sisältöä etkö nopeasti pomppaa verkkosivustolta. Koko tietojoukko päivitetään viikoittain. 

Bombora kerää tapahtumatiedot, analysoi sivustolla kuluttamasi sisällön ja määrittää sisältöaiheet Bombora-aiheen taksonomian ("Aiheet") avulla.  

Kun Bombora pystyy tunnistamaan tapahtumatiedoistasi edustamasi yrityksen ("Yrityksen nimi/URL"), Bombora yhdistää aiheet ja yrityksen nimen/URL-osoitteen yritysprofiiliin, mukaan lukien kaikki muiden työntekijöiden tapahtumat samasta yrityksen nimestä/URL-osoitteesta. 

Tunniste kerää toimintosi, mutta toiminnot määritetään yritykselle. 

Bombora tarjoaa asiakkailleen seuraavat isännöity alusta ja niihin liittyvät analytiikkatuotteet (yhdessä "Palvelut") ("Tilaajat"):

Palvelut

1.1 Yritysaalto® Analytics

Analytiikkaraportti, jossa luetellaan yrityksen nimi, aihe ja ® pistemäärä. Luodakseen pisteet Bombora kerää, tallentaa, järjestää, käyttää ja poistaa tietoja, jotka on anonymisoitu ja koostettu niin, että henkilökohtaisia tietoja ei ole. Bombora ei luovuta tietoja yritykselle, joka ei ole yrityksen nimi, etsityt aiheet ja Company Surge® pisteet. Nämä raportit luodaan keräämällä tietoja julkaisijasivustojen tunnisteista. Bombora Tag (määritelty alla) kerää IP-osoitteen (joka on anonyymi ja muunnettu yrityksen URL-osoitteeksi), sitoutumismittarit ja aiheet (jotka määräytyvät reaaliaikaisen algoritmin mukaan). Aiheet (perustuu Bomboran B2B-taksonomiaan) johtuvat yrityksen nimestä. Oma algoritmimme vertaa aiheen kiinnostusta yli 30 miljardiin vuorovaikutukseen pistemäärän luomiseksi. Tämä pistemäärä on yrityksen kiinnostus aiheisiin ajan mittaan verrattuna.

1.2 Yleisöratkaisut

Audience Solutions on datatuote, joka tukee asiakkaidemme digitaalisten mainosten ostamista tai kohdentamista.  Audience Solutions ja Measurement Products ystävät tietoja evästetunnukseen ja jakavat sen.  Bombora ystää evästetunnukseen kiinteät ja demografiset tiedot vain verkkotunnuksella (verkkosivuston nimi) ja yritystasolla.

Yritys- ja väestötiedot voivat sisältää toimialan, toiminnallisen alueen, ammattiryhmän, yrityksen liikevaihdon, yrityksen koon, virkaiän, päätöksentekijän ja ennakoivat signaalit. Bombora ei jaa tietoja, joita voitaisiin käyttää yksittäisen rekisteröidyn Sinun tunnistamiseen.

  • Facebook-integrointi: Kuten"mitäteemme ja keräämmeja miksi",Bombora-integraation kautta Facebookiin Bombora lataa sivustoihin liittyvistä hashed-sähköposteista johdettuja yleisöjä Facebookiin. Facebook kohdistaa nämä hashed-sähköpostit käyttäjien tietokantaan luodakseen mukautetun kohderyhmän kohdentamista varten.
  • LinkedIn-integrointi: LinkedIn Marketing Developer Platform API:n kautta Bombora lähettää Company Surge® Intent -tiedot verkkotunnusten (esim. companyx.com) luettelona LinkedIniin. LinkedIn yhdistää käyttäjät toimialueiden kanssa luodakseen täsmäävät kohderyhmän kohdentamista varten LinkedIn-mainosalustalla.

1.3 Mittaustuotteet

Seuraava mittaussarja kerää demografisia ja firmografisia tietoja. Bombora Tag on (Bombora-termi) Tilaajien verkkosivustoille sijoitettu JavaScript- tai pikselitunniste, joka kerää tietoja jokaisesta laitteesta, joka vierailee tilaajan verkkosivuilla, mukaan lukien (1) yksilöllisten tunnisteiden, kuten evästetunnuksen tai hashed-sähköpostin, sijoittaminen ja synkronointi; (2) IP-osoite ja siitä saadut tiedot, kuten kaupunki ja valtio, yrityksen nimi tai verkkotunnus; 3) sitoutumistason tiedot, kuten lyhyysaika, vierityssyvyys, vieritysnopeus ja vieritysten välinen aika; 4) sivun URL-osoite ja niistä johdetut tiedot, kuten sisältö, konteksti ja aiheet; 5) suosittelijan URL-osoite; (6) selaintyyppi ja (7) käyttöjärjestelmä (yhdessä "Bombora Tag"). Jokainen mittauspaketin tuote käyttää Bombora Tagista kerättyjä tietoja eri tavoin lopputuotteen tarjoamiseksi tilaajille. 

  • Yleisön vahvistaminen: Audience Verification -tuotteemme avulla tilaaja asettaa tunnisteen kampanjansa luovaan sisältöön. Yleisön vahvistustunniste pystyy keräämään seuraavat tiedot, kun klikkaat mainosta: Yksilölliset tunnukset (mukaan lukien evästetunnukset), IP-osoite ja johdetut tiedot, kuten maantiede, käyttäjäagentti, selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä( OS).
  • Visitor Insights: Visitor Insights -tuotteemme avulla tilaaja lisää tunnisteen verkkosivustolleen. (Olemme myös asettaneet Bombora-tunnisteen verkkosivustoillemme). Vierailijan kävijätiedot -tunniste kerää kävijätietoja verkkosivuston kävijöistä, mukaan lukien muun muassa seuraavat tiedot: (i) kävijöiden kokonaissitouksesi segmentoituna suurilla, keskisuurilla ja pienillä prosenttiosuuksilla; ii) vierailijoiden yleinen sitoutuminen aiempiin päivämäärämääriin verrattuna; iii) yritykset, yksilölliset käyttäjät, istunnot ja sivunäkymät yhteensä; iv) yritysten kokonaismäärä, yksilölliset käyttäjät, istunnot ja sivunäkymät aiempiin päivämääräalueisiin verrattuna; (v) yrityksen toimialueen sitoutuminen segmentoituna suurilla, keskisuurilla ja pienillä ja (vi) ainutlaatuisilla käyttäjillä, istunnoilla ja sivunäkemillä yrityksen toimialueen mukaan. Nämä tiedot voidaan toimittaa Bomboran käyttöliittymän kautta, päivittäisestä syötteestä tai suoraan Google Analytics -alustalta.
  • Visitor Track: Visitor Trackia käytetään yhdessä tiettyjen ohjelmistotyökalujen, kuten JavaScriptin, kanssa istuntotietojen mittaamiseen ja keräämiseen. Teemme tämän analysoidaksemme liikennettä verkkosivustollemme ja ymmärtääksemme paremmin asiakkaidemme ja vierailijoidemme tarpeita. Esimerkkejä keräämistämme ja analysoimistamme tiedoista ovat Internet-protokollan (IP) osoite, jota käytetään tietokoneen yhdistämiseen Internetiin. tietokone- ja yhteystiedot, kuten selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä ja alusta; Yhtenäinen resurssipaikannin ("URL"), joka viittaa verkkosivustoomme, sekä jokainen katsottu sivu, mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika.

Palveluiden kautta Bombora tarjoaa tilaajallemme tietoja, joiden avulla he voivat paremmin yhdistää ja kohdentaa organisaatioita, jotka he haluavat tavoittaa (viittaamme näiden organisaatioiden henkilöihin nimellä "Loppukäyttäjät"). Bombora ja sen kumppanit seuraavat loppukäyttäjien vuorovaikutusta yritysten välisen sisällön kanssa eri digitaalisissa ominaisuuksissa, kuten web-rekisteröintilomakkeissa, widgetsissä, verkkosivustoissa ja verkkosivuilla (riippumatta siitä, käytetäänkö sitä tietokoneen, mobiililaitteen tai tabletin tai muun teknologian kautta) ("Digitaaliset ominaisuudet"). Tämän jälkeen otamme nämä tiedot ja koostamme kerätyt tiedot demografisiin segmentteihin, kuten yrityksen liikevaihtoon ja kokoon, toiminnalliseen alueeseen, toimialaan, ammattiryhmään ja virkaiän. Tämä auttaa tilaajia mukauttamaan sitoutumista organisaatioiden kiinnostuneiden aiheiden ja niiden kulutuksen intensiteetin perusteella.

Takaisin alkuun

2. Palvelujemme yksityisyys

Tässä osiossa kuvataan, miten keräämme ja käytämme loppukäyttäjiltä palvelujemmekautta vastaanottamiamme tai keräämiämme tietoja (viittaamme tähän yhdessä nimellä "Palvelutiedot"). Tämä sisältää yksityiskohtaiset tiedot siitä, minkä tyyppisiä tietoja keräämme automaattisesti, minkä tyyppisiä tietoja saamme muista lähteistä, ja näiden kokoelmien tarkoitukset.

2.1 Mitä tietoja keräämme ja miksi?

Automaattisesti keräämämme tiedot:
Käytämme ja otamme käyttöön erilaisia evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita (ks. 'evästeet ja vastaavat teknologiat' ) kerätäksemme automaattisesti tiettyjä tietoja laitteestasi, kun olet vuorovaikutuksessa teknologiaamme käyttävien digitaalisten ominaisuuksien kanssa. Jotkin näistä tiedoista, mukaan lukien IP-osoitteesi ja tietyt yksilölliset tunnisteet, voivat tunnistaa tietyn tietokoneen tai laitteen, ja niitä voidaan pitää "henkilötietoina" tietyillä lainkäyttöalueilla, mukaan lukien Euroopan talousalueella (""ETA") ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa ("Yhdistynyt kuningaskunta"). Palveluiden osalta

Tarjoamistamme palveluista Bombora ei kerää mitään tietoja, jotka olemme selvittäneet, jotta voimme tunnistaa sinut henkilökohtaisesti, kuten nimesi, postiosoitteesi tai sähköpostiosoitteesi. Keräämiämme tietoja ei käytetä tunnistamaan sinua yksilöksi.

Keräämme nämä tiedot määrittämällä laitteellesi satunnaisen yksilöllisen tunnisteen ("UID"), kun olet ensimmäistä kertaavuorovaikutuksessa teknologiaamme käyttävän digitaalisen ominaisuuden kanssa. Tämän jälkeen tätä UID:ta käytetään yhdistämään sinut sinusta keräämiimme tietoihin.

Automaattisesti keräämämme tiedot voivat sisältää:

  • Laitteesi tiedot, kuten tyyppi, malli, valmistaja, käyttöjärjestelmä (esim. iOS, Android), operaattorin nimi, aikavyöhyke, verkkoyhteystyyppi (esim. Wi-Fi, matkapuhelin), IP-osoite ja laitteellesi määritetyt yksilölliset tunnisteet, kuten sen iOS-tunniste mainonnalle (IDFA) tai Android Advertising ID (AAID tai GAID).
  • Tietoja verkkokäyttäytymisestäsi, kuten tietoja toimista, joita teet digitaalisissa ominaisuuksissa, joiden kanssa työskentelemme. Tämä voi sisältää web-sivulla vietettyä aikaa riippumatta siitä, vieritätkö tai napsautatko mainosta tai verkkosivua, istunnon alkamis- ja pysäytysaikaa, aikavyöhykettä, viittaavaa verkkosivuston osoitetta ja maantieteellistä sijaintia (mukaan lukien kaupunki, metroalue, maa, postinumero ja mahdollisesti maantieteelliset koordit, jos olet ottanut sijaintipalvelut käyttöön laitteellasi) sivuilla ja vierailtuina aikoina.
  • Tietoja esitetyistä, katsotuista tai napsautetuista mainoksista, kuten mainoksen tyyppi, mainoksen näyttäminen, napsauttaminen ja mainoksen näpsähdysten määrä.

Kun käytät Zoomia tai Gongia, keräämämme tiedot voivat sisältää:

  1. lokitiedot (aika- ja päiväysleima)
  2. IP-osoite
  3. Yrityssähköposti

Muista lähteistä saamamme tiedot
Voimme myös yhdistää, sulauttaa ja/tai parantaa sinusta keräämiämme tietoja (yhteisesti "palvelutiedot"). Tämä voi sisältää sinusta keräämiämme tietoja ja kolmansilta osapuolilta, kuten muilta verkko- ja mobiiliverkostoilta, pörsseiltä ja verkkosivustoilta, kerättyjä tietoja ("Yhteistyökumppanit") tai tilaajiemme kanssa (esimerkiksi he voivat ladata tiettyjä "offline-tietoja" Palveluihin). Seuraavassa on luettelo nykyiset kumppanimme. Lisäksi automaattisesti keräämämme Palvelutiedot voidaan yhdistää ja liittää yritysprofiilitietoihin, joita päätellään sinusta, kuten: ikä, toimialue, toiminta-alue, kotitalouden tulot, tulotilanne ja -muutokset, kieli, virkaikä, koulutus, valmistus, ammattiryhmä, toimiala, yrityksen tulot ja nettovarallisuus.

Nämä tiedot voivat sisältää muista tiedoista, kuten sähköpostiosoitteista, mobiililaitetunnuksia, demografisia tai kiinnostuksen kohteisiin (kuten toimialaasi, työnantajaasi, yrityksen kokoa, tehtävänimikettä tai osastoa) johdettuja hashed-tunnisteita ja katsotuista tiedoista tai digitaaliseen omaisuuteen tehtyjä toimia.

Käytämme Palvelutietoja seuraavasti:

  • Tarjotaksemme palvelut tilaajillemme. Yleensä käytämme Palvelutietoja auttaaksemme tilaajia ymmärtämään paremmin nykyisiä ja mahdollisia asiakkaitaan ja markkinasuuntauksiaan. Näin tilaajat voivat kohdentaa ja mukauttaa verkkosivustoja, sisältöä ja muita yleisiä markkinointitoimia sekä mitata ja optimoida markkinointinsa suorituskykyä.
  • Erilaisten pääteltyjen tietosegmenttien (" Tietosegmentit") muodostaminen. Palvelutietojen avulla voimme luoda tietosegmenttejä, jotka liittyvät esimerkiksi toimialaan tai siihen, minkä tyyppistä sisältöä sinä tai organisaatio, jossa työskentelet, näyttävät olevan kiinnostuneita. Käytämme näitä datasegmenttejä auttaaksemme tilaajiamme ymmärtämään omia asiakkaitaan, arvioimaan asiakas- ja markkinatrendejä sekä luomaan raportteja ja pisteytystä asiakkaansa käyttäytymisestä. Tietosegmentit voivat liittyä myös käyttöliittymän, evästeiden ja/tai mobiililaitteiden mainosiden hendeihin.
  • Tehdä "kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa". Käytämme tai työskentelemme joskus tilaajien ja kumppaneiden kanssa, jotka käyttävät käyttöliittymätietoja tai muita tietoja, jotka on johdettu tiedoista, kuten sähköpostin hasheista. Nämä tiedot puolestaan voivat liittyä evästeisiin, ja niitä voidaan käyttää kohdistamaan sinulle mainoksia, jotka perustuvat "offline"-etuihin perustuviin segmentteihin – kuten kiinnostuksen kohteisiisi, tapahtumiisi tai demografisiin tietoihin – tai joita tällaiset mainokset kohdistavat ja analysoivat. Tätä kutsutaan usein "kiinnostuksen kohteisiin perustuvaksi mainonnaksi". Lisätietoja tämäntyyppisestä mainonnasta on DAA:n verkkosivuilla.
  • Tehdä laitteiden rajat ylittävää seurantaa. Me (tai kumppanimme ja tilaajat, joiden kanssa työskentelemme) voimme käyttää palvelutietoja (esim. IP-osoitteita ja käyttöliittymää) yrittääksemme löytää samat yksilölliset käyttäjät useista selaimista tai laitteista (esim. älypuhelimista, tableteista tai muista laitteista) tai työskennellä palveluntarjoajien kanssa, jotka tekevät niin, jotta mainoskampanjat voidaan kohdentaa paremmin tavallisille loppukäyttäjille. Brändi voi esimerkiksi haluta kohdentaa mobiilisovellusten kautta asiakkaille, jotka se yleensä tunnistaa verkkoselaimissa.
  • "Käyttäjävastaavuuden" tekemistä varten: Me (tai kumppanimme) voimme käyttää Palvelutietoja, erityisesti erilaisia käyttöliittymätietoja, evästeiden ja muiden tunnisteiden synkronointiin muiden kumppaneiden ja tilaajien kanssa (eli tehdäksemme " käyttäjänvastaavuuden"). Esimerkiksi järjestelmässämme on määritetty UID:n lisäksi luettelo käyttöliittymästä, jonka kumppanimme tai tilaajamme ovat määrittäneet loppukäyttäjälle. Kun tunnistamme otteluita, kerromme tilaajillemme ja kumppaneillemme auttaaksemme heitä tekemään mitä tahansa edellä mainituista, mukaan lukien parantamalla omia tietojaan ja datasegmenttejään tehdäksemme kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa tai tarjotaksemme merkityksellisiä tietoja muille asiakkaille. Käytämme esimerkiksi Facebookin mukautettuja kohderyhmiä vastaamaan käyttäjiä.
  • Koska uskomme, että se on tarpeen tai asianmukaista sovellettavan lainsäädännön nojalla, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset lait:
  1. oikeusprosessien noudattamiseksi
  2. vastata julkisten ja viranomaisten pyyntöihin, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset viranomaiset
  3. valvoaksemme käyttöehtojamme
  4. suojellaksemme toimintaamme tai tytäryhtiöidemme toimintaa
  5. suojellaksesi sinua, tytäryhtiöitämme ja/tai oikeuksiamme, yksityisyyttämme, turvallisuuttamme tai omaisuuttamme
  6. jotta voimme jatkaa käytettävissä olevia oikeussuojakeinoja tai rajoittaa vahinkoja, joita voimme kärsiä.
  • Palveluiden arvioiminen, käyttäminen tai parantaminen.

2.2 Evästeet ja vastaavat tekniikat

Kumppanimme ja tilaajamme käyttävät erilaisia käyttöliittymää, evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita kerätäkseen automaattisesti tietoja loppukäyttäjiltä eri digitaalisissa ominaisuuksissa ( kutenedellä on kuvattu). Katso lisätietoja evästeselosteestamme.

2.3 Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta (vain ETA:n asukkaat)

Jos olet eta-alueelta tai Isosta-Britanniasta kotoisin oleva henkilö, oikeusperustamme tässä kuvattujen henkilötietojen keräämiselle ja käyttämiseksi riippuu kyseinen henkilötieto ja erityinen asiayhteys, jossa keräämme niitä. Luotamme kuitenkin yleensä oikeutettuihin etuiisi kerätäksemme sinulta henkilötietoja, paitsi jos tietosuojaintressisi tai perusoikeudet ja -vapaudet ohittavat tällaiset edut. Jos luotamme oikeutettuihin etuiisi henkilötietojemme käsittelyssä, ne sisältävät kiinnostuksen kohteet, jotka on kuvattu yllä olevassa kohdassa "mitä tietoja keräämme ja miksi".

  • Mainosten suorituskyvyn mittaaminen (tarkoitus 7) 
  • Käytä markkinatutkimusta yleisötietojen luomiseen (Tarkoitus 9)
  • Tuotteiden kehittäminen ja kehittäminen (Tarkoitus 10)

Joissakin tapauksissa voimme luottaa suostumukseentai meillä on lakisääteinen velvollisuus kerätä henkilökohtaisia tietoja sinulta tai muutoin tarvita henkilötietoja suojataksemme elintärkeitä etujasi tai toisen henkilön etuja. Jos luotamme suostumukseen kerätä ja/tai käsitellä henkilötietojasi, saamme tällaisen suostumuksen sovellettavien lakien mukaisesti.

IAB:n TCFv2 Bombora käyttää Consentia perustana tietojen keräämiselle seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tietojen tallentaminen ja/tai käyttö laitteessa (tarkoitus 1)
  • Mukautetun mainosprofiilin luominen (tarkoitukset 3)

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja oikeusperustasta, jolla keräämme ja käytämme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla tai täytä ota meihin yhteyttä -lomake.

Takaisin alkuun

3. Verkkosivustojemme yksityisyys

Tässä osiossa kuvataan, miten keräämme ja käytämme tietoja verkkosivustojemme käyttäjiltä, verkkosivustojemme kävijöiltä ja tavanomaisessa liiketoiminnassamme tapahtumien, myynnin ja markkinoinnin yhteydessä.

3.1 Keräämämme tiedot

Tietyissä verkkosivustojemme osissa sinua saatetaan pyytää antamaan henkilökohtaisia tietoja vapaaehtoisesti.

3.2 Meille antamasi tiedot

  1. Markkinointitarkoituksiin, kuten esittelyn pyytämiseen, kiinnostuksen ilmaisemiseen lisätietojen hankkimiseksi Bomborasta tai palveluistamme, tilaa markkinointisähköposteja. Keräämiämme henkilötietoja voivat olla:
    1. etu- ja sukunimet
    2. työsähköposti
    3. puhelinnumero
    4. ammatilliset tiedot (esim. tehtävänimike, osasto tai työtehtävä) sekä pyyntösi tai viestintäsi luonne.
  2. Kun haet työtä urasivu  jättämällä hakemuksen keräämämme henkilötiedot voivat sisältää:
    1. etunimi ja sukunime 
    2. postiosoite
    3. puhelinnumero 
    4. työhistoria ja yksityiskohdat 
    5. sähköpostiosoite 
    6. yhteystietoasetukset 
    7. ammatillista tietoa (esim. tehtävänimike, osasto tai tehtävärooli) sekä pyyntösi tai viestintäsi luonnetta
    8. Pyydämme sinua antamaan vapaaehtoisesti Yhdysvaltain tasa-arvoisen mahdollisuuden työllistämistiedot
    9. Pyydetään sinua ilmoittamaan vapaaehtoisesti vammaisuutesi. 

3. Kun rekisteröidyt tilille saadaksesi pääsyn Bomboran käyttöliittymään tai Looker-instanssiin, keräämämme henkilötiedot voivat sisältää: 

      1. Etunimi ja sukunime
      2. Sähköposti 
      3. salasana
      4. lokitiedot (aika- ja päiväysleima)
      5. IP-osoite

Voit myös antaa meille henkilötietoja ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme.

3.3 Automaattisesti keräämämme tiedot

Kun käytät verkkosivustoamme, saatamme automaattisesti kerätä tiettyjä tietoja laitteestasi. Kalifornian osavaltiossa ja joissakin maissa, mukaan lukien Euroopan unionin ("EU") ja Ison-Britannian maat, näitä tietoja voidaan pitää henkilötietoina tietosuojalakien mukaisesti. Automaattisesti keräämämme tiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, yksilölliset tunnukset (mukaan lukien evästetunnukset), IP-osoite, sivun URL-osoite ja lähettäjän URL-osoite, tietoja käyttöjärjestelmästäsi, selaimesi tunniste, selausaktiivisuutesi ja muita tietoja järjestelmästäsi, yhteydestäsi ja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivustojemme kanssa. Voimme kerätä näitä tietoja osana lokitiedostoja sekä käyttämällä evästeitä tai muita seurantatekniikoita, kuten selitetään tarkemmin osoitteessa Evästeselosteessa.

3.4 Kolmannen osapuolen lähteistä keräämämme tiedot

Voimme tehdä yhteistyötä tiettyjen kolmansien osapuolten kanssa kerätäksemme tietoja verkkosivustoiltamme osallistuaksemme analysointiin, auditointiin, tutkimukseen, raportointiin ja mainonnan toimittamiseen, jonka uskomme kiinnostavan sinua verkkosivustoillamme ja muilla verkkosivustoillamme ajan mittaan. Nämä kolmannet osapuolet voivat asettaa ja käyttää evästeitä tietokoneellasi tai muulla laitteellasi ja käyttää myös pikselitunnisteita, verkkolokeja, verkkojäljitteitä tai muita vastaavia tekniikoita. Lisätietoja näistä käytännöistä ja kieltäytymisistä on evästeselosteissamme .

3.5 Miten käytämme keräämiämme tietoja

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Voit vastata pyytämiesi tietojen niihin tai antaa sinulle tietoja
  • Verkkosivustojemme ja palvelujemme tarjoaminen ja tukeminen
  • Jos sinulla on Bombora-tili, voit lähettää sinulle hallinnollisia tai tiliin liittyviä tietoja
  • Jos olet hakenut roolia Bombora, rekrytointiin liittyviä tarkoituksia varten
  • Suosittelujen julkaiseminen etukäteen antamallasi suostumuksella
  • Kommunikoidaksemme kanssasi tapahtumistamme tai kumppanitapahtumistamme
  • Markkinointi- ja mainosviestinnän toimittaminen sinulle (jos se on markkinointiasetustesi tai muiden palveluitamme koskevien tietojen mukaista).
  • Sovellettavien oikeudellisten vaatimusten, sopimusten ja käytäntöjen noudattaminen ja täytäntöönpano
  • Ehkäisemään, havaitsemaan, vastaamaan ja suojaamaan mahdollisilta tai todellisilta vaateilta, veloilta, kielletyllä käytöksellä ja rikollisella toiminnalla
  • Muihin liiketoimintatarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, markkinoinnin tehokkuuden määrittämiseen sekä verkkosivustojemme ja palvelujemme parantamiseen, mukauttamiseen ja parantamiseen.
  • Sisäisiin liiketoimintatarkoituksiin, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tietojen mallintamiseen ja algoritmien kouluttamiseen mallien tarkkuuden parantamiseksi.
  • Liiketoimintaamme liittyviin operatiivisiin ja turvallisuustarkoituksiin.

Takaisin alkuun

4. Yleistä

Tässä osassa kuvataan, miten tietosi jaetaan, tietoja evästeistä ja muista seurantatekniikoista, tietosuojaoikeuksistasi ja muista yleisistä tiedoista.

4.1 Miten jaamme tietojasi

Palveluistamme ja verkkosivustoistamme kerättyjä henkilötietojasi voidaan luovuttaa seuraavasti:

  • Tilaajat ja yhteistyökumppanit. Jos olet loppukäyttäjä, jaamme palvelutietoja tilaajille ja kumppaneille tarkoituksiin, jotka liittyvät liikesuhteeseen heidän kanssaan, sekä tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin. Tilaajamme ja yhteistyökumppanimme ovat velvollisia käyttämään vastaanottamiaan tietoja sovellettavien lakien ja Tilaajiemme kanssa tehtyjen sopimusten mukaisesti.
  • Toimittajat, konsultit ja palveluntarjoajat. Jaamme palvelutietoja myös useisiin kolmannen osapuolen palveluntarjoajiin, jotta voimme toimia, suojata, seurata, käyttää ja arvioida Palveluita. Esimerkkejä tästä ovat teknisten, operatiivisten tai hosting-tuki-, ohjelmisto- ja tietoturvapalveluiden avustaminen tai muiden tarjoamistemme palveluiden ottaminen käyttöön. Esimerkiksi työhakemuksia varten keräämämme tiedot jaetaan Greenhouse Software, Inc:n kanssa. Ohjelmisto, jota käytämme johdon rekrytoinnissa. Käytämme GoodHireä myös työntekijöiden hakijoiden taustatarkistusten suorittamiseen.
  • Verkkosivuston mainoskumppanit. Voimme tehdä yhteistyötä kolmansien osapuolten mainosverkostojen ja pörssien kanssa näyttääksemme mainoksia verkkosivustoillamme tai hallinnoidaksemme ja palvellaksemme mainontaamme muilla sivustoilla ja voimme jakaa henkilötietojasi heidän kanssaan tätä tarkoitusta varten.
  • Elintärkeitä etuja ja laillisiaoikeuksia. Voimme paljastaa sinua koskevat tiedot, jos uskomme sen olevan tarpeen Bomboran, sinun tai muun henkilön elintärkeiden etujen tai laillisten oikeuksien suojaamiseksi.
  • Yritysten tytäryhtiöt ja liiketoimet. Pidätämme oikeuden antaa tietosi tytäryhtiöillemme (eli tytäryhtiöillemme, emoyhtiöillemme tai Bomboran kanssa yhteisessä määräysvaltassa oleville yhtiöille).
  • Liiketoimintamme mahdolliset ostajat. Jos Bombora on mukana sulautumisessa, yrityskaupassa tai koko omaisuutensa tai sen osan myynnissä (tai tällaiseen mahdolliseen kauppaan liittyvässä due diligence -tarkastuksessa), tietojasi saatetaan jakaa tai siirtää osana kyseistä kauppaa asianomaisen mahdollisen ostajan, sen edustajien ja neuvonantajien kanssa lain sallimalla tavalla. Huomaa, että mahdolliselle ostajalle ilmoitetaan, että hän saa käyttää tietojasi vain tässä tietosuojailmoituksessa ilmoitettuihin tarkoituksiin.
  • Lakien noudattaminen. Voimme luovuttaa tietojasi toimivaltaiselle lainvalvontaviranomaiselle, sääntelyviranomaiselle, tuomioistuimelle tai muulle kolmannelle osapuolelle, jos uskomme tietojen luovuttamisen olevan tarpeen:
    i) sovellettavan lain tai sääntelyn nojalla.
    ii) laillisten oikeuksiemme käyttämiseksi, vahvistamiseksi tai puolustamiseksi
    iii) suojellaksemme elintärkeitä etujasi, oikeuksiasi tai turvallisuuttasi tai jonkun muun henkilön oikeuksia tai turvallisuutta.

Jos asut ETA:ssa ja siinä määrin kuin meillä on siihen lupa, tarjoamme tiedollesi riittävän suojan ja annamme sinulle etukäteen kirjallisen ilmoituksen kaikista pyynnöistä antaa tietoja millään Yhdysvaltain toimivaltaisella lainvalvontaviranomaisella, sääntelyviranomaisella, valtion virastotuomioistuimella tai muulla kolmannella osapuolella, jotta voit valittaa ja lopettaa tietosi luovuttamisen. 

Kun Bombora tarjoaa Palveluitaan, keräämämme tiedot ovat yrityksen antamista, emme muunna tietoja tunnistamaan sinua henkilökohtaisesti, joten emme ehkä pysty antamaan sinulle tällaista ilmoitusta.

4.2 Evästeet ja muut seurantatekniikat

Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä ja vastaavaaseurantateknologiaa(" Evästeet ") kerätäksemme ja käyttääksemme henkilötietojasi. Lisätietoja evästetyypeistä ja muista seurantatekniikoista, joita käytämme, miksi ja miten voit hallita evästeitä, on evästeselosteissamme .

Takaisin alkuun

5. Henkilökohtaisten tietojen hallinta kanssamme

On tärkeää, että tarjoamme sinulle välineitä, joilla voit vastustaa ja rajoittaa tietojesi myyntiä tai peruuttaa suostumuksesi. Sinulla on milloin tahansa oikeus saada tietää, päästä käsiksi tai hallita tietoja, joita olemme mahdollisesti keränneet sinusta kolmansilta osapuolilta. Huomaathan, että yksityisyytesi suojaamiseksi ja turvallisuuden ylläpitämiseksi saatamme ryhtyä toimenpiteisiin henkilöllisyytesi tarkistamiseksi suojatun hallinnointiohjelmiston avulla, jota käytämme yksityisyyspyyntöjen hallinnointiin.

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa sinun on ehkä annettava meille joitakin lisätietoja, jotta voimme tunnistaa hallussamme olevat henkilötietosi ja varmistaa, että voimme täyttää pyyntösi tarkasti. Todentamiskelpoisen kuluttajapyynnön esittäminen ei edellytä tilin luomista meille. Tällä lomakkeella antamiasi tietoja käytetään ainoastaan seuraaviin tarkoituksiin:
I. tunnistamaan pyytämäsi alustan ja/tai yritystiedot
II. vastaamaan pyyntöösi.

5.1 Rekisteröityjen pyynnöt ja tietosuojaoikeutesi

Lähetä pyyntö täyttämällä rekisteröidyn pyyntöä koskeva lomake. Kun olet lähettänyt pyynnön, Bombora käsittelee pyyntösi ja vastaa siihen sovellettavan lain sallimassa ajassa. Voit myös lähettää sähköpostia privacy@bombora.com jos sinulla on kysyttävää tai kysyttävää tiedoistasi.

Tarvittaessa vastauksessamme voidaan myös selittää syyt siihen, miksi emme voi täyttää pyyntöä.

Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä mainossähköposteja napsauttamalla sähköpostissa olevaa "poista tilaus"-linkkiä tai täyttämällä yllä olevan lomakkeen. Jos päätät olla enää vastaanottamatta markkinointitietoja, voimme silti olla yhteydessä sinuun tietoturvapäivityksistä, tuotetoiminnoista, vastauksista palvelupyyntöihin tai muista liiketoimiin liittyvistä, muista kuin markkinointiin liittyvistä tai hallinnollisista syistä.

Muiden tässä käytännössämme käsiteltyjen oikeuksien lisäksi kuluttajilla, jotka ovat Coloradossa, Connecticutissa, Utahissa tai Virginiassa tai muissa osavaltioissa, joissa on sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä, kun se tulee voimaan ("Sovellettavat osavaltiot"), sijaitsevia kuluttajia (siten kuin ne on määritelty sovellettavassa osavaltioiden tietosuojalainsäädännössä), on oikeus esittää pyyntö:

  • tietää, mitä henkilötietoja olemme mahdollisesti keränneet, käyttäneet tai jakaneet.
  • saada pääsy keräämiimme, käyttämiimme tai jakamiimme henkilötietoihin,
  • ettei sinua syrjitä, kun käytät sovellettavien osavaltioiden yksityisyyden suojaa koskevien lakien mukaisia oikeuksiasi.
  • muuttaa, päivittää tai siirtää keräämiämme, käyttämiämme tai jakamiamme tietoja.
  • poistaa tai korjata keräämämme, käyttämämme tai jakamamme henkilötiedot,
  • kieltäytyä "myynnistä" ja "jakamisesta", mukaan lukien kohdennettu mainonta.

Pyyntöä varten täytä seuraava lomake rekisteröidyn pyyntöä koskeva lomake. Kun olet lähettänyt pyynnön, Bombora käsittelee pyyntösi ja vastaa siihen sovellettavan lain sallimassa ajassa. Voit myös lähettää sähköpostia privacy@bombora.com jos sinulla on kysyttävää tai kysyttävää tiedoistasi.

Sinulla voi olla oikeus valittaa oikeuksiasi koskevasta päätöksestä, jonka olemme tehneet mutta josta olet eri mieltä. Ota yhteyttä meihin seuraavassa osoitteessa privacy@bombora.com.

ETA:n, Yhdistyneen kuningaskunnan tai Sveitsin asukkaat:

  • Voit pyytää pääsyä tai sitä, että muutamme, päivitämme tai poistammehenkilötietojasi milloin tahansa täyttämällä yllä olevan lomakkeen. Huomaa, että voimme periä pienen maksun henkilötietosi saatavuudesta ja luovuttamisesta, jos sovellettava laki sen sallii ja joka toimitetaan sinulle.
  • Lisäksi, jos asut ETA:ssa, voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää henkilötietojesi siirrettävyyttä. Voit käyttää näitä oikeuksia täyttäen yllä olevan lomakkeen.
  • Voit kieltäytyä vastaanottamasta mainossähköposteja meiltä klikkaamalla sähköpostissa olevaa "peruuta tilaus" -linkkiä tai täyttämällä yllä olevan lomakkeen. Katso lisätietoja opt-out-valinnoistasi kohdassa "valintasi". Jos päätät olla vastaanottamattoman markkinointitietoja, saatamme silti olla yhteydessä sinuun tietoturvapäivityksistäsi, tuotteen toiminnoista, palvelupyyntöihin annetuista vastauksista tai muista tapahtumallisista, muista kuin markkinointiin tai hallintoon liittyvistä tarkoituksista.
  • Jos olemme keränneet ja käsitteleneet henkilötietojasi suostumuksellasi, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamistasi tekemämme käsittelyn lainvaraisuuteen, eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn, joka tapahtuu muiden laillista käsittelyä varten kuin suostumuksen perusteella.
  • Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Klikkaa tästä saadaksesi Euroopan talousalueen tietosuojaviranomaisten yhteystiedot.. Jos olet kuluttaja ja haluat käynnistää Sveitsin ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelmän mukaisen asian, ota yhteyttä seuraaviin tahoihin klikkaa tästä tehdäksesi valituksen.

Henkilökohtaisten tietojen myynnin estäminen

Tässä tietosuojailmoituksessa mainittujen tietosuojaoikeuksien lisäksi, jos olet kuluttaja, Kalifornian vuoden 2018 kuluttajansuojalaki (California Consumer Privacy Act of 2018), sellaisena kuin se on muutettuna "CPRA" (California Civil Code Section 1798.100 et seq) ("CCPA"), antaa kuluttajille oikeuden kieltäytyä henkilökohtaisten tietojensa "myynnistä" ja "jakamisesta", mukaan lukien kohdennettu mainonta, tarkastella, poistaa, siirtää, muokata tietoja, joita Bombora on saattanut kerätä sinusta, ja saada tietää seuraavat asiat:

  • Sinusta keräämämme henkilötietoluokat;
  • lähdeluokat, joista henkilötietoja kerätään;
  • Liiketoiminta tai kaupallinen tarkoitus kerätä henkilökohtaisia tietoja;
  • Niiden kolmansien osapuolten ryhmät, joiden kanssa olemme jakaneet henkilötietojasi;
  • Erityiset henkilötiedot, jotka olemme keränneet sinusta.

Verkkosivuston mukaisesti nämä ovat tietoluokkia, joita olemme saattaneet kerätä sinusta, ja tarkoitukset, joita olemme saattaneet käyttää. Henkilötietoluokat, jotka olemme saattaneet kerätä sinusta tai verkkosivustomme käytöstäsi kahdentoista viimeksi kuluneen (12) kuukauden aikana:

  • Tunnisteet, kuten oikea nimi, yksilöllinen henkilökohtainen tunniste, online-tunniste; Internet-protokollan osoite, sähköpostiosoite, työpaikka ja yrityksen nimi;
  • Henkilökohtainen: kuten nimi, koulutus, työllisyystiedot;
  • Suojatut luokitusominaisuudet, kuten ikä ja sukupuoli;
  • Internet tai muu vastaava verkkotoiminta, kuten selaushistoria, hakuhistoria, tiedot kuluttajan vuorovaikutuksesta verkkosivuston, sovelluksen tai mainoksen kanssa;
  • Maantieteelliset sijaintitiedot, kuten metroalue, maa, postinumero ja mahdollisesti maantieteelliset koordinaatit, jos olet ottanut sijaintipalvelut käyttöön laitteessasi.

Työnhakua ja työnhakua varten:

  • Tunnisteet: kuten nimi ja osoite kotiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;
  • CA-lainsäädännön suojatut luokitusominaisuudet, kuten ikä, sukupuoli ja vammaisuus;
  • Henkilötiedot: nimi ja osoite kotiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, koulutus, työllisyys, työhistoria;
  • Ammatilliset tai työhön liittyvät tiedot: kuten työhakemuksesi, ansioluettelosi tai ansioluettelosi, saatekirjeesi, viitetietosi, koulutushistoriasi, työhistoriasi, työnantajan aiemmat velvoitteet ja tiedot, joita suosittelijat antavat sinusta, viitteet, kielitaito, koulutustiedot ja tiedot, jotka asetat julkisesti saataville työnhaku- tai uraverkostosivustojen kautta;

Lisätietoja henkilötietoluokista on "mitä teemme ja keräämme ja miksi".

Hankimme edellä luetellut henkilötietoluokat seuraavista lähderyhmistä:

Työllistymistä varten 

  • Työlautakunnan verkkosivustot, joilla voit hakea työtä meiltä;
  • Aiemmat työnantajat, jotka antavat meille työsuhdeviitteitä

Lisätietoja henkilötietojen lähteistä on "keräämissämme yhteyksissä". Nämä ovat liiketoiminnallisista tai kaupallisista syistä, joita varten henkilötiedot kerättiin:

  • Täyttääksesi tai täyttääksesi syyn, jonka olet antanut tiedettä. Jos esimerkiksi jaat nimesi ja yhteystietosi pyytääksesi esittelyä, tarjousta tai esittääksesi kysymyksen tuotteistamme tai palveluistamme, käytämme näitä henkilötietoja vastataksemme kysymykseesi.
  • Verkkosivustomme, tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen, tukeminen, mukauttaminen ja kehittäminen.
  • Muokataksemme verkkosivustokokemustasi ja tarjotaksemme kiinnostuksen kohteisiisi liittyvää sisältöä ja tuote- ja palvelutarjontaa, mukaan lukien kohdennetut tarjoukset ja mainokset verkkosivustomme, kolmansien osapuolten sivustojen ja sähköpostin kautta (suostumuksellasi, jos laki niin vaatii)
  • Testaamiseen, tutkimukseen, analyysiin ja tuotekehitykseen, mukaan lukien verkkosivustomme, tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen ja parantaminen.

Saat lisätietoja liiketoiminnallisista tai kaupallisista tarkoituksista, joita varten henkilötietoja kerätään osioihin "mitä teemme ja keräämme ja miksi" ja "miten käytämme keräämiämme tietoja".

Nämä ovat kolmansien osapuolten luokkia, joiden kanssa olemme jakaneet henkilötietojasi:

  • Tietojen kerääjät.
  • Rekrytointikäytännöt

Lisätietoja kolmansista osapuolista, joiden kanssa olemme jakaneet tietojasi, on "miten jaamme tietojasi". Edellisten (12) kuukauden aikana Bombora on saattanut myydä seuraavia henkilötietoluokkia:

  • Tunnisteet
  • Henkilökohtainen
  • Suojatun luokituksen ominaisuudet
  • Internet tai muu vastaava verkkotoiminta
  • Geo sijainti

Sinulla on oikeus pyytää tiettyjä tietoja henkilötietojen luovuttamisesta kolmansille osapuolille heidän omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa edeltävän kalenterivuoden aikana. Tämä pyyntö on ilmainen. Sinulla on myös oikeus olla syrjimättä, jos käytät mitään luettelossa mainittuja oikeuksia.

Kalifornian asukkaat voivat myös nimetä edustajan, joka tekee pyyntöjä CCPA:n mukaisten oikeuksien käyttämiseksi. Kuten edellä todettiin, Bombora ryhtyy toimenpiteisiin varmistaakseen oikeuksiensa käyttämistä pyytävän henkilön henkilöllisyyden ja varmistaakseen, että asiamiehelläsi on valtuudet tehdä pyyntö puolestasi toimittamalla meille allekirjoitetun valtakirjan. Voit esittää kuluttajan todennettavissa olevan tiedonsaantia tai tietojen siirrettävyyttä koskevan pyynnön vain kaksi kertaa kalenterivuoden aikana.

Kalifornian asukkaat voivat käyttää tässä osiossa kuvattuja oikeuksiasi käymällä tietosuojapyyntölomakkeessa ja oikeus tietää sinusta tiedot, joita meillä voi olla sinusta. Oikeus pyytää sinua varten tietoja, joita meillä voi olla sinusta. Klikkaa tästä, jos haluat kieltäytyä henkilötietosi myynnistä. Voit käyttää näitä oikeuksia myös lähettämällä sähköpostia privacy@bombora.com aiheesta "CA Privacy Rights".

5.2 Valintasi

Bombora-evästeiden poistaminen käytöstä

Jos et halua, että evästeet seuraavat sinua (mukaan lukien kieltäytyäksemme vastaanottamasta kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa meiltä), siirry opt-out-sivullemme.

Kun kieltäydyt, asetamme Bombora-evästeen selaimeesi tai muutoin tunnistamme sen tavalla, joka ilmoittaa järjestelmillemme, että ne eivät tallenna yrityksesi tutkimustoimintaan liittyviä tietoja. Huomaa kuitenkin, että jos selaat verkkoa useista laitteista tai selaimista, sinun on kieltäydyttävä jokaisesta laitteesta tai selaimesta varmistaaksesi, että estämme mukautusten seurannan kaikissa niissä. Samasta syystä, jos käytät uutta laitetta, vaihdat selainta, poistat Bomboran kieltäytymisevästeen tai tyhjennät kaikki evästeet, sinun on suoritettava tämä kieltäytymistehtävä uudelleen. Lisätietoja evästeiden käytöstä ja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä kieltäytymiseen on evästeselosteessamme .

Kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan estäminen evästeistä

Voit kieltäytyä kiinnostuksen perusteella tapahtuvasta mainonnasta lukuisilta yrityksiltä, jotka mahdollistavat tällaisen mainonnan kyseisten yhdistysten verkkosivustoilla. Käy osoitteessa DAA:n opt-out-portaaliin tehdäksesi tämän. Voit myös kieltäytyä joistakin kiinnostukseen perustuvasta mainonnasta Yhteistyökumppaneiden kanssa työskentelemme Network Advertising Initiative -verkkomainonta-aloitteen (NAI) kuluttajan valinnanvapaus-sivulle.
Voit kieltäytyä mainonnan kohdentamisesta, joka perustuu toimintoihisi mobiilisovelluksissa ja ajan mittaan, laitteesi asetusten kautta.

Kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan estäminen mobiilisovelluksissa

Tilaajamme ja kumppanimme voivat näyttää sinulle kiinnostukseen perustuvaa mainontaa mobiilisovelluksissa sen perusteella, miten käytät niitä ajan mittaan ja muissa kuin liitännäissovelluksissa. Jos haluat lisätietoja näistä käytännöistä ja siitä, miten voit kieltäytyä niistä, käy osoitteessa https://youradchoices.com/, lataa DAA:n AppChoices-mobiilisovellus ja noudata AppChoices-mobiilisovelluksessa annettuja ohjeita.

Hajautetut sähköpostit

Voit kieltää hashed- tai salattuihin sähköpostiosoitteisiin liittyvien tietojen käytön käymällä NAI:n osoitteessa Audience Matched Advertising.

Takaisin alkuun

6. Muita tärkeitä tietoja

6.1 Tietoturva

Bombora toteuttaa varotoimia, joiden tarkoituksena on suojata hallussaan olevat tiedot väärinkäytöltä, katoamiselta tai muuttamiselta. Bombora on ottanut käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, joiden tarkoituksena on suojata sen palveluiden ja verkkosivustojen kautta keräämät tiedot. Bomboran turvatoimiin kuuluu teknologiaa ja laitteita, jotka auttavat suojaamaan tietojamme, ylläpitää turvatoimenpiteitä sen suhteen, kuka saa ja ei saa käyttää tietojamme. Mikään järjestelmä tai verkko ei tietenkään voi varmistaa tai taata täydellistä turvallisuutta, ja Bombora kieltäytyy kaikesta vastuusta, joka johtuu Palvelun käytöstä tai kolmannen osapuolen hakkerointitapahtumista tai tunkeutumisesta.

6.2 Lapset

Sivustojamme ja palveluitamme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille. Jos olet tietoinen henkilötiedoista, joita olemme keränneet alle 18-vuotiaalta lapselta, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista: - Ota yhteyttä osoitteessa 'Ota yhteyttä' osiossa. Jos olet 16-vuotias tai vanhempi ja asut Kaliforniassa, sinulla on milloin tahansa oikeus määrätä meidät olemaan myymättä henkilötietojasi ("oikeus kieltäytyä"). Emme kerää, säilytä tai myy alle 18-vuotiaiden kuluttajien henkilötietoja.

6.3 Muut sivustot

Palvelut tai verkkosivustot voivat sisältää linkkejä tai integraatioita muihin sivustoihin, joita Bombora ei omista tai joita se ei käytä. Tämä sisältää tilaajien ja kumppaneiden linkit, jotka voivat käyttää Bombora-logoa yhteisbrändisopimuksessa, tai verkkosivustot ja verkkopalvelut, joiden kanssa työskentelemme Palvelujen tarjoamiseksi. Saatamme esimerkiksi sponsoroida tapahtumaa tai tarjota palveluita yhdessä muiden yritysten kanssa. Bombora ei hallitse eikä ole vastuussa näiden osapuolten sivustoista, palveluista, sisällöstä, tuotteista, palveluista, tietosuojakäytännöistä tai -käytännöistä.

Samoin, jos sallit palvelutietojen keräämisen ja käyttämisen Palveluiden kautta verkkosivuston kautta, päätät luovuttaa tietoja sekä Bomboralle että kolmannelle osapuolelle, jonka brändiin verkkosivusto liittyy. Tämä tietosuojailmoitus koskee vain Bomboran palvelutietojen käyttöä, eikä muiden osapuolten käyttämiä tietoja.

6.4 Kansainväliset tiedonsiirrot

Palvelimiamme ja tilojamme, jotka ylläpitävät verkkosivustojamme, palveluitamme ja keräämiämme tietoja, käytetään Yhdysvalloissa. Olemme kuitenkin kansainvälinen yritys, ja tietojemme käyttö edellyttää välttämättä tietojen välittämista kansainvälisesti. Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa tai muualla Yhdysvaltojen ulkopuolella, huomaa, että keräämiämme tietoja voidaan siirtää ja käsitellä Yhdysvalloissa ja muilla soveltuvilla alueilla, joilla tietosuojalait eivät välttämättä ole yhtä kattavia tai vastaavia kuin maassa, jossa asut ja/tai ovat kansalaisia.

Olemme kuitenkin ryhtyneet asianmukaisiin suojatoimiin vaatiaksesi, että henkilötietosi pysyvät suojattuina tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. Tähän sisältyy Euroopan komission vakiosopimuslausekkeiden täytäntöönpano konserniyhtiöidemme välisissä henkilötietojen siirroissa, joissa vaaditaan kaikkia konserniyhtiöitä suojaamaan käsittelemänsä henkilötiedot ETA:sta Euroopan unionin tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Vakiosopimuslausekkeemme ovat saatavilla pyynnöstä. Olemme toteuttaneet samanlaisia asianmukaisia suojatoimia kolmansien osapuolien palveluntarjoajien ja kumppaneiden kanssa, ja lisätietoja voidaan antaa pyynnöstä.

6.5 Tietojen säilyttäminen ja poistaminen

Säilytämme sinulta keräämiämme henkilötietoja, jos meillä on jatkuva laillinen liiketoimintatarve (esim. sovellettavien lakisääteisten, verotuksellisten tai kirjanpitovaatimusten noudattamiseksi, sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi tai lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi).

Kun meillä ei ole jatkuvaa laillista liiketoimintaa tarvitse käsitellä henkilökohtaisia tietoja, me joko poistaa tai anonymisoi sitä. Jos tämä ei ole mahdollista (esim. koska henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoihin), tallennamme henkilötietosi turvallisesti ja eristämme ne jatkokäsittelystä, kunnes poisto on mahdollista.

6.6 Tietosuojailmoituksen muutokset

Voimme muuttaa tätä tietosuojailmoitusta aika ajoin vastaamaan käytäntöjemme tai sovellettavan lain muutoksia. Kun tällaiset muutokset ovat luonteeltaan olennaisia, ilmoitamme sinulle joko julkaisemalla näkyvästi ilmoituksen tällaisista muutoksista ennen niiden toteuttamista tai lähettämällä sinulle ilmoituksen suoraan. Suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojailmoituksen säännöllisesti. Näytämme aina tietosuojailmoituksen viimeisimmän muokkauspäivän sivun yläosassa, jotta voit kertoa, milloin sitä on viimeksi muutettu.

6.7 Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta tai Bomboran tietosuojakäytännöistä, ota yhteyttä tietosuojatoimistoomme lähettämällä ota meihin yhteyttä -lomaketai postitse alla olevia tietoja käyttäen:

Yhdysvaltain ja ETA:n asukkaat

Attn: Havona Madama, tietosuojavastaava – 102 Madison Ave, Floor 5 New York, NY 10016

Jos asut ETA-alueella ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, rekisterinpitäjäsi on Bombora, Inc. Bomboran pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, NY, Yhdysvalloissa. Lue lisää meistä ja meidän palveluistamme.

Takaisin alkuun

7. IAB Europe Transparency & Consent Framework

Bombora osallistuu IAB Europe Transparency & Consent Framework (TCFv2) -kehykseen ja noudattaa sen eritelmiä ja käytäntöjä.  Bomboran tunnusnumero on 163.

8. CCPA-kuluttajapyynnön mittarit

Takaisin alkuun