Pungkasan Dianyari: 01/23/2019


Subyek Data Request TombolCA Ora Ngedol Data Tombol

Ringkesan

Bombora, Inc., global sawijining tambahan (bebarengan, "Bombora", "kita", "kita", utawa "kita") nilai privasi wong ("sampeyan" utawa "panjenengan") kang informasi kita ngumpulake utawa nampa. Iki privasi sok dong mirsani ("Kabar") nerangaken sing kita, carane kita ngumpulake, nggunakake lan nuduhake informasi pribadhi sampeyan bab, lan carane sampeyan bisa ngleksanani hak privasi.

Kabar isine informasi pribadhi kita ngumpulake:

a) Nalika nyediakake informasi Bombora tuan rumah platform lan related analytics produk.

b) Nalika sampeyan ngunjungi salah siji saka kita perusahaan situs (kayata kayata https://bombora.com, https://www.signal-hq.com/, https://www.netfactor.com/)) ("Situs") lan/utawa liwat biasanipun mesthi kita laku bisnis, kayata ing sambungan karo kita acara, dodolan lan marketing aktivitas (waca 'privasi kanggo situs web kita').

Quicklinks

Disaranake sampeyan maca Kabar iki rampung kanggo mesthekake sampeyan informed kebak. Nanging, kanggo nggawe iku luwih gampang kanggo sampeyan kanggo review sing bagean iki Kabar kang aplikasi kanggo sampeyan, kita wis dipérang munggah document menyang bagean ngisor iki:

1. Sing kita sing

2. Privasi kanggo layanan kita

3. Privasi kanggo situs web kita

4. Informasi umum

5. Ngatur informasi pribadhi karo kita

6. Liyane informasi sing penting

7. Subyek Data request wangun

1. Sing kita sing

Salah siji saka cara utami Bombora nglumpukake data saka data tertutup pengusaha ("Data Co-op"). Data Co-op kasusun saka bisnis kanggo bisnis ("B2B") situs web saka penerbit, pasar, agensi, panyedhiya teknologi, riset lan acara perusahaan sing kontribusi konsumsi isi data kanggo massive nglumpukake data nyetel rincian panuku maksud. Data Co-op anggota nyedhiyani idin basis account-anonim data kalebu Unik Id, alamat IP, URL first lan referrer URL, tipe browser, sistem operasi, browser basa, lan engagement data kayata manggon wektu, gulung kecepatan, gulung ambane lan wektu antarane gulungan. Engagement data validates sing maca iku bener akeh isi lan ora cepet sehat saka website. Bombora nglumpukake kabeh acara data lan mbosenke indeks isi migunakaken kanggo Bombora topik taksonomi lan agregat sing data ing tingkat perusahaan. Data lengkap pesawat punika dibalèni unggah manèh mingguan.

Bombora menehi ing ngisor iki tuan rumah platform lan related analytics produk (bebarengan ing "Layanan") kanggo menehi Klien.

1.1 Perusahaan Mundhak® Analytics

Lan analytics laporan listing perusahaan jeneng, topik lan Perusahaan Mundhak® skor. Kanggo nggawe skor Bombora nglumpukake, toko, nganakake, migunakake lan erases data kang anonymized lan dikumpulke kuwi sing ora ana data pribadhi ana. Bombora ora bakal nyampekano informasi data kanggo perusahaan liyane saka jeneng perusahaan, topik nggolèki, lan Perusahaan Mundhak® skor. Laporan iki digawe dening ngempalaken data saka tags ing publisher situs web. Tag nglumpukake alamat IP (kang anonim lan diowahi kanggo perusahaan URL), engagement metrik, lan topik (kang ditemtokake dening wektu nyata algoritma). Topik-topik (adhedhasar Bombora kang B2B taksonomi) sing lantaran kanggo jeneng perusahaan. Mbandingaken topik kapentingan liwat 30B interaksi nggunakake tertutup kita kalkulus ndadékaké kanggo skor. Sing skor perusahaan tingkat kapentingan ing topik dibandhingake liwat wektu.

1.2 Pirsawan Solusi

Pirsawan Solusi lan takeran produk append data lan enggo bareng a cookie id ing babagan pirsawan. Data Bombora appends kanggo cookie id firmographic lan data demografi ing domain lan tingkat perusahaan mung. Ing firmographic lan data demografi uga kalebu industri, area fungsi, klompok profesional, perusahaan revenue, perusahaan ukuran, senioritas, kaputusan maker lan prediktif sinyal. Bombora ora nuduhake sembarang data kang bisa digunakake kanggo ngenali individu subyek data. Kajaba iku, Bombora ngalangi co-mingling saka kawicaksanan sing bisa duwe efek saka ngenali individu, kayata c-suite proyek ing tingkat perusahaan ukuran kurang saka 10 wong.

  • Facebook integrasi: minangka liyane kanthi diterangake ing ''apa kita apa lan ngumpulake lan apa'. Liwat Bombora integrasi karo Facebook, Bombora unggahan pamirsa sing digandhengake karo domain menyang Facebook. Facebook cocog iki hashed email marang sing database pangguna kanggo nggawe pirsawan adat kanggo nargetake.
  • LinkedIn integrasi: Liwat LinkedIn Marketing Platform Pangembang API, Bombora dikirim Perusahaan Mundhak® Maksud data minangka dhaptar domain menyang LinkedIn. LinkedIn cocog sawijining kedhaftar kanggo domain kanggo nggawe dicocogaké pirsawan kanggo nargetake ing LinkedIn Kanggo Platform.

1.3 Takeran Produk

Ing ngisor iki Takeran suite produk ngumpulake demografi lan firmographic informasi:

  • Pirsawan Verifikasi. Karo kita Pirsawan Verifikasi produk, klien panggonan tag ing kampanye creative. Pirsawan tag verifikasi iku bisa kanggo ngumpulake data ing ngisor iki pemahaman ing pengunjung sing klik ing iklan: Unik cookie Id, alamat IP, lan informasi asalé kayata geografi, Pengguna agen: tipe browser lan sistem operasi (OS).
  • Pengunjung Pemahaman: Karo kita Pengunjung Pemahaman prodhuk, partner panggonan tag ing website (Bombora wis kita tag ing Situs web kita). Pengunjung pemahaman tag iku bisa kanggo ngumpulake pemahaman bab pengunjung website kang, kalebu nanging ora winates ing ngisor iki data (aku) Sakabèhé pengunjung engagement ros dening dhuwur, medium, lan kurang persentase; (ii) Sakabèhé engagement manca dibandhingake sadurungé tanggal kisaran; (iii) Total perusahaan, kedhaftar unik, mau lan views first; (iv) Total perusahaan, kedhaftar unik, mau lan views first dibandhingake sadurungé tanggal kisaran; (v) Engagement dening perusahaan domain ros dening dhuwur, medium, lan kurang lan (vi) Kedhaftar unik, mau, lan views first dening perusahaan domain. Data iki bisa dikirim liwat Bombora antarmuka, saka dina rata-rata feed, utawa langsung saka Google Analytics platform.
  • Pengunjung TrekTrek Pengunjung wis digunakake bebarengan karo piranti lunak tartamtu pribadi, kayata JavaScript, kanggo ngukur lan ngumpulake sesi informasi. Kita nindakake iki ing urutan kanggo njelasno lalu lintas kanggo kita Website, lan kanggo luwih mangertos kabutuhan kita pelanggan lan pengunjung. Sawetara conto informasi kita ngumpulake lan njelasno kalebu Internet protocol ("IP") alamat digunakake kanggo nyambungake komputer kanggo Internet; komputer lan sambungan informasi kayata jinis browser lan versi, sistem operasi, lan platform; Seragam Resource Locator ("URL") referring kaca situs Web kita bebarengan karo saben kaca viewed, kalebu tanggal lan wektu.

Liwat Layanan, Bombora menehi data kanggo kita Klien kanggo bantuan wong-wong mau luwih apik nyambung lan target organisasi padha arep kanggo nggayuh (kita waca individu sing organisasi minangka "Pungkasan Kedhaftar"). Bombora lan partners melu ing ranging Pungkasan Kedhaftar' interaksi karo bisnis-kanggo-bisnis isi antarane macem-macem digital situs web kaya pendhaftaran formulir, widget, gegandhengan situs lan kaca web (apa accesses liwat komputer, seluler utawa tablet utawa piranti liyane teknologi) ("Digital Situs"). Kita banjur njupuk iki data lan kanthi jumlah ongko informasi sing diklumpukake menyang demografi perangan, kayata perusahaan revenue lan ukuran, area fungsi, industri, klompok profesional, lan senioritas. Iki mbantu Klien ngatur engagement adhedhasar topik-topik sing organisasi sing kasengsem ing lan kakiyatan saka sing konsumsi.

Bali menyang ndhuwur

2. Privasi kanggo layanan kita

Nang bagian iki nggambaraké carane kita ngumpulake lan nggunakake informasi kita nampa utawa nglumpukake saka Pungkasan Kedhaftar liwat Layanan (kita waca iki bebarengan minangka "Layanan Alexa"). Iki kalebu rincian bab jinis informasi kita ngumpulake kanthi otomatis, jinis informasi kita nampa saka liyane sumber lan tujuan sing nglumpukke.

2.1 Apa informasi kita ngumpulake lan ngapa?

Informasi kita ngumpulake kanthi otomatis
Kita nggunakake lan masang macem-macem cookie lan padha nelusuri teknologi (waca 'cookie lan teknologi padha' ) kanggo otomatis ngumpulake informasi tartamtu bab piranti nalika sampeyan sesambungan karo Digital Situs sing nggunakake teknologi kita. Sawetara informasi iki, kalebu alamat IP panjenengan lan unik tartamtu krama, bisa ngenali tartamtu komputer utawa piranti lan bisa dianggep "personal data" ing tartamtu yuridiksi kalebu ing Eropah Baptisan Wilayah ("EEA"). Nanging, Bombora ora ngumpulake sembarang informasi sing ngijini kita kanggo ngenali sampeyan wong kayata jeneng, alamat mailing utawa alamat email.

Kita ngumpulake informasi iki kanthi tanggung jawab acak pengenal unik ("UID") kanggo piranti pisanan sampeyan sesambungan karo Digital Property sing nggunakake teknologi kita. Iki UID banjur digunakake kanggo digandhengake sampeyan karo informasi kita ngumpulake bab sampeyan.

Informasi kita kanthi otomatis ngumpulake nyakup:

  • Informasi bab piranti kayata jinis, model, produsèn, sistem operasi (e.g. iOS, Android), operator jeneng, zona wektu, sambungan jaringan jinis (e.g. Wi-Fi, mrna), alamat IP unik lan krama diutus kanggo piranti kaya mengkono kuwi minangka sawijining iOS Pengenal kanggo Iklan (IDFA) utawa Android Iklan ID (AAID utawa GAID).
  • Informasi bab prilaku online kayata informasi babagan aktivitas utawa tumindak sing njupuk ing Digital Situs kita bisa karo. Iki bisa uga kalebu wektu ngginakaken ing kaca web, apa sampeyan gulung utawa klik ing iklan utawa kaca web, sesi start/stop wektu, zona wektu, panjenengan referring alamat situs web, lan geo-lokasi (kalebu kutha, metro wilayah, negara, kode pos lan duweni potensi geografis co-ordinates yen sampeyan wis aktif layanan lokasi ing piranti) kaca lan kaping dibukak.
  • Informasi babagan ads dadi, viewed, utawa diklik ing kayata jinis iklan, ngendi ad iki dadi, apa sampeyan diklik ing lan nomer kaping sampeyan wis katon iklan.

Informasi kita nampa saka sumber liyane
Kita uga bisa gabungke, dados setunggal, lan/utawa nambah informasi kita ngumpulake bab sampeyan. Iki bisa kalebu informasi kita ngumpulake bab sampeyan karo informasi sing diklumpukake saka pihak katelu kayata web-based lan jaringan seluler, ijol-ijolan lan situs ("Partners") utawa kita Klien (contone, padha bisa ngunggah tartamtu "offline" data menyang Layanan). View dhaftar panjarwa saiki kita partners. Kajaba iku, Layanan Alexa kita kanthi otomatis nglumpukake uga bakal digabungake lan digandhengake karo profil bisnis informasi sing kita infer sampeyan bab, kayata: umur, domain, area fungsi, kluwarga income, income status & owah-owahan, basa, senioritas, pendidikan, manufaktur, klompok profesional, industri, perusahaan revenue, net worth.

Informasi iki bisa uga kalebu hashed krama asalé saka informasi liyane kayata alamat email, seluler piranti Id, demografi utawa kapentingan data (kaya industri, juragan, ukuran perusahaan, job title utawa departemen) lan isi viewed utawa tumindak dijupuk ing Digital Property.

Kita nggunakake Layanan Informasi minangka nderek:

  • Kanggo nyedhiyani layanan kanggo kita Klien. Umume kita nggunakake Informasi Layanan kanggo Klien luwih ngerti sing saiki lan calon pelanggan lan tren pasar. Iki mbisakake Klien kanggo luwih apik target lan ngatur situs web, isi, liyane umum efforts marketing lan kanggo ngukur lan ngoptimalake kinerja saka marketing.
  • Kanggo mbangun macem-macem inferenced data perangan ("Data Perangan"). Kita bisa nggunakake Informasi Layanan kanggo mbangun Data Perangan related kanggo, kanggo kayata, industri sing ana ing utawa jinis isi sing utawa organisasi sampeyan bisa katon kanggo dadi kasengsem ing. Kita nggunakake Data iki Perangan kanggo bantuan Klien kita ngerti sing pelanggan dhewe, ngira-ngira customer lan tren pasar lan nggawe laporan lan damel gegayutan customer sing prilaku. Data Perangan uga digandhengake karo UIDs, cookie lan/utawa piranti seluler iklan Id.
  • Kanggo nindakake "basis kapentingan iklan". Kita kadang nggunakake utawa bisa karo Klien lan Partners sing nggunakake UIDs utawa informasi liyane asalé saka informasi kayata email hashes. Informasi iki ing siji uga digandhengake karo cookie lan bisa digunakake kanggo target iklan kanggo sampeyan sing adhedhasar "offline" kapentingan adhedhasar perangan – kayata kapentingan, transaksi utawa informasi demografi – utawa digunakake dening Klien sing target lan njelasno kuwi ads. Iki asring dikenal minangka "iklan basis kapentingan." Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan jinis iki saka iklan ing DAA web.
  • Kanggo nindakake salib-piranti ranging. Kita (utawa kita Partners lan Klien kita bisa karo) bisa nggunakake Informasi Layanan (e.g. ing alamat IP lan UIDs) kanggo nyoba kanggo nemokake padha unik kedhaftar tengen macem-macem browser utawa piranti (e.g. smartphone, tablet utawa piranti liyane), utawa bisa karo panyedhiya sing nindakake iki ing supaya kanggo luwih apik target kanggo kampanye kanggo umum set Pungkasan Kedhaftar. Contone, account uga pengin target pelanggan sing biasane ngenali ing browser web liwat app seluler.
  • Kanggo nindakake "pengguna cocog". Kita (utawa kita Partners) bisa nggunakake Layanan Alexa, ing tartamtu macem-macem UIDs, kanggo nyelarasake cookie lan krama karo Partners lan Klien (i.e. kanggo nindakake "pengguna cocog"). Contone, ing kajaba iku kanggo UID kang Pungkasan Pengguna wis diutus ing sistem kita, kita bisa uga nampa dhaftar panjarwa UIDs kita Partners utawa Klien wis diutus kanggo Pangguna Pungkasan. Nalika kita ngenali sing cocog, kita banjur supaya kita Klien lan Partners ngerti ing supaya kanggo bantuan wong-wong mau nindakake samubarang ndhuwur, kalebu nambahi data dhewe lan Data Perangan, apa basis kapentingan iklan utawa nyedhiyani pemahaman kanggo pelanggan liyane. Kanggo kayata, kita nggunakake Facebook Pamirsa Adat kanggo apa pengguna cocog
  • Kita pracaya bakal perlu utawa cocok:
    a) ing hukum ditrapake kalebu hukum njaba negara panggonan
    b) kanggo tundhuk karo hukum pangolahan
    c) kanggo nanggapi panjalukan saka masyarakat lan pemerintah panguwasa kalebu panguwasa njaba negara panggonan
    d) kanggo dilakokaké kita syarat-syarat lan kahanan
    e) kanggo nglindhungi operasi kita utawa sing apa wae kita afiliasi
    f) kanggo nglindhungi yours, afiliasi kita lan/utawa hak kita, privasi, safety utawa properti
    g) kanggo ngidini kita kanggo nguber kasedhiya obat utawa matesi kerusakan sing kita bisa nyonggo.
  • Kanggo ngira-ngira, operate utawa nambah Layanan.

2.2 Cookie lan teknologi padha

Kita Partners, kita Klien lan kita nggunakake macem-macem UIDs, cookie lan padha nelusuri teknologi kanggo otomatis ngumpulake informasi saka Kedhaftar Mburi tengen macem-macem Digital Properties (minangka sadurunge kasebut ing ndhuwur). Mangga review kita Statement Cookie kanggo informasi luwih.

2.3 basis Legal kanggo processing informasi pribadhi (EEA residents mung)

Yen sampeyan sing individu saka EEA, kita basis legal kanggo koleksi lan nggunakake informasi pribadhi ndhuwur bakal gumantung ing informasi pribadhi ngangap lan konteks tartamtu kang kita ngumpulake iku. Nanging, kita biasane gumantung ing kita kapentingan sing sah kanggo ngumpulake informasi pribadhi saka sampeyan, kajaba ngendi kuwi kapentingan sing ditindhih dening data pangayoman kapentingan utawa dhasar hak-hak lan kabebasan-kabebasan. Ngendi kita gumantung ing kita kapentingan sing sah kanggo proses informasi pribadhi, padha kalebu kapentingan diterangake ing 'apa informasi kita ngumpulake lan apa' bagean ndhuwur.

Ing sawetara kasus, kita uga gumantung ing kita idin utawa duwe kewajiban legal kanggo ngumpulake informasi pribadhi saka sampeyan utawa bisa digunakake perlu informasi pribadhi kanggo nglindhungi kapentingan penting utawa wong-wong saka wong liya. Yen kita gumantung ing idin kanggo ngumpulake lan/utawa proses informasi pribadhi, kita bakal diwenehi idin kuwi selaras karo ditrapake.

Yen sampeyan duwe pitakonan utawa perlu informasi luwih bab basis legal ing kang kita ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi, hubungi kita nggunakake rincian kontak sing kasedhiya ing 'hubungi kita bagean ngisor iki.

Bali menyang ndhuwur

3. Privasi kanggo situs web kita

Nang bagian iki nggambaraké carane kita ngumpulake lan nggunakake informasi saka kedhaftar saka kita Situs, pengunjung kanggo kita Situs lan ing biasanipun course saka bisnis kita ing sambungan karo kita acara, dodolan lan marketing aktivitas.

3.1 Informasi kita ngumpulake

3.2 Informasi sing nyedhiyani kanggo kita

Bagean tartamtu saka Situs web kita bisa takon kanggo nyedhiyani informasi pribadhi tanpo pekso. Contone, kita ngumpulake informasi pribadhi nalika sampeyan ndhaftar kanggo Bombora akun, aplikasi kanggo proyek ing Bombora, nyuwun tur, nyebut kapentingan ing nggayuh informasi tambahan bab Bombora utawa Layanan kita, langganan kanggo marketing email utawa digunakake hubungi kita.

Informasi pribadhi kita ngumpulake uga kalebu informasi kontak (contone jeneng, alamat mailing, nomer telpon utawa alamat email) lan kontak pilihan. Iku uga kalebu informasi profesional (e.g. judhul proyek, departemen utawa proyek peran) uga alam request utawa komunikasi.

3.3 Informasi kita ngumpulake kanthi otomatis

Nalika nggunakake Situs kita, kita bisa kanthi otomatis ngumpulake informasi tartamtu saka piranti. Ing negara California lan sawetara negara kalebu negara-negara ing EU, informasi iki bisa dianggep data pribadhi ing data pangayoman hukum. Informasi kita ngumpulake kanthi otomatis bisa kalebu alamat IP panjenengan, sistem operasi, browser panjenengan ID, panjenengan browsing kegiatan lan informasi liyane babagan sistem, sambungan lan carane sampeyan sesambungan karo kita Situs web. Kita bisa ngumpulake informasi iki minangka bagéan saka file log uga liwat nggunakake cookie utawa nelusuri teknologi minangka diterangno luwih ing kita Cookie Statement.

3.4 Informasi kita ngumpulake saka sumber sing pihak katelu

Kita bisa partner karo pihak katelu tartamtu kanggo ngumpulake informasi ing kita Situs web kanggo melu ing analisis, audit, riset, nglaporake lan kanggo ngirim iklan sing kita pracaya bisa kapentingan sing adhedhasar kegiatan ing Situs web kita lan situs-situs liya liwat wektu. Pihak katelu iki bisa nyetel lan ngakses cookie ing komputer utawa piranti liyane lan bisa uga nggunakake piksel tags, log web, beacons web, utawa teknologi padha. Kanggo informasi luwih lengkap babagan laku iki lan carane kanggo milih metu, mangga ndeleng kita Cookie Statement.

3.5 Carane kita nggunakake informasi kita ngumpulake

Kita bakal nggunakake informasi pribadhi kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • Kanggo nanggapi kanggo utawa nyedhiyani sampeyan karo informasi sing request
  • Kanggo nyedhiyani lan dhukungan kita Situs lan Layanan
  • Yen sampeyan duwe akun karo Bombora, kanggo ngirim administratif utawa akun informasi kanggo sampeyan
  • Yen sampeyan wis applied kanggo peran karo Bombora, kanggo recruitment related tujuan
  • Kanggo kirim paseksen karo idin sadurunge
  • Kanggo rembugan karo sampeyan bab acara kita utawa kita partner acara
  • Kanggo nyedhiyani sampeyan karo marketing lan promosi komunikasi (ngendi iki ing sesuai karo marketing pilihan). Kanggo informasi luwih lengkap babagan ngatur marketing pilihan, mangga ndeleng 'data pangayoman hak-hak' ing ngisor iki.
  • Kanggo tundhuk karo ditrapake lan dilakokaké syarat legal, perjanjian lan kawicaksanan
  • Kanggo nyegah, ndeteksi, nanggapi nglindhungi lan marang potensial utawa nyata claims, ayahan, dilarang prilaku lan pidana kegiatan
  • Kanggo bisnis tujuan kayata data analisis, ngenali panggunaan tren, nentokake ing efektifitas marketing kita lan kanggo nambah, ngatur lan nambah kita Situs lan Layanan

Bali menyang ndhuwur

4. Informasi umum


Nang bagian iki nggambaraké carane informasi sambungan, rincian bab cookie lan nelusuri teknologi, data pangayoman hak-hak lan liyane alexa umum.

4.1 Carane aja kita nuduhake informasi

Informasi pribadhi dikumpulake saka Layanan kita lan Situs bisa dibeberke minangka nderek:

  • Klien lan Partners. Yen sampeyan Pangguna Pungkasan, kita nuduhake Informasi Layanan karo Klien lan Partners kanggo tujuan cocog kanggo bisnis kita sesambetan karo wong-wong mau lan kanggo tujuan diterangake ing Kabar iki. Kita Klien lan Partners sing wajib kanggo nggunakake informasi sing padha nampa ing selaras karo ditrapake.
  • Vendor, konsultan lan panyedhiya layanan. Kita uga bisa nuduhake Informasi Layanan karo macem-macem panyedhiya layanan pihak katelu kanggo kita operate, aman, ngawasi, operate lan ngira-ngira Layanan. Conto iki kalebu ngewangi karo technical, operasional, utawa hosting support, software lan layanan keamanan utawa kanggo ngaktifake layanan liyane sing kita kurban.
  • Situs web partners iklan. Kita bisa partner karo jaringan iklan pihak katelu, lan ijol-ijolan kanggo nampilake iklan ing kita Situs, utawa kanggo ngatur lan ngawula kita iklan ing situs liyane lan bisa nuduhake informasi pribadhi karo wong-wong mau kanggo maksud iki.
  • Kapentingan penting lan hak-hak legal. Kita bisa nyampekano informasi informasi bab sampeyan, yen kita pracaya iku perlu kanggo nglindhungi kapentingan penting utawa legal hak Bombora, sampeyan utawa wong liyane.
  • Perusahaan afiliasi lan transaksi. Kita bisa nyedhiyani informasi kanggo kita afiliasi (makna sembarang tambahan, tiyang sepah perusahaan utawa perusahaan ing kontrol umum karo Bombora). Kita afiliasi kayata Sinyal HQ lan netFactor bakal nggunakake informasi mung kanggo tujuan diterangake ing Kabar iki.
  • Potensial acquirers saka kita bisnis. Yen Bombora wis melu ing panggabungan, disualekno utawa advertisement saka kabeh utawa bagean saka sawijining aset, informasi bisa dienggo bareng utawa ditransfer minangka bagéan saka transaksi sing cocog potensial panuku, sawijining agen lan penasehat, minangka dileksanakake dening hukum. Mangga wigati sing sembarang panuku potensial bakal dilaporake sing padha ngirim nggunakake informasi mung kanggo tujuan dibeberke ing Kabar iki.
  • Selaras karo hukum. Kita bisa nyampekano informasi informasi kanggo maksud apa wewenang hukum pelaksanaane awak, pengatur, agensi pemerintah pengadilan utawa pihak katelu liyane ngendi kita pracaya pambocoran perlu:
    i) minangka prakara saka ditrapake hukum utawa angger-angger
    ii) kanggo ngleksanani, nggawe utawa defend hak legal kita
    iii)kanggo nglindhungi kapentingan penting utawa wong-wong saka wong liyane.

4.2 Cookie lan nelusuri teknologi

Kita nggunakake cookie lan padha nelusuri teknologi ("Cookie") ing kita Situs web kanggo ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi bab sampeyan. Kanggo informasi luwih bab jinis-jinis saka cookie lan nelusuri teknologi kita nggunakake, apa, lan carane sampeyan bisa ngontrol Cookie, mangga ndeleng kita Cookie Statement.

Bali menyang ndhuwur

5. Ngatur informasi pribadhi karo kita

Iku penting kanggo kita sing ngerti sing sing duwe hak kanggo akses, ngatur data sing kita bisa wis diklumpukake bab sampeyan saka pihak katelu. Kita usaha kanggo dadi transparent minangka bisa bagian iki nggambaraké data pangayoman hak-hak.

Sampeyan duwe hak kanggo ngakses data iki ing sembarang wektu. Iku penting sing kita nyedhiyani sampeyan karo pribadi kanggo obyek lan, matesi advertisement saka data, utawa mbatalake idin (ngendi sing bisa ditrapake) kanggo nggunakake data sing kita bisa wis ing sampeyan. Mangga wigati, kanggo nglindhungi privasi panjenengan lan njaga keamanan, kita njupuk langkah-langkah kanggo verifikasi panjenengan ngenali liwat OneTrust. OneTrust iku aman administratif lunak sing kita digunakake kanggo ngatur privasi request.

5.1 subyek Data panjalukan lan data pangayoman hak-hak

Mangga ngrampungake subyek data request wangun kanggo njaluk salinan saka Platform panjenengan lan/utawa Bisnis data saka Bombora. Informasi sing sumber ing wangun iki bakal mung bisa digunakake kanggo ngenali platform lan/utawa bisnis data sing njaluk lan respon kanggo penjenengan. Sawise sampeyan ngirim subyek akses request wangun kita bakal mbudidaya kanggo nanggapi kanggo sampeyan ing 72 jam saka panrimo saka request. Mangga ngidini Bombora 40 dina kanggo proses panjalukan. Sampeyan uga bisa email privacy@bombora.com karo sembarang pitakonan utawa pitakon sing wis gegayutan data.

Sembarang keterangan kita nyedhiyani mung bakal nutupi 12 periode sasi sadurunge pamesthèn konsumen panjalukan. Nanggepi kita nyedhiyani uga bakal nerangake alasan kita ora tundhuk karo panjalukan, yen ditrapake. Mangga wigati sing amarga paling saka informasi kita nyimpen mung bisa ngenali tartamtu browser utawa piranti, lan ora ngenali sampeyan individu. Kanggo nglindhungi privasi panjenengan lan njaga keamanan, kita njupuk langkah-langkah kanggo verifikasi panjenengan ngenali ing OneTrust. Nggawe pamesthèn konsumen request ora mbutuhake sampeyan kanggo nggawe akun karo kita. Sadurunge amal sampeyan akses menyang informasi pribadhi utawa complying karo pambusakan, portability, utawa liyane sing gegandhengan panjalukan, sampeyan bakal perlu kanggo nyedhiyani kita karo sawetara informasi tambahan kanggo ngaktifake kita kanggo ngenali informasi pribadhi kang kita terus bab sampeyan lan mesthekake yen kita kanthi nepaki penjenengan.

Sampeyan kudu ing ngisor iki data pangayoman hak-hak:

  • Sampeyan bisa njaluk akses kanggo, utawa sing kita ngganti, nganyari utawa mbusak informasi pribadhi, ing sembarang wektu dening ngrampungke wangun ndhuwur. Wigati dimangerteni menawa kita bisa nemtokke cilik ragad kanggo ngakses lan pambocoran saka informasi pribadhi ngendi dileksanakake ing hukum ditrapake kang bakal disampekno kanggo sampeyan.
  • Kajaba iku, yen sampeyan ana penduduk Eropah Baptisan Wilayah, sampeyan bisa obyek kanggo processing saka informasi pribadhi, takon kita kanggo matesi processing informasi pribadhi utawa request portability informasi pribadhi. Kanggo ngleksanani hak-hak iki mangga ngrampungake wangun ndhuwur.
  • Sampeyan bisa milih metu saka nampa promosi email saka kita kanthi ngeklik "batal" link ing email utawa dening ngrampungke wangun ndhuwur. Mangga ndeleng 'pilihanipun' ing ngisor iki kanggo informasi luwih bab panjenengan milih-metu pilihanipun. Yen sampeyan milih kanggo ora ana maneh nampa informasi marketing, kita isih bisa rembugan karo sing gegayutan nganyari keamanan, fungsi produk, respon kanggo panjalukan layanan, utawa liyane transactional, non-marketing, utawa administratif related tujuan.
  • Yen kita wis dikumpulake lan diproses informasi pribadhi karo idin, banjur sampeyan bisa mbatalake idin ing sembarang wektu. Penarik idin ora bakal mengaruhi lawfulness saka sembarang processing kita conducted sadurunge mundur total, utawa bakal iku mengaruhi processing informasi pribadhi conducted ing percoyo ing resmine processing latar
    liyane saka idin.
  • Sampeyan duwe hak kanggo sambat kanggo data pangayoman authority bab kita koleksi lan nggunakake informasi pribadhi. Klik kene kanggo ngakses rincian kontak kanggo pangayoman data panguwasa ing EEA. Yen sampeyan konsumen lan pengin kanggo mbukak EU-US Privasi Tameng utawa Swiss-US Privasi Tameng cilik, please klik kene kanggo ngajukake pratelan.

Opting-metu saka advertisement saka informasi pribadhi

Saliyane kanggo data pangayoman hak-hak grated ing Kabar iki, Yen sampeyan ana California penduduk California Konsumen Kebijakan Undhang saka 2018 ("CCPA") menehi residents California karo hak kanggo milih-metu saka advertisement saka informasi pribadhi, ndeleng data Bombora uga wis diklumpukake liwat 12 sasi, lan ngerti ing ngisor iki:

  • Kategori informasi pribadhi kita wis diklumpukake bab sampeyan;
  • Kategori saka sumber saka kang informasi pribadhi dikumpulake;
  • Bisnis utawa komersial waé kanggo ngempalaken informasi pribadhi;
  • Kategori pihak katelu karo kang kita wis sambungan informasi pribadhi;
  • Ing tartamtu bêsik informasi pribadhi kita wis diklumpukake bab sampeyan.

Ing sesuai karo Website, iki sing kategori informasi kita uga wis diklumpukake ing sampeyan lan tujuan kita uga wis digunakake. Kategori informasi pribadhi kita uga wis diklumpukake bab sampeyan utawa nggunakake kita Website liwat sasi rolas (12) sasi:

  • Krama kuwi minangka jeneng nyata, pengenal unik pribadi, online pengenal, alamat Protokol Internet, alamat email, posisi proyek, lan perusahaan jeneng.
  • Pribadi: kayata jeneng, pendidikan, employment informasi
  • Dilindhungi klasifikasi ciri: kayata umur lan jender
  • Internet utawa liyane padha kegiatan jaringan kayata browsing sajarah, sajarah search, informasi ing konsumen kang interaksi karo situs web, aplikasi, utawa iklan
  • Geo lokasi data kayata metro wilayah, negara, kode pos lan duweni potensi geografis co-ordinates yen sampeyan wis aktif layanan lokasi ing piranti.

Sampeyan bisa diwenehi informasi luwih lengkap ing kategori informasi pribadhi ing 'apa kita apa lan ngumpulake lan apa'.

Kita diwenehi kategori informasi pribadhi kadhaptar ndhuwur saka ing ngisor iki kategori sumber:

  • Langsung saka sampeyan. Contone, saka formulir sampeyan ngrampungake;
  • Langsung saka sampeyan. Contone, saka ngisi tumindak ing kita Website;
  • Saka pihak katelu sumber minangka pesawat-kasebut ing

Sampeyan bisa diwenehi informasi luwih lengkap ing sumber-sumber informasi pribadhi ing 'informasi kita ngumpulake'. Iki bisnis utawa tujuan komersial kanggo kang informasi pribadhi iki diklumpukake

  • Kanggo nepaki utawa ketemu alesan sing kasedhiya informasi. Contone, yen sampeyan nuduhake jeneng lan informasi kontak kanggo request tur, penawaran utawa takon pitakonan bab produk utawa layanan kita, kita bakal nggunakake informasi pribadhi kanggo nanggapi kanggo priksaan.
  • Kanggo nyedhiyani, support, pribadhi, lan berkembang kita Website, produk, lan Layanan.
  • Kanggo nggawe pribadhi situs Web pengalaman lan kanggo ngirim isi lan produk lan kurban layanan sing cocog kanggo kapentingan, kalebu diangkah nawakake lan iklan liwat kita Situs, camping pihak katelu, lan liwat email (karo idin, ngendi dibutuhaké déning hukum)
  • Kanggo testing, riset, analisis, lan pembangunan produk, kalebu kanggo berkembang lan nambah Website kita, produk, lan Layanan.

Sampeyan bisa diwenehi informasi sing luwih ing Bisnis utawa tujuan Komersial kanggo kang informasi pribadhi iki diklumpukake ing bagean, 'apa kita apa lan ngumpulake lan kok' lan 'carane kita nggunakake informasi kita ngumpulake'.

Kategori pihak katelu karo kang kita wis sambungan informasi pribadhi;

  • Data aggregators.

Sampeyan bisa diwenehi informasi sing luwih pihak katelu karo kang kita wis sambungan data karo ing 'carane aja kita nuduhake informasi'. Ing sadurungé (12) sasi, Bombora uga wis didol ing kategori ngisor iki informasi pribadhi:

  • Krama
  • Pribadi
  • Dilindhungi klasifikasi ciri
  • Internet utawa liyane padha kegiatan jaringan
  • Geo lokasi

Sampeyan duwe hak kanggo njaluk informasi tartamtu bab kita pambocoran saka informasi pribadhi kanggo pihak katelu kanggo dhewe langsung tujuan marketing sak sadurunge taun tanggalan. Iki request gratis. Sampeyan uga duwe hak ora bakal discriminated nglawan kanggo olahraga wae saka hak-hak kadhaptar.

CA residents bisa uga ngrancang lan agen kanggo nggawe panjalukan kanggo ngleksanani hak-hak ing CCPA. Minangka nyatet ndhuwur Bombora bakal njupuk langkah-langkah loro kanggo verifikasi identitas wong seeking kanggo ngleksanani hak, lan kanggo verifikasi sing agen wis sah kanggo nggawe panjalukan ing atas liwat nyediakake kita karo mlebu Power of Attorney Sampeyan mung bisa nggawe pamesthèn konsumen panjalukan kanggo ngakses utawa data portability kaping pindho ing taun tanggalan.

Residents California bisa ngleksanani hak-hak diterangake ing bagean iki kanthi ngunjungi kebijakan request wangun kanggo ngleksanani lan hak kanggo ngerti (data kita uga kudu ing sampeyan) lan panjalukan kanggo mbusak (data kita uga kudu ing sampeyan) . Klik kene kanggo milih-metu saka advertisement saka informasi pribadhi. Sampeyan uga bisa ngleksanani hak-hak iki dening emailing privacy@bombora.com karo subyek "CA Privasi Hak".

5.2 pilihanipun

Opting-metu saka Bombora cookie

Yen sampeyan pengin kanggo milih-metu saka kang dilacak dening kita nggunakake cookie (kalebu kanggo milih-metu saka nampa iklan basis kapentingan saka kita), monggo kita milih-metu kaca.

Nalika sampeyan milih-metu, kita bakal nyeleh Bombora cookie ing utawa digunakake ngenali browser panjenengan ing cara sing informs kita sistem ora kanggo ngrekam informasi related kanggo bisnis aktivitas riset. Nanging, please wigati sing yen sampeyan nelusuri ing web saka macem-macem piranti utawa browser, sampeyan bakal perlu kanggo milih-metu saka saben piranti utawa browser kanggo mesthekake yen kita nyegah wong nelusuri ing kabeh saka wong-wong mau. Kanggo alesan sing padha, yen sampeyan nggunakake piranti anyar, owah-owahan browser, mbusak Bombora milih-metu cookie utawa mbusak kabeh cookie, sampeyan bakal perlu kanggo nindakake iki milih-metu tugas maneh. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan nggunakake cookie lan carane kanggo milih metu saka pihak katelu cookie, mangga ndeleng kita Cookie Statement.

Opting-metu saka kapentingan iklan basis saka cookie

Minangka diterangake ing ndhuwur, kanggo milih-metu utawa nampa iklan basis kapentingan saka Bombora Layanan liwat nggunakake cookie, monggo kita milih-metu kaca. Sampeyan bisa milih-metu saka ad nargetake sing adhedhasar aktivitas antarane aplikasi mobile lan liwat wektu, liwat piranti 'setelan'.

Minangka diterangake ing ndhuwur, kanggo milih-metu utawa nampa iklan basis kapentingan saka Bombora Layanan liwat nggunakake cookie, monggo kita milih-metu kaca (https://bombora.com/opt-out/).
Sampeyan bisa milih-metu saka kapentingan iklan basis saka akeh perusahaan sing ngaktifake kuwi iklan sing hubungan' gegandhengan situs. Mangga ngakses DAA kang milih-metu warta kanggo nindakake iki. Sampeyan uga bisa milih-metu saka sawetara saka iklan basis kapentingan Partners sing kita bisa karo dening arep menyang Jaringan Iklan Inisiatif (NAI) konsumen pilihan kaca.
Sampeyan bisa milih-metu saka ad nargetake sing adhedhasar aktivitas antarane aplikasi mobile lan liwat wektu, liwat piranti 'setelan'.

Opting-metu saka basis kapentingan iklan ing aplikasi mobile
Kita Klien lan Partners uga nampilake iklan basis kapentingan kanggo sampeyan ing aplikasi seluler adhedhasar nggunakake iki liwat wektu lan tengen non-afiliasi app. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab laku iki lan carane kanggo milih metu, please visit https://youradchoices.com/, download DAA kang AppChoices app seluler lan tindakake instruksi sing kasedhiya ing AppChoices app seluler.

Bali menyang ndhuwur

6. Liyane informasi sing penting

6.1 keamanan Data

Bombora njupuk pancegahan kanggo nglindhungi data lan informasi ing sawijining kontrol saka nyalahi panggunaan, mundhut utawa rupane. Bombora wis sijine ing panggonan cocok ngukur technical lan pengaturan kanggo nglindhungi informasi nglumpukake liwat sawijining Layanan lan Situs. Bombora keamanan ngukur kalebu teknologi lan peralatan kanggo nglindhungi informasi kita, lan Bombora njogo keamanan ngukur gegayutan sing bisa lan ora bisa akses informasi kita. Mesti wae, ora ana sistem utawa jaringan bisa njamin utawa menehi garansi lengkap keamanan, lan Bombora disclaims hukuman sembarang asil saka nggunakake Layanan utawa saka pihak katelu hacking acara utawa intrusions.

6.2 Anak

Kita Situs lan Layanan sing ora dimaksudaké kanggo anak ing 18 taun lawas. Yen sampeyan sing weruh saka informasi pribadhi kita wis diklumpukake saka anak ing 18, kita takon sing 'hubungi kita' dumunung ing bagean ngisor iki. Yen sampeyan lagi umur 16 taun utawa lawas lan California Penduduk, sampeyan duwe hak kanggo langsung kita ora ngedol informasi pribadhi ing sembarang wektu (ing "hak kanggo milih-metu"). Kita padha ora ngedol informasi pribadhi saka konsumen kita bener ngerti sing kurang saka 16 taun.

6.3 situs-situs Liya

Layanan utawa Situs ngemot pranala menyang utawa integrasi karo situs liyane sing Bombora ora duwe utawa operate. Iki kalebu pranala saka Klien lan Partners sing bisa nggunakake Bombora logo ing co-branding persetujuan, utawa gegandhengan situs lan layanan web sing kita bisa karo ing supaya kanggo nyedhiyani Layanan. Contone, kita bisa sponsor acara, utawa nyedhiyani layanan ing magepokan karo bisnis liyane. Bombora ora ngontrol, ora tanggung jawab kanggo iki pihak' camping, layanan, isi, produk, layanan, kabijakan privasi, utawa laku.

Uga, yen sampeyan ngidini Layanan Informasi dikumpulake lan digunakake liwat web nggunakake Layanan, sampeyan milih kanggo nyampekano informasi informasi kanggo loro Bombora lan pihak katelu karo kang account website digandhengake. Kabar Privasi iki mung ngatur Bombora kang nggunakake Layanan Alexa ora nggunakake sembarang informasi dening pihak liyane.

6.4 data Internasional pindhah

Server kita lan fasilitas sing njaga kita Situs web, Layanan lan informasi kita ngumpulake sing dilakokno ing Amerika Serikat. Karo bilih, kita bisnis internasional, lan kita nggunakake informasi kudu melu transmisi data ing internasional basis. Yen sampeyan dumunung ing Uni Eropah, Kanada utawa ing panggenan liya njaba Amerika Serikat, mangga bakal weruh sing informasi kita ngumpulake bisa ditransfer menyang lan diproses ing Amerika Serikat lan liyane ditrapake wilayah-wilayah ing kang hukum privasi uga ora bisa minangka lengkap minangka utawa sampeyan padha karo kanggo wong-wong ing negara ngendi sampeyan manggon lan/utawa sing warga.

Nanging, kita wis dijupuk safeguards cocok kanggo sing mbutuhake informasi pribadhi bakal tetep dilindhungi ing sesuai karo Kabar iki. Iki kalebu penerapan Komisi Eropah Standar Perjanjen Klausa kanggo pindhah informasi pribadhi antarane kita klompok perusahaan, kang mbutuhake kabeh klompok perusahaan kanggo nglindhungi informasi pribadhi sing padha proses saka EEA ing sesuai karo Uni Eropa data pangayoman hukum. Kita Standar Perjanjen Klausa bisa diwenehake marang panyuwunan. Kita wis dipun ginakaken padha safeguards cocok karo kita panyedhiya layanan pihak katelu lan partners lan luwih rincian bisa diwenehake marang panyuwunan.

6.5 Data penylametan lan pambusakan

Kita makaryakke informasi pribadhi kita ngumpulake saka ngendi kita wis aktif bisnis sah kudu nglakoni (e.g. kanggo tundhuk karo ditrapake legal, tax utawa syarat accounting, kanggo nglakokake kita perjanjian utawa tundhuk karo kita kewajiban legal).

Nalika kita ora duwe aktif sah bisnis perlu kanggo proses informasi pribadhi, kita bakal salah siji busak utawa anonymize iku. Yen iki ora bisa (e.g. amarga informasi pribadhi wis disimpen ing serep arsip), banjur kita bakal aman nyimpen informasi pribadhi lan isolasi saka sembarang processing luwih nganti pambusakan salah bisa.

California "Jangan Lacak"

California hukum mbutuhake operator saka situs lan layanan online nyampekano informasi carane padha nanggapi kanggo Ora Trek sinyal. Amarga ora ana durung pangerten umum saka carane kanggo kokwaca Ora Trek sinyal, kita padha ora saiki nanggapi kanggo Ora Trek sinyal. Nanging, kita nyedhiyani sampeyan karo kemampuan kanggo milih-metu saka nggunakake nelusuri teknologi digunakake kanggo ngirim iklan basis kapentingan minangka diterangake ing ndhuwur.

6.6 owah-Owahan kanggo Privasi kita Sok dong mirsani

Kita uga mbenakake Kabar Privasi iki saka wektu kanggo wektu kanggo nggambarake owah-owahan ing laku kita utawa ing hukum ditrapake. Nalika kuwi owah-owahan materi ing alam kita bakal ngabari sampeyan salah siji dening ketara masang kabar saka owah-owahan kuwi sadurunge penerapan wong-wong mau utawa kanthi langsung ngirim sampeyan kabar. Kita kasurung sampeyan kanggo review Kabar Privasi iki periodik. Kita bakal tansah nuduhake tanggal paling anyar perubahan tanggal Privasi Sok dong mirsani ing ndhuwur kaca, supaya sampeyan bisa ngomong nalika iku wis pungkasan wis diubah.

6.7 Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakonan sembarang babagan iki Kabar utawa Bombora kang laku privasi, hubungi kita Data Protection Kantor dening ngajokake ndhuwur wangun, utawa dening mail nggunakake rincian disadiyakaké ing ngisor iki:

US lan EEA Residents
Attn: Havona Madama, Pangareping Pejabat Privasi
419Park Avenue South, Lantai 12
New York, NY, Amerika Serikat 10016

Yen sampeyan penduduk ing EEA, data controller Bombora, Inc.

Bombora iki markasé ing New York, NY, AMERIKA serikat. Ngerteni luwih bab kita lan kita layanan.
Bali menyang ndhuwur

7.0 IAB Eropah Transparan & Idin Framework

Bombora berpartisipasi ing IAB Eropah Transparan & Idin Framework lan tundhuk karo sawijining Specifications lan Kawicaksanan. Bombora kang nomer idhentifikasi ing framework punika 163.