Panungtungan Diropéa: 01/23/2019


Data Subject Menta TombolMENI Teu Ngajual Mah Data Tombol

Ihtisar

Bombora, Inc., anak subsidiaries global (koléktif, "Bombora", "urang", "urang", atawa "urang") nilai privasi jalma ("anjeun" atawa "anjeun") nu informasi urang kumpulkeun atawa narima. Ieu privasi bewara ("Bewara") ngécéskeun naon anu urang, kumaha urang kumpulkeun, make jeung ngabagikeun inpo pribadi ngeunaan anjeun, jeung kumaha anjeun bisa laksana hak pribadi anjeun.

Bewara nyertakeun inpo pribadi urang kumpulkeun:

a) Lamun nyadiakeun informasi ka Bombora hosted platform patali jeung analytics produk.

b) Lamun anjeun ngadatangan salah sahiji urang corporate situs web (saperti saperti https://bombora.com, https://www.signal-hq.com/, https://www.netfactor.com/)) ("Website") jeung/atawa leuwih biasa tangtu urang lila-usaha, saperti dina sambungan jeung urang kajadian, penjualan jeung kagiatan marketing (tempo 'privasi keur urang jaba').

Quicklinks

Urang nyarankeun yen anjeun maca ieu Bewara lengkep pikeun mastikeun anjeun pinuh informed. Tapi, pikeun nyieun leuwih gampang pikeun anjeun pikeun nempoan jalma bagian ieu Bewara nu panawaran pikeun anjeun, urang geus dibagi nepi kana dokumén bagian handap ieu:

1. Saha urang

2. Privasi pikeun services urang

3. Privasi for our web

4. Informasi umum

5. Ngatur inpo pribadi anjeun jeung urang

6. Informasi penting séjénna

7. Data subject bentuk request

1. Saha urang

Salah sahiji cara utama Bombora ngumpulkeun data ti data proprietary koperasi ("Data Co-op"). Data Co-op diwangun ti bisnis ka bisnis ("B2B") situs web penerbit, marketers, agénsi, panyadia téknologi, panalungtikan jeung kajadian firms nu nyumbang konsumsi eusi data masif pooled susunan data nu wincikan nu meuli hajat. Data Co-op anggota nyadiakeun idin nu didasarkeun-brand-anonim data kaasup Unik gajah mungkur, alamat IP, kaca URL jeung referrer URL, tipe browser, sistem operasi, browser basa, jeung dursasana data saperti huni waktu, gulung ka velocity, gulung ka jero jeung waktu antara scrolls. Papacangan data validates yén maca téh sabenerna consuming eusi jeung teu gancang bouncing ti website. Bombora ngumpulkeun sakabeh kajadian data jeung dinamis indexes eusi dikonsumsi ka Bombora topik taksonomi jeung aggregates yén data di tingkat pausahaan. Full set data ieu refreshed mingguan.

Bombora nyadiakeun handap hosted platform patali jeung analytics produk (koléktif nu "Services") pikeun Klien anak.

1.1 Pausahaan Surge® Analytics

Hiji analytics laporan listing ngaran parusahaan, topik jeung Pausahaan Surge® skor. Pikeun nyieun skor Bombora ngumpulkeun, nyimpen, organizes, maké jeung erases data nu anonymized jeung aggregated saperti nu no data pribadi aya. Bombora bakal teu nyingkab data nu mana wae pikeun hiji pausahaan séjén ti ngaran parusahaan, jejer searched, jeung Pausahaan Surge® skor. Laporan ieu dijieun ku cara ngumpulkeun data ti tags dina publisher situs web. Tag ngumpulkeun alamat IP (nu deden jeung nu dirobah pikeun pausahaan URL), papacangan metrics, jeung jejer (nu ditangtukeun ku real waktu algorithm). Jejer (dumasar kana Bombora sacara B2B taksonomi) nu attributed ka pausahaan ngaran. Ngabandingkeun topik dipikaresep leuwih 30B interaksi urang ngagunakeun algoritma proprietary ngabalukarkeun hiji skor. Éta skor téh parusahaan dipikaresep tingkat dina jejer dibandingkeun kana waktu.

1.2 Panongton Solusi

Panongton Solusi jeung ukuran produk append data jeung ngabagikeun hiji cookie id di bagean panongton. Data Bombora appends ka cookie id firmographic jeung data demografi di domain jeung tingkat pausahaan ngan. Nu firmographic jeung data demografi bisa ngawengku industri, wewengkon fungsi, professional group, sharing pausahaan, pausahaan ukuran, senioritas, kaputusan-maker jeung prediksi sinyal. Bombora teu babagi mana wae data nu bisa dipaké pikeun ngaidentipikasi hiji individu subjek data. Sajaba ti éta, Bombora nyegah co-mingling atribut nu bisa boga pangaruh identifying hiji individu, saperti hiji c-suite pakasaban tingkat di hiji pausahaan ukuran kurang ti 10 urang.

  • Facebook integrasi: salaku leuwih pinuh digambarkeun dina ''naon we teu jeung ngumpulkeun jeung naha'. Ngaliwatan Bombora integrasi jeung Facebook, Bombora unggahan audiences patali jeung domain kana Facebook. Facebook patandingan ieu hashed surelek ngalawan maranéhanana database pamaké pikeun nyieun pamiarsa adat pikeun targeting.
  • LinkedIn integrasi: Ngaliwatan LinkedIn Marketing Platform Developer API, Bombora ngirimkeun Pausahaan Surge® Hajat data salaku daptar domain kana LinkedIn. LinkedIn patandingan pamaké anak pikeun domain pikeun nyieun loyog panongton pikeun targeting dina LinkedIn Ad Platform.

1.3 Ukuran Produk

Di handap ieu Ukuran suite produk ngumpulkeun demografi jeung firmographic informasi:

  • Panongton Verifikasi. Jeung urang Panongton Verifikasi produk, hiji klien tempat tag dina kampanye kreatif. Panongton verifikasi tag sanggup ngumpulkeun data di handap wawasan dina datang nu klik iklan: Unik cookie gajah mungkur, alamat IP, jeung informasi diturunkeun saperti géografi, agén Pamaké: tipe browser jeung sistem operasi (OS).
  • Nganjang Wawasan: Jeung urang Nganjang Wawasan produk, hiji pasangan tempat tag dina website maranéhanana (Bombora urang geus tag dina Jaba urang). Nu nganjang wawasan tag nyaeta bisa ngumpulkeun wawasan ngeunaan datang website, kaasup tapi teu diwatesan ku data di handap (i) nganjang Sakabéh papacangan segmented ku luhur, sedeng, jeung handap percentages; (ii) nganjang Sakabéh papacangan dibandingkeun jeung saméméhna tanggal bulan; (iii) Total pausahaan, pamaké unik, sesi jeung pintonan kaca; (iv) Total pausahaan, pamaké unik, sesi jeung pintonan kaca dibandingkeun jeung saméméhna tanggal bulan; (v) Papacangan ku pausahaan domain segmented ku luhur, sedeng, jeung low jeung (vi) Pamaké unik, sesi, jeung pintonan kaca ku pausahaan domain. Ieu data bisa dikirimkeun ngaliwatan Bombora interface, ti hiji eupan poean, atawa langsung ti Google Analytics platform.
  • Nganjang LaguNganjang Lagu anu dipaké babarengan jeung software nu tangtu pakakas, saperti JavaScript, pikeun ngukur jeung ngumpulkeun informasi sési. Urang ngalakonan ieu dina raraga nganalisis lalu lintas ka Website urang, jeung leuwih alus ngarti kaperluan konsumén urang jeung datang. Sababaraha conto inpo nu urang kumpulkeun jeung nganalisis kaasup Internet protocol ("IP") alamat dipaké pikeun nyambungkeun komputer anjeun pikeun Internet; komputer jeung sambungan informasi saperti browser tipe jeung vérsi, sistem operasi, jeung platform; Seragam Resource Locator ("URL") ngarujuk kaca Website urang babarengan jeung unggal kaca ditempo, kaasup tanggal jeung waktu.

Ngaliwatan Jasa, Bombora nyadiakeun data ka Klien urang pikeun mantuan eta leuwih alus nyambung jeung target organisasi maranéhanana hayang ngahontal (urang ningali ka individu dina maranéhanana organisasi salaku "Tungtung Sunda"). Bombora jeung mitra anak kalibet dina nyukcruk Pamaké Ahir' interaksi jeung bisnis-ka-bisnis eusi sakuliah rupa digital sipat kawas ramat ngadaptar bentuk, widget, web jeung webpages (naha accesses via komputer, mobile atawa tablet alat atawa téknologi lianna) ("Digital Properties"). Urang saterusna nyokot data ieu jeung agrégat inpo nu dikumpulkeun kana demografi bagéan, saperti pausahaan sharing jeung ukuran, fungsi wewengkon, industri, professional group, jeung senioritas. Ieu mantuan Klien ngaluyukeun papacangan dumasar kana jejer nu organisasi anu museurkeun jeung inténsitas nu konsumsi.

Deui ka luhur

2. Privasi pikeun services urang

Bagian ieu ngagambarkeun kumaha urang ngumpulkeun jeung make inpo nu urang nampa atawa ngumpulkeun ti Pamaké Ahir ngaliwatan Jasa (urang tingal ieu sacara koléktif salaku "Service Informasi"). Ieu ngawengku wincikan ngeunaan jinis inpo nu urang kumpulkeun otomatis, rupa informasi nu urang narima ti sumber nu sejen jeung tujuan tina eta kumpulan.

2.1 Naon information ulah urang kumpulkeun jeung kunaon?

Informasi urang kumpulkeun otomatis
Urang ngagunakeun sarta nyebarkeun sagala rupa cookies sarupa jeung téknologi tracking (tempo 'cookies jeung téknologi sarupa' ) ka otomatis ngumpulkeun nu tangtu informasi ngeunaan alat anjeun lamun anjeun berinteraksi sareng Digital Sipat nu make téknologi urang. Sababaraha informasi ieu, kaasup alamat IP anjeun sarta tangtu identifiers unik, bisa identipikasi komputer atawa alat jeung bisa jadi dianggap "data pribadi" dina tangtu jurisdictions kaasup di Area Ékonomi Éropa ("EEA"). Tapi, Bombora teu kumpulkeun nu mana wae nu informasi nu bisa nyandak urang pikeun ngaidentipikasi anjeun pribadi saperti ngaran anjeun, alamat surat atawa alamat surélék.

Urang ngumpulkeun informasi ieu ku assigning random identifier unik ("UID") ka alat anjeun pertama kalina anjeun interaksi jeung Digital Sipat anu ngagunakeun téknologi urang. Ieu UID anu saterusna dipaké pikeun ngahubungkeun anjeun sareng inpo nu urang kumpulkeun ngeunaan anjeun.

Informasi urang otomatis bisa ngumpulkeun di antarana:

  • Informasi ngeunaan alat anjeun saperti jenis, model, produsén, sistem operasi (misalna iOS, Android), carrier ngaran, zona waktu, sambungan jaringan tipe (misalna Wi-Fi, sélular), alamat IP jeung identifiers unik ditugaskeun ka anjeun alat kawas iOS anak Identifier pikeun Pariwara (IDFA) atawa Android Pariwara ID (AAID atawa GAID).
  • Informasi ngeunaan online anjeun paripolah saperti informasi ngeunaan kagiatan atawa laku lampah anjeun nyokot on Digital Sipat urang bisa dipaké jeung. Ieu bisa ngawengku waktu spent dina hiji kaca web, naha anjeun gulung atawa klik dina hiji ad atawa hiji kaca web, sidang mimiti/eureun waktu, zona waktu, anjeun ngarujuk alamat website, jeung geo-lokasi (kaasup kota, wewengkon metro, nagara, kode pos jeung berpotensi geographic ko-ordinates lamun anjeun geus diaktipkeun ladenan lokasi dina alat anjeun) kaca jeung kali dilongok.
  • Informasi ngeunaan iklan dilayanan, ditempo, atawa diklik dina saperti tipe ad, di mana ad ieu dilayanan, naha anjeun diklik dina eta jeung sababaraha kali anjeun geus katempo iklan.

Informasi urang narima ti sumber séjén
Urang oge bisa ngagabung, ngagabung, jeung/atawa ningkatkeun informasi we ngumpulkeun kira-kira anjeun. Ieu bisa di antarana informasi we ngumpulkeun kira-kira anjeun sareng inpo nu dikumpulkeun ti pihak katilu saperti séjén-web dumasar jeung jaringan mobile, séntral jeung situs web ("Mitra") atawa Klien urang (contona, maranéhanana bisa munggah tangtu "offline" data kana Jasa). View daptar urang kiwari mitra. Sajaba ti éta, Layanan Informasi urang otomatis ngumpulkeun bisa digabungkeun jeung nu patali jeung bisnis informasi propil nu urang infer ngeunaan anjeun, saperti: umur, domain, wewengkon fungsi, panghasilan rumah tangga, status panghasilan & robah, basa, senioritas, atikan, manufaktur, professional group, industri, pausahaan sharing, net-patut.

Inpo ieu bisa di antarana hashed identifiers diturunkeun tina inpo nu sejenna saperti alamat surelek, alat mobile gajah mungkur, demografi atawa interest data (kawas industri anjeun, dunungan, ukuran pausahaan, pakasaban judul atawa jabatan) jeung eusi ditempo atawa lampah dicokot dina Digital Harta.

Urang make Jasa Informasi saperti kieu:

  • Pikeun nyadiakeun ladenan pikeun Klien urang. Umumna urang make Informasi Service pikeun mantuan Klien leuwih alus ngarti maranéhanana arus jeung prospektif konsumén jeung tren pasar. Ieu bisa nyandak Klien ka leuwih alus target jeung ngaluyukeun situs web, eusi, lian umum marketing usaha jeung pikeun ngukur jeung ngaoptimalkeun kinerja marketing maranéhanana.
  • Pikeun ngawangun rupa-rupa inferenced data bagéan ("Data Bagéan"). Urang bisa make Informasi Service pikeun ngawangun Data Bagéan nu patali jeung, contona, industri anjeun aya dina atawa jinis eusi anjeun atawa organisasi anjeun karya pikeun nembongan jadi kabetot dina. Ieu kami nganggo Data ieu Bagéan pikeun mantuan Klien urang ngarti konsumén sorangan, evaluate customer jeung tren pasar jeung nyieun laporan jeung nyetak ngeunaan customer maranéhanana paripolah. Data Bagéan ogé bisa dipatalikeun jeung UIDs, cookies jeung/atawa alat mobile pariwara gajah mungkur.
  • Pikeun ngalakukeun "- interest dumasar pariwara". Sok We make atawa karya jeung Klien jeung Mitra nu make UIDs atawa inpo nu sejenna nu diturunkeun ti informasi saperti email hashes. Inpo ieu di péngkolan bisa patali jeung cookies jeung bisa dipaké pikeun target iklan pikeun anjeun anu dumasar dina "offline" basis interest bagéan – saperti kapentingan anjeun, transaksi atawa informasi demografi – atawa dipaké ku Klien target jeung nganalisis saperti iklan. Ieu téh mindeng dipikawanoh minangka "basis interest pariwara." Anjeun bisa manggihan nu leuwih seueur ngeunaan jenis ieu pariwara di DAÃ website.
  • Pikeun ngalakukeun cross-alat tracking. Urang (atawa Mitra urang jeung Klien urang bisa dipaké jeung) bisa make Ladenan Informasi (misalna alamat IP jeung UIDs) nyoba nomeran posisi nu sarua unik pamaké sakuliah multiple panyungsi atawa alat (misalna smartphone, tablet atawa alat sejenna), atawa bisa dipaké jeung panyadia nu ngalakukeun ieu dina raraga leuwih alus target kampanye iklan pikeun umum susunan Pamaké Ahir. Contona, brand a bisa hayang pikeun target konsumén nu biasana sadar dina panyungsi wéb ngaliwatan aplikasi mobile.
  • Pikeun ngalakukeun "pamaké cocog". Urang (atawa Mitra urang) bisa make Ladenan Informasi, hususna rupa-rupa UIDs, nyingkronkeun cookies jeung nu séjénna identifiers jeung Mitra séjén sarta Klien (i. e. teu "pamaké cocog"). Contona, sajaba UID hiji Pamaké Ahir geus ditugaskeun di sistim urang, urang ogé bisa narima hiji daptar UIDs Mitra urang atawa Klien geus ditugaskeun ka hiji Tungtung Pamaké. Lamun urang nangtukeun patandingan, urang mangka hayu Klien urang jeung Mitra nyaho dina raraga mantuan eta ulah mana wae nu di luhur, kaasup ningkatkeun data sorangan jeung Data Bagéan, ulah dipikaresep basis iklan atawa nyadiakeun wawasan ka konsumén séjén. Contona, kami nganggo Facebook Audiences Adat pikeun ngalakukeun pamaké cocog
  • Sakumaha urang percaya perlu atawa hade:
    a) dina hukum anu lumaku kaasup hukum luar nagara anjeun tinggal
    b) pikeun matuh jeung hukum prosés
    c) pikeun ngabales requests tina public jeung otoritas pamaréntahan kaasup otoritas luar nagara anjeun tinggal
    d) pikeun ngalaksanakeun istilah jeung kaayaan urang
    e) ngajaga operasi urang atawa jalma nu mana wae affiliates urang
    f) pikeun nangtayungan hormat, urang affiliates jeung/atawa hak urang, privasi, kaamanan atawa sipat
    g) pikeun ngidinan urang pikeun ngudag sadia remedies atawa ngawates karuksakan kituna urang bisa ngadukung.
  • Pikeun evaluate, beroperasi atawa ningkatkeun Ladenan.

2.2 Cookies jeung téknologi sarupa

Mitra urang, Klien urang jeung urang ngagunakeun rupa-rupa UIDs, cookies jeung sarupa nyukcruk téknologi sacara otomatis ngumpulkeun informasi ti Pamaké Ahir sakuliah rupa Digital Sipat (salaku saméméhna didadarkeun di luhur). Mangga marios urang Cookie Pernyataan pikeun inpo salajengna.

2.3 dasar Hukum pikeun ngolah informasi pribadi (EEA warga wungkul)

Upami anjeun keur hiji individu ti EEA, urang dasar hukum pikeun ngumpulkeun jeung make inpo pribadi ditétélakeun di luhur bakal gumantung kana nu inpo pribadi nu patali jeung konteks husus dina nu urang kumpulkeun eta. Tapi, urang normal ngandelkeun urang kapentingan sah pikeun ngumpulkeun inpo pribadi ti anjeun, iwal mana kapentingan saperti anu ditindes ku data anjeun perlindungan kapentingan atawa dasar hak-hak jeung kabebasan. Di mana urang ngandelkeun urang kapentingan sah pikeun prosés inpo pribadi anjeun, maranéhanana di antarana kapentingan digambarkeun dina 'naon information ulah urang kumpulkeun jeung naha' ayat di luhur.

Dina sababaraha kasus, urang bisa ngandelkeun urang idin atawa boga kawajiban legal pikeun ngumpulkeun inpo pribadi ti anjeun atawa bisa disebutkeun kudu inpo pribadi pikeun nangtayungan kapentingan vital atawa pamadegan jalma sejen. Lamun urang ngandelkeun idin pikeun ngumpulkeun jeung/atawa prosés inpo pribadi anjeun, urang bakal ménta saperti idin sasuai jeung hukum anu lumaku.

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan atawa kudu salajengna informasi ngeunaan dasar hukum dina nu urang ngumpulkeun jeung make inpo pribadi anjeun, mangga kontak urang make wincik kontak disadiakeun dina 'kontak urang bagian handap.

Deui ka luhur

3. Privasi for our web

Bagian ieu ngagambarkeun kumaha urang ngumpulkeun jeung make inpo ti pamaké Jaba urang, nu datang ka urang jeung situs Web dina biasa tangtu tina bisnis urang dina sambungan jeung urang kajadian, penjualan jeung kagiatan marketing.

3.1 Informasi urang kumpulkeun

3.2 Informasi anjeun méré ka urang

Bagian nu tangtu urang ka situs Web bisa menta anjeun pikeun nyadiakeun pribadi informasi sukarela. Contona, urang ngumpulkeun informasi pribadi lamun anjeun ngadaptar pikeun Bombora akun, panawaran pikeun pakasaban di Bombora, menta demo, nganyatakeun an interest dina tahap ngumpulkeun informasi tambahan ngeunaan Bombora atawa Ladenan urang, ngalanggan ka marketing surelek atawa disebutkeun kontak urang.

Inpo pribadi urang kumpulkeun bisa ngawengku inpo kontak (e.g. ngaran anjeun, alamat surelek, nomer telepon atawa alamat surélék) jeung kontak karesep. Ieu ogé bisa ngawengku professional informasi (misalna judul proyek anjeun, departemen atawa pakasaban peran) kitu ogé alam pamundut anjeun atawa komunikasi.

3.3 Informasi urang kumpulkeun otomatis

Lamun ngagunakeun Website urang, urang bisa otomatis ngumpulkeun informasi nu tangtu tina alat anjeun. Di nagara California jeung sababaraha nagara kaasup di nagara EU, informasi ieu bisa dianggap data pribadi dina hukum panyalindungan data. Informasi urang kumpulkeun otomatis bisa kaasup alamat IP anjeun, anjeun sistem operasi, browser anjeun ID, aktivitas browsing anjeun sareng inpo nu sejenna ngeunaan sistim anjeun, sambungan jeung kumaha interaksi jeung urang ka situs Web. Urang bisa ngumpulkeun informasi ieu salaku bagian tina payil log kitu ogé ngaliwatan pamakéan cookies atawa nu sejenna nyukcruk téknologi saperti dipedar salajengna di urang Cookie Pernyataan.

3.4 Information urang kumpulkeun ti pihak katilu sumber

Urang bisa pasangan jeung pihak katilu nu tangtu pikeun ngumpulkeun informasi dina urang ka situs Web kalibet dina analisis, auditing, panalungtikan, ngalaporkeun jeung pikeun nganteurkeun iklan nu urang percaya bisa jadi dipikaresep anjeun dumasar kana kagiatan urang dina situs Web nu sarta website anu séjén leuwih waktu. Pihak katilu ieu bisa diatur jeung aksés cookies dina komputer anjeun atawa alat sejen jeung bisa ogé ngagunakeun piksel tags, log web, web beacons, atawa nu sejenna téknologi sarupa. Kanggo inpo nu leuwih lengkep ngeunaan ieu lila-jeung kumaha pikeun milih kaluar, mangga tempo urang Cookie Pernyataan.

3.5 Kumaha carana urang make inpo nu urang kumpulkeun

Urang bakal make inpo pribadi anjeun pikeun tujuan di handap ieu:

  • Pikeun ngabales atawa nyadiakeun anjeun gaduh leuwih seueur inpo anjeun nu menta
  • Pikeun nyadiakeun jeung ngarojong urang Jaba jeung Ladenan
  • Upami anjeun gaduh hiji akun jeung Bombora, pikeun ngirim administrasi atawa akun informasi patali ka anjeun
  • Mun anjeun geus dilarapkeun keur hiji peran jeung Bombora, pikeun rekrutmen patali jeung tujuan
  • Pikeun post testimonials jeung idin prior anjeun
  • Pikeun ngahubung sareng anjeun ngeunaan urang kajadian atawa pasangan urang kajadian
  • Pikeun nyadiakeun anjeun sareng marketing jeung promosi komunikasi (di mana ieu téh luyu jeung marketing anjeun karesep). Kanggo inpo nu leuwih lengkep ngeunaan menata marketing anjeun karesep, mangga tempo 'data anjeun perlindungan hak' di handap ieu.
  • Pikeun matuh jeung ngalaksanakeun lumaku sarat hukum, pasatujuan jeung kawijakan
  • Pikeun nyegah, ngadeteksi, ngabales jeung nangtayungan ngalawan poténsial atawa sabenerna ngaklaim, liabilities, dilarang kalakuan jeung aktivitas kriminal
  • Pikeun bisnis séjén tujuan saperti analisis data, identifying usage tren, nangtukeun éféktifitas marketing urang jeung ningkatkeun, ngaluyukeun sarta ngaronjatkeun urang Jaba jeung Ladenan

Deui ka luhur

4. Informasi umum


Bagian ieu ngagambarkeun kumaha informasi anjeun tanjungjaya, wincikan ngeunaan cookies jeung nu séjénna nyukcruk téknologi, data anjeun panangtayungan hak jeung informasi umum sejenna.

4.1 Kumaha urang babagi informasi anjeun

Inpo pribadi anjeun dikumpulkeun ti Services urang jeung situs Web bisa jadi diungkabkeun saperti kieu:

  • Klien jeung Mitra. Lamun anjeun aya hiji Pamaké Ahir, urang babagi Service Informasi jeung Klien jeung Mitra pikeun tujuan nu sasuai pikeun urang hubungan bisnis sareng maranehna jeung pikeun tujuan digambarkeun dina ieu Bewara. Klien urang jeung Mitra anu obligated pikeun make inpo nu maranéhanana narima sasuai jeung hukum anu lumaku.
  • Pabrik anu, konsultan jeung panyadia ladénan. Urang oge babagi Service Informasi jeung rupa-rupa panyadia ladenan pihak katilu pikeun mantuan urang beroperasi, aman, monitor, beroperasi jeung evaluate Ladenan. Conto ieu di antarana pikeun mantuan jeung téhnis, operasional, atawa hosting support, software jeung jasa kaamanan atawa pikeun ngaktipkeun ladenan sejen nu urang nawarkeun.
  • Website mitra pariwara. Urang bisa pasangan jeung jaringan iklan pihak katilu jeung séntral pikeun mintonkeun iklan dina urang ka situs Web, atawa pikeun ngatur jeung ngawula ka urang iklan dina situs séjénna sarta bisa babagi inpo pribadi anjeun jeung maranehna pikeun tujuan ieu.
  • Kapentingan Vital jeung hak hukum. Urang bisa nyingkab informasi ngeunaan anjeun lamun urang percaya nya eta perlu pikeun nangtayungan kapentingan vital atawa hukum hak Bombora, anjeun atawa jalma séjén.
  • Corporate affiliates jeung transaksi. Urang bisa nyadiakeun informasi anjeun ka affiliates urang (hartina nu mana wae nu cabangna, pausahaan indungna atawa pausahaan dina kontrol umum jeung Bombora). Urang affiliates saperti Sinyal HQ jeung netFactor bakal make inpo anjeun ngan pikeun tujuan digambarkeun dina ieu Bewara.
  • Poténsial acquirers tina bisnis urang. Lamun Bombora ieu aub dina ngahiji, acquisition atawa dijual kabéh atawa bagian ti aset anak, anjeun informasi bisa dibagi atawa dibikeun salaku bagian tina transaksi nu jeung nu sasuai nu meuli poténsial, agén anak jeung advisors, jadi diijinkeun ku hukum. Punten dicatet yén nu mana wae nu meuli poténsial bakal informed nu maranéhanana kudu maké inpo anjeun ngan pikeun tujuan diungkabkeun dina ieu Bewara.
  • Patuh hukum. Urang bisa nyingkab inpo anjeun pikeun nu mana wae nu kompeten penegak hukum awak, regulator, agénsi pamaréntah pangadilan atawa pihak katilu nu lian di mana urang percaya panyingkepan perlu:
    mah) salaku hiji perkara hukum nu manglaku atawa régulasi
    ii) pikeun latihan, ngadegkeun atawa membela hak hukum urang
    iii)pikeun nangtayungan kapentingan vital atawa pamadegan jalma séjén.

4.2 Cookies jeung nu séjénna téknologi tracking

Ieu kami nganggo cookies sarupa jeung téknologi tracking ("Cookies") dina urang ka situs Web ngumpulkeun jeung make inpo pribadi ngeunaan anjeun. Pikeun émbaran leuwih lengkep ngeunaan rupa cookies jeung nu séjénna nyukcruk téknologi urang make, naha, jeung kumaha anjeun bisa ngadalikeun Cookies, mangga tempo urang Cookie Pernyataan.

Deui ka luhur

5. Ngatur inpo pribadi anjeun jeung urang

Éta penting pikeun urang nu nyaho, yen anjeun boga hak pikeun ngakses, ngokolakeun data anu we bisa jadi geus dikumpulkeun kira-kira anjeun ti pihak katilu. Urang narékahan pikeun jadi transparan salaku mungkin bagian ieu ngagambarkeun data anjeun perlindungan hak.

Anjeun boga hak pikeun ngakses data ieu iraha waé. Ieu penting yén urang nyadiakeun anjeun jeung pakakas pikeun obyék jeung, ngawatesan dijual of data anjeun, atawa mundur ijab kabul (mana lumaku) kanggo pamakéan tina data anu we bisa jadi geus dina anjeun. Punten dicatet, pikeun mantuan nangtayungan privasi anjeun sarta ngajaga kaamanan, urang nyokot léngkah pikeun mariksa anjeun ngaidentipikasi ngaliwatan OneTrust. OneTrust anu aman administrasi software nu ieu kami nganggo pikeun ngatur privasi paménta.

5.1 subjek Data requests jeung data anjeun perlindungan hak

Mangga ngalengkepan data subject request bentuk nyuhunkeun salinan Platform anjeun jeung/atawa Bisnis data ti Bombora. Informasi nu supply dina bentuk ieu ngan bakal bisa dipaké pikeun nangtukeun platform jeung/atawa data bisnis you are requesting jeung ngarespon kana pamundut anjeun. Saatos ngalebetkeun hiji subjek aksés request bentuk urang bakal bagean ka ngabales ka anjeun dina 72 jam tina resi pamundut anjeun. Mangga ngidinan Bombora 40 poé ka ngolah pamundut anjeun. Anjeun oge bisa ngirim surélék privacy@bombora.com jeung patalékan atawa queries anjeun geus ngeunaan data anjeun.

Nu mana wae nu disclosures urang nyadiakeun ngan bakal nutupan periode 12 bulan harita verifiable konsumen requests. Respon urang nyadiakeun oge bakal ngajelaskeun alesan urang teu bisa sasuai jeung paménta a, lamun lumaku. Punten dicatet yén sabab lolobana informasi urang nyimpen ngan bisa identipikasi browser atawa alat, jeung teu bisa nangtukeun anjeun individual. Mantuan nangtayungan privasi anjeun sarta ngajaga kaamanan, urang nyokot léngkah pikeun mariksa anjeun ngaidentipikasi di OneTrust. Nyieun verifiable konsumen paménta teu merlukeun anjeun pikeun nyieun hiji akun jeung urang. Saméméh granting anjeun aksés ka inpo pribadi anjeun atawa complying jeung ngahapus, portability, atawa nu sejenna nu patali jeung requests, anjeun bakal kudu nyadiakeun urang jeung sababaraha émbaran tambahan pikeun ngaktifkeun urang pikeun ngaidentipikasi informasi pribadi urang tahan kira-kira anjeun jeung mastikeun yén urang akurat minuhan paménta anjeun.

Anjeun geus data di handap panyalindungan hak:

  • Anjeun bisa jadi menta aksés ka, atawa nu urang ngarobah, atawa update mupus inpo pribadi anjeun, iraha wae ku completing bentuk luhur. Punten dicatet yén urang bisa maksa hiji fee leutik pikeun ngakses jeung panyingkepan tina inpo pribadi anjeun mana diijinkeun dina hukum anu lumaku nu bakal komunkasi ka anjeun.
  • Sajaba ti éta, lamun anjeun aya hiji nyicingan Area Ékonomi Éropa, anjeun bisa obyék pikeun ngolah inpo pribadi anjeun, ménta urang pikeun ngawatesan ngolah inpo pribadi anjeun atawa menta portability inpo pribadi anjeun. Laksana hak ieu mangga ngarengsekeun bentuk luhur.
  • Anjeun bisa milih kaluar ti narima surelek promosi ti urang ku ngaklik "unsubscribe" link di surelek atawa ku completing bentuk luhur. Mangga tempo 'pilihan' di handap pikeun émbaran leuwih lengkep ngeunaan anjeun milih-kaluar pilihan. Lamun anjeun milih pikeun henteu deui narima informasi marketing, urang masih bisa komunikasi sareng anjeun ngeunaan kaamanan anjeun apdet, produk pungsi, responses to requests service, atawa nu sejenna transactional, non-marketing, atawa administrasi patali tujuan.
  • Lamun urang geus dikumpulkeun jeung diolah inpo pribadi anjeun jeung idin anjeun, mangka anjeun bisa mundur idin anjeun iraha wae. Withdrawing idin anjeun bakal teu mangaruhan lawfulness nu mana wae nu processing urang dilakukeun saméméh ditarikna anjeun, atawa bakal eta mangaruhan ngolah inpo pribadi anjeun dipigawé di reliance dina halal processing grounds
    lian ti idin.
  • Anjeun boga hak pikeun ngawadul ka otoritas panyalindungan data ngeunaan kumpulan urang jeung pamakéan inpo pribadi anjeun. Klik di dieu pikeun ngakses wincik kontak pikeun panyalindungan data otoritas di EEA. Upami anjeun keur konsumen jeung kahayang pikeun muka hiji EU-US Privasi Tameng atawa Swiss-US Privasi Tameng kasus, mangga klik di dieu pikeun file ngaku a.

Opting-kaluar ti dijual informasi pribadi

Salian ka data panyalindungan hak grated dina ieu Bewara, Lamun anjeun aya hiji California nyicingan California Konsumen Privasi Polah 2018 ("CCPA") nyadiakeun warga California jeung katuhu pikeun milih-kaluar dijual informasi pribadi maranéhanana, nempo data Bombora meureun geus dikumpulkeun leuwih ti 12 bulan katukang, jeung nyaho nu di handap ieu:

  • Kategori inpo pribadi urang geus dikumpulkeun kira-kira anjeun;
  • Kategori sumber ti nu inpo pribadi geus dikumpulkeun;
  • Bisnis komérsial atawa tujuan pikeun ngumpulkeun inpo pribadi anjeun;
  • Kategori pihak katilu jeung saha we geus dibagi inpo pribadi anjeun;
  • Husus potongan inpo pribadi urang geus dikumpulkeun kira-kira anjeun.

Luyu jeung Website, ieu nu kategori information we bisa jadi kudu dikumpulkeun dina anjeun jeung tujuan urang bisa geus dipaké. Kategori inpo pribadi urang bisa geus dikumpulkeun ngeunaan anjeun atawa anjeun pamakéan Website urang leuwih katukang dua belas (12) bulan:

  • Identifiers saperti ngaran nyata, pribadi unik identifier, online identifier, Protokol Internet alamat, alamat surelek, posisi pakasaban, jeung ngaran pausahaan.
  • Pribadi: saperti ngaran, atikan, pagawean informasi
  • Protected klasifikasi ciri: saperti umur jeung gender
  • Internet atawa séjén nu sarupa jaringan aktivitas saperti ngotéktak sajarah, sajarah search, informasi konsumen sacara interaksi jeung website a, aplikasi, atawa iklan
  • Geo location data saperti wewengkon metro, nagara, kode pos jeung berpotensi geographic ko-ordinates lamun anjeun geus diaktipkeun ladenan lokasi dina alat anjeun.

Anjeun bisa ménta inpo nu leuwih lengkep dina kategori inpo pribadi dina 'naon we teu jeung ngumpulkeun jeung naha'.

Urang ménta kategori inpo pribadi nu didaptarkeun di luhur ti handap kategori sumber:

  • Langsung ti anjeun. Pikeun conto, ti bentuk anjeun lengkep;
  • Henteu langsung ti anjeun. Pikeun conto, ti observasi anjeun lampah dina Website urang;
  • Ti pihak katilu sumber salaku set-mudik dina

Anjeun bisa ménta inpo nu leuwih lengkep dina sumber inpo pribadi dina 'informasi urang kumpulkeun'. Di handap ieu mangrupakeun usaha atawa tujuan komérsial nu inpo pribadi ieu dikumpulkeun

  • Pikeun minuhan atawa minuhan alesan anjeun disadiakeun informasi. Contona, upami anjeun bagikeun anjeun ngaran jeung kontak informasi nyuhunkeun demo, quote atawa nanya pertanyaan ngeunaan produk atawa jasa urang, urang bakal make nu inpo pribadi pikeun ngabales ka panalungtikan anjeun.
  • Pikeun nyadiakeun, ngarojong, pribados, jeung ngamekarkeun Website urang, produk jeung Jasa.
  • Pikeun nyaluyukeun setelan Website anjeun pangalaman jeung pikeun nganteurkeun eusi jeung produk jeung layanan kurban sasuai pikeun kapentingan anjeun, kaasup sasaran nawarkeun jeung iklan ngaliwatan Website urang, loka pihak-katilu, jeung via email (jeung idin anjeun, di mana diperlukeun ku hukum)
  • Pikeun uji, ieu panalungtikan, analisis, jeung tumuwuhna produk, kaasup pikeun ngamekarkeun jeung ningkatkeun Website urang, produk jeung Jasa.

Anjeun bisa ménta inpo nu leuwih lengkep dina Bisnis atawa tujuan Komérsial nu inpo pribadi ieu dikumpulkeun dina bagian, 'naon we teu jeung ngumpulkeun jeung naha' jeung 'kumaha urang make inpo nu urang kumpulkeun'.

Kategori pihak katilu jeung saha we geus dibagi inpo pribadi anjeun;

  • Data aggregators.

Anjeun bisa ménta inpo nu leuwih lengkep dina pihak katilu jeung saha we geus dibagi data anjeun jeung di 'kumaha urang babagi informasi anjeun'. Dina saméméhna (12) bulan, Bombora bisa jadi kudu dijual di handap ieu kategori inpo pribadi:

  • Identifiers
  • Pribadi
  • Protected klasifikasi ciri
  • Internet atawa séjén nu sarupa kagiatan jaringan
  • Geo location

Anjeun boga hak pikeun paménta tangtu informasi ngeunaan panyingkepan tina inpo pribadi anjeun ka pihak katilu pikeun sorangan langsung tujuan marketing salila harita taun hijriyah. Paménta ieu téh bébas. Anjeun ogé boga hak teu bisa discriminated ngalawan pikeun exercising mana wae hak didaptarkeun.

CA warga bisa ogé nunjuk hiji agén pikeun nyieun requests pikeun latihan hak anjeun dina CCPA. Salaku nyatet di luhur Bombora bakal nyokot léngkah boh ka pariksa identitas jalma néangan ka laksana hak maranéhanana, jeung pariksa yen agén anjeun geus otorisasi pikeun nyieun hiji paménta atas nama anjeun ngaliwatan nyadiakeun urang jeung nandatanganan surat kuasa Anjeun ngan bisa nyieun verifiable konsumen paménta pikeun ngakses atawa data portability dua kali dina taun hijriyah.

Warga California bisa laksana hak digambarkeun dina bagian ieu ku ngadatangan privasi request bentuk pikeun latihan jeung katuhu pikeun nyaho (data urang bisa boga dina anjeun) jeung paménta pikeun mupus (data urang bisa boga dina anjeun) . Klik di dieu pikeun milih-kaluar dijual inpo pribadi anjeun. Anjeun oge bisa laksana hak ieu ku emailing privacy@bombora.com jeung subjék "CA Privasi Hak".

5.2 pilihan Anjeun

Opting-kaluar ti Bombora cookies

Upami anjeun hayang milih-kaluar ti keur dilacak ku kami nganggo cookies (kaasup milih-kaluar narima dipikaresep basis iklan ti urang), mangga lebet ka urang milih-kaluar kaca.

Lamun anjeun milih-kaluar, urang baris nempatkeun hiji Bombora cookie atawa disebutkeun nangtukeun panyungsi anjeun dina cara nu informs sistim urang teu pikeun ngarekam informasi patali ka anjeun bisnis kagiatan panalungtikan. Tapi, mangga dicatet yén lamun anjeun ngotektak web ti sababaraha alat atawa panyungsi, anjeun bakal kudu milih-kaluar ti unggal alat atawa browser pikeun mastikeun yén urang nyegah personalization tracking dina sadaya di antarana. Pikeun alesan anu sarua, lamun anjeun maké alat anyar, parobahan na panyungsi anjeun, pupus Bombora milih-kaluar cookie atawa mupus sadaya cookies, anjeun bakal kudu pikeun ngalakukeun ieu milih-kaluar tugas deui. Pikeun neangan nu leuwih seueur ngeunaan pamakéan cookies jeung kumaha pikeun milih kaluar ti cookies pihak katilu, mangga tempo urang Cookie Pernyataan.

Opting-kaluar dipikaresep basis iklan ti cookies

Sakumaha ditétélakeun di luhur, pikeun milih-kaluar atawa narima dipikaresep basis iklan ti Bombora Ladenan ngaliwatan pamakéan cookies, mangga lebet ka urang milih-kaluar kaca. Anjeun bisa milih-kaluar ad targeting nu dumasar kana kagiatan anjeun sakuliah aplikasi mobile jeung kana waktu, ngaliwatan alat anjeun 'setélan'.

Sakumaha ditétélakeun di luhur, pikeun milih-kaluar atawa narima dipikaresep basis iklan ti Bombora Ladenan ngaliwatan pamakéan cookies, mangga lebet ka urang milih-kaluar kaca (https://bombora.com/opt-out/).
Anjeun bisa milih-kaluar dipikaresep basis iklan ti loba pausahaan nu ngaktipkeun pariwara saperti dina maranéhanana asosiasi' situs web. Mangga ngakses DAÃ urang milih-kaluar portal ka ngalakonan ieu. Anjeun oge bisa milih-kaluar sababaraha basis interest Mitra pariwara nu urang bisa dipaké jeung ku akang ka Jaringan Pariwara Prakarsa (NAI) konsumen pilihan kaca.
Anjeun bisa milih-kaluar ad targeting nu dumasar kana kagiatan anjeun sakuliah aplikasi mobile jeung kana waktu, ngaliwatan alat anjeun 'setélan'.

Opting-kaluar dipikaresep basis iklan di aplikasi mobile
Klien urang jeung Mitra bisa mintonkeun dipikaresep basis pariwara pikeun anjeun dina aplikasi mobile dumasar kana anjeun make ieu leuwih waktu jeung di sakuliah non-afiliasi aktip. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan ieu lila-jeung kumaha pikeun milih kaluar, mangga nganjang https://youradchoices.com/, ngundeur DAÃ sacara AppChoices mobile app teras turutan parentah nu disadiakeun di AppChoices aplikasi mobile.

Deui ka luhur

6. Informasi penting séjénna

6.1 kaamanan Data

Bombora nyokot precautions pikeun nangtayungan data jeung informasi dina kadalina ti nyalahgunakeun, leungitna atawa robahan. Bombora geus nempatkeun di tempat hade téhnis sarta organisasi nu ukuran pikeun nangtayungan informasi eta ngumpulkeun ngaliwatan Jasa anak jeung situs Web. Bombora sacara ukuran kaamanan antarana téknologi jeung pakakas pikeun mantuan nangtayungan informasi urang, jeung Bombora mertahankeun ukuran kaamanan ngeunaan anu bisa jeung teu meunang aksés informasi urang. Tangtu, aya sistem atawa jaringan bisa mastikeun atawa ngajamin kaamanan nu lengkep, jeung Bombora disclaims nu mana wae nu liability dihasilkeun ti pamakéan Layanan atawa ti pihak katilu hacking kajadian atawa intrusions.

6.2 Barudak

Urang Jaba jeung Ladenan nu teu dimaksudkeun pikeun barudak dina heubeul 18 taun. Mun anjeun sadar inpo pribadi urang geus dikumpulkeun ti anak dina 18, urang ménta nu 'kontak urang' nu aya di bagian handap. Lamun anjeun aya 16 taun umur atawa leuwih kolot jeung California Nyicingan, anjeun ngabogaan hak pikeun langsung urang teu ngajual inpo pribadi anjeun unggal waktu ("katuhu pikeun milih-kaluar"). Urang teu ngajual informasi pribadi pamakéna sabenerna urang nyaho aya kurang ti 16 taun umur.

6.3 situs web Séjén

Nu Services atawa situs Web bisa ngandung tumbu ka atawa integrations jeung situs séjénna nu Bombora teu sorangan atawa beroperasi. Ieu ngawengku tutumbu ti Klien jeung Mitra nu bisa make Bombora logo di hiji co-branding kasapukan, atawa jaba jeung ladenan web nu urang bisa dipaké jeung dina raraga pikeun nyadiakeun Jasa. Contona, urang bisa jadi sponsor hiji kajadian, atawa nyadiakeun ladenan ditéang jeung usaha séjénna. Bombora teu ngadalikeun, teu tanggung jawab pihak ieu' loka, layanan, eusi, produk, ladenan, kawijakan privasi atawa lila.

Kitu ogé, lamun ijin Service Informasi bisa dikumpulkeun jeung dipaké ngaliwatan website ngagunakeun Jasa, anjeun nu milih ka nyingkab informasi ka boh Bombora jeung pihak katilu jeung nu brand website nu patali. Ieu Privasi Bewara ngan ngokolakeunana Bombora sacara pake anjeun Ladenan Informasi teu make nu mana wae informasi ku nu mana wae nu pihak séjén.

6.4 Internasional data mindahkeun

Server kami jeung fasilitas nu ngajaga urang Web, Jasa jeung informasi urang kumpulkeun nu dioperasikeun di Amérika Sarikat. Jeung ceuk nu, urang an bisnis internasional, jeung urang make inpo anjeun merta ngawengku pangiriman data dina hiji internasional dasar. Upami anjeun keur aya di Uni Éropa, Kanada atawa nguap di luar Amérika Sarikat, mangga jadi sadar yen informasi urang kumpulkeun bisa dibikeun ka jeung diolah di Amérika Serikat jeung lian lumaku di wewengkon nu privasi hukum bisa jadi salaku komprehensif saperti atawa sarua jalma di nagara mana anjeun reside jeung/atawa warga nagara.

Tapi, urang geus dicokot safeguards hade merlukeun yén inpo pribadi anjeun bakal tetep ditangtayungan luyu jeung Bewara ieu. Ieu ngawengku ngalaksanakeun Komisi Éropa sacara Standar Contractual Klausa pikeun mindahkeun informasi pribadi antara urang group pausahaan, nu merlukeun sadaya pausahaan group pikeun nangtayungan informasi pribadi maranéhanana prosés ti EEA luyu jeung Uni Éropa data panyalindungan hukum. Urang Standar Contractual Klausa bisa disadiakeun kana paménta. Urang geus dilaksanakeun sarua jeung safeguards hade jeung service pihak katilu urang panyadia jeung mitra jeung wincikan salajengna bisa disadiakeun kana paménta.

6.5 ingetan Data ngahapus jeung

Urang nahan inpo pribadi urang kumpulkeun ti anjeun di mana urang geus lumangsung hiji usaha sah kudu nepi ka kitu (misalna sasuai jeung lumaku hukum, pajeg atawa akuntansi sasuai, pikeun ngalaksanakeun pasatujuan urang atawa sasuai jeung kawajiban legal urang).

Lamun urang teu boga keur jalan usaha sah kudu prosés inpo pribadi anjeun, urang bakal boh pupus atawa anonymize eta. Lamun ieu teu mungkin (misalna sabab inpo pribadi anjeun geus disimpen di arsip cadangan), mangka urang bakal aman nyimpen inpo pribadi anjeun jeung ngasingkeun ti nu mana wae nu processing salajengna nepi ngahapus mungkin.

California "Ulah Teu Lagu"

Hukum California merlukeun operator jaba jeung ladenan online nyingkab kumaha maranéhanana ngabales ka hiji Ulah Teu Lagu sinyal. Sabab aya teu acan a umum pamahaman kumaha naksir Teu Lagu sinyal, urang teu ayeuna ngabales Ulah Teu Lagu sinyal. Tapi, urang nyadiakeun anjeun sareng kamampuhan pikeun milih kaluar ti pamakéan téknologi tracking dipaké pikeun ngirim anjeun dipikaresep basis pariwara saperti nu dijelaskeun di luhur.

6.6 Parobahan ka urang Privasi Bewara

Urang bisa ningali balik jeung kaayaan Pamakéan ieu aya Bewara ti waktu ka waktu ka ngagambarkeun parobahan dina amalan urang atawa di hukum anu lumaku. Lamun saperti parobahan material di alam urang bakal ngabéjaan dipake boh ku ngeposkeun bewara a parobahan saperti saméméh ngalaksanakeun eta atawa ku langsung ngirim anjeun hiji bewara. Urang ajak anjeun pikeun nempoan kaayaan Pamakéan ieu Bewara périodik. Urang moal sok mintonkeun tanggal modifikasi panganyarna tanggal Privasi Bewara di luhur kaca jadi anjeun bisa nyaritakeun lamun geus kamari geus dirévisi.

6.7 Contact us

Upami anjeun gaduh patalékan ngeunaan ieu Bewara atawa Bombora privasi lila, mangga kontak urang Panyalindungan Data Kantor ku ngalebetkeun nu di luhur bentuk, atawa ku mail make wincik disadiakeun di handap ieu:

US jeung EEA Warga
Attn: Havona Madama, Kapala Privasi Officer
419Park Avenue Kidul, Lantai 12
New York, NY, Amérika Sarikat 10016

Upami anjeun keur nyicingan di EEA, data anjeun controller Bombora, Inc.

Bombora ieu kantor pusatna di New York, NY, USA. Neangan nu leuwih seueur ngeunaan us jeung urang jasa.
Deui ka luhur

7.0 IAB Éropa Transparansi & Idin Kerangka

Bombora meta dina IAB Éropa Transparansi & Idin Kerangka jeung luyu jeung Spésifikasi anak jeung Kawijakan. Bombora sacara jumlah idéntifikasi dina kerangka 163.