Päivitetty viimeksi: 23.1.2019


Rekisteröidyn pyyntö -painikeVarmentajan tietojen myynti -painike

Yleiskatsaus

Bombora, Inc., sen maailmanlaajuiset tytäryhtiöt (yhdessä ,Bombora", "me", "me", tai "meidän") arvostavat niiden henkilöiden ("sinun"tai "sinun" yksityisyyttä, joiden tietoja keräämme tai saamme. Tässä tietosuojailmoituksessa ("Notice") kerrotaan, keitä olemme, miten keräämme, käytämme ja jaamme henkilötietojasi sinusta ja miten voit käyttää tietosuojaoikeuksiasi.

Ilmoitus kattaa keräämämme henkilötiedot:

a) Kun bomboran isännöimälle alustalle ja siihen liittyville analytiikkatuotteilleannetaan tietoa.

b) Kun vierailet jollakin yrityssivustoistamme (kuten https://bombora.com, https://www.signal-hq.com/, https://www.netfactor.com/)) ("Verkkosivusto") ja/tai tavanomaisen liiketoimintakäytäntömme aikana, kuten tapahtumamme, myynti- ja markkinointitoimintamme yhteydessä (katso "verkkosivustojemme yksityisyys").

Linkit

Suosittelemme, että luet tämän ilmoituksen kokonaan varmistaaksesi, että olet täysin perillä asioista. Jotta sinun olisi helpompi tarkastella sinua koskevia tämän ilmoituksen osia, olemme kuitenkin jakaneet asiakirjan seuraaviin kohtiin:

1. Keitä me olemme

2. Palvelujemme yksityisyys

3. Verkkosivustojemme yksityisyys

4. Yleistä

5. Henkilökohtaisten tietojen hallinta kanssamme

6. Muita tärkeitä tietoja

7. Rekisteröidyn pyyntölomake

1. Keitä me olemme

Yksi tärkeimmistä tavoista, joilla Bombora kerää tietoja, on oma dataosuuskunta ("Data Co-op"). Data Co-op koostuu kustantajien, markkinoijien, toimistojen, teknologian tarjoajien, tutkimus- ja tapahtumayritysten yritys- ja yrityssivustoista, jotka edistävät sisällönkulutustietoja massiiviseen yhdistettyihin tietojoukkoihin, jotka yksityiskohdat ovat ostajan aikomus. Data Co-op jäsenet tarjoavat suostumus-pohjainen brändi-nimetön tiedot, kuten Unique NY, IP-osoite, sivun URL-osoite ja viittaava URL, selaimen tyyppi, käyttöjärjestelmä, selaimen kieli, ja sitoutuminen tiedot, kuten asua aikaa, vieritysnopeus, vieritys syvyys ja aika rullaa. Sitoutumistiedot vahvistavat, että lukija todella kuluttaa sisältöä eikä nopeasti pomppimalla sivustosta. Bombora kerää kaikki tapahtumatiedot ja indeksoi dynaamisesti Bomboran aihetaksonomiaan kulutetun sisällön ja kokoaa tiedot yrityksen tasolla. Koko tietojoukko päivitetään viikoittain.

Bombora tarjoaa asiakkailleen seuraavat isännöidyt alustat ja niihin liittyvät analytiikkatuotteet (yhdessä "Palvelut").

1.1 Yritysaalto® Analytics

Analytiikkaraportti, jossa luetellaan yrityksen nimi, aihe ja yrityksen ylijännite® pisteet. Luoda pisteet Bombora kerää, tallentaa, järjestää, käyttää ja poistaa tietoja, jotka on anonymisoitu ja yhdistetty siten, että henkilötietoja ei ole. Bombora ei luovuta mitään tietoja yritykselle kuin yrityksen nimi, aiheet etsitään, ja Company Surge® pisteet. Nämä raportit luodaan keräämällä tietoja tunnisteista julkaisijasivustoissa. Tunniste kerää IP-osoitteen (joka on anonyymi ja muunnettu yrityksen URL-osoitteeksi), sitoutumistiedot ja aiheet (jotka määräytyvät reaaliaikaisen algoritmin mukaan). Aiheet (perustuu Bomboran B2B-taksonomiaan) johtuvat yrityksen nimestä. Vertaamalla aiheen kiinnostusta yli 30B vuorovaikutusta käyttämällä omia algoritmeja johtaa pisteet. Tämä tulos on yhtiön kiinnostuksen taso aiheista verrattuna ajan mittaan.

1.2 Yleisöratkaisut

Audience Solutions ja mittaustuotteet liittävät tietoja ja jakavat evästetunnuksen yleisösegmentissä. Tiedot Bombora liittää evästeen tunnus on firmographic ja demografiset tiedot verkkotunnuksen ja yrityksen tasolla vain. Yritys- ja väestötietoja voivat olla teollisuus, toiminnallinen alue, ammattiryhmä, yrityksen tulot, yrityksen koko, virkaikä, päätöksentekijä ja ennakoivat signaalit. Bombora ei jaa tietoja, joita voitaisiin käyttää yksittäisen rekisteröidyn tunnistamiseen. Lisäksi Bombora estää sellaisten ominaisuuksien yhteissekoittumisen, jotka saattavat johtaa yksilön tunnistamiseen, kuten c-suite-työn tasoon alle 10 henkilön kokoisen yrityksen koossa.

  • Facebook-integrointi: kuten kuvataan tarkemmin kohdassa"mitä teemme ja keräämme ja miksi"kuvataan tarkemmin . Bombora-integraation kautta Bombora lataa verkkotunnuksiin liittyvät yleisöt Facebookiin. Facebook vastaa näitä hajautussähköposteja käyttäjien tietokantaan suhteutetaan mukautetun kohderyhmän luomiseksi kohdentamista varten.
  • LinkedIn integraatio:LinkedIn Marketing Developer Platform API:n kautta Bombora lähettää yrityksen aalto® intent-tiedot LinkedIn-luetteloon. LinkedIn vastaa käyttäjiään toimialueisiin ja luo täsmäytetyn kohderyhmän linkedin-mainosympäristössä kohdentamista varten.

1.3 Mittaustuotteet

Seuraava mittaustuotesarja kerää demografisia ja kiinteyttävää tietoa:

  • Yleisön vahvistaminen. Kohderyhmän vahvistus -tuotteellamme asiakas sijoittaa tunnisteen kampanjansa luovaan sisältöön. Yleisön vahvistustagi pystyy keräämään seuraavat tiedot kävijöistä, jotka klikkaavat mainosta: Yksilölliset evästetunnukset, IP-osoite ja johdetut tiedot, kuten maantiede, käyttäjäagentti: selaimen tyyppi ja käyttöjärjestelmä (OS).
  • Kävijän kävijätiedot: Kävijän kävijätiedot -tuotteellakumppani sijoittaa tunnisteen verkkosivustolleen (Bombora on tagillamme verkkosivustoillamme). Kävijän kävijätietojen tagi pystyy keräämään kävijätietoja sivuston kävijöistä, mukaan lukien mutta rajoitettu seuraavat tiedot (i) Kävijän kokonaissitoutuminen, joka on segmentoitu korkeiden, keskisuurten ja matalien prosenttiosuuksien mukaan; ii) kävijöiden osallistuminen aiempiin ajanjaksoihin verrattuna; (iii) yritykset, yksilölliset käyttäjät, istunnot ja näyttökerrat yhteensä; iv) Yritykset, yksilölliset käyttäjät, istunnot ja näyttökerrat verrattuna aiempiin ajanjaksoihin; (v) Sitoutuminen yrityksen toimialueittain, jotka on segmentoitu korkean, keskitason ja matalan ja (vi) yksilöllisen käyttäjän, istunnon ja sivun näyttökertojen mukaan yrityksen toimialueittain. Nämä tiedot voidaan toimittaa Bombora-käyttöliittymän kautta, päivittäisestä syötteestä tai suoraan Google Analytics -alustalta.
  • Visitor TrackVisitor Track -seuraa käytetään yhdessä tiettyjen ohjelmistotyökalujen, kuten JavaScriptin, kanssa istuntotietojen mittaamiseen ja keräämiseen. Teemme tämän analysoidaksemme liikennettä verkkosivustollemme ja ymmärtääksemme paremmin asiakkaidemme ja vierailijojemme tarpeet. Esimerkkejä keräämistämme ja analysoimistamme tiedoista ovat Internet-protokollan ("IP") osoite, jota käytetään tietokoneen yhdistämiseen Internetiin. tietokoneen ja yhteyden tiedot, kuten selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä ja alusta; Uniform Resource Locator ("URL") viittaamalla sivu sivuillamme sekä kunkin sivun katsellun, mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika.

Palveluiden kautta Bombora tarjoaa asiakkaillemme tietoja, joiden avulla he voivat paremmin yhdistää ja kohdentaa organisaatioita, jotka he haluavat tavoittaa (viittaamme kyseisten organisaatioiden henkilöihin "loppukäyttäjinä"). Bombora ja sen kumppanit seuraavat loppukäyttäjien vuorovaikutusta yritysten ja yritysten välillä eri digitaalisissa ominaisuuksissa, kuten verkkorekisteröintilomakkeissa, widgeteissä, verkkosivustoissa ja verkkosivuilla (riippumatta siitä, pääseekö ne tietokoneella, mobiililaitteella tai tabletilla tai ("Digitaaliset ominaisuudet"). Tämän seurauksena otamme nämä tiedot ja yhdistämme kerätyt tiedot demografisiin segmentteihin, kuten yrityksen liikevaihtoon ja kokoon, toiminta-alueeseen, teollisuuteen, ammatilliseen ryhmään ja aiemmuuteen. Tämä auttaa asiakkaita mukauttamaan sitoutumista organisaatioiden kiinnostuneiden aiheiden ja kulutuksen voimakkuuden perusteella.

Takaisin alkuun

2. Palvelujemme yksityisyys

Tässä osassa kuvataan, miten keräämme ja käytämme loppukäyttäjiltä Palveluiden kautta vastaanottamiamme tai keräämiämme tietoja (viittaamme tähän yhdessä nimellä "Palvelutiedot"). Tämä sisältää tietoja automaattisesti keräämiemme tietojen tyypistä, muista lähteistä saamiemme tietojen tyypeistä ja kokoelmien tarkoituksista.

2.1 Mitä tietoja keräämme ja miksi?

Automaattisesti keräämämme tiedot
Käytämme ja käytämme erilaisia evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita (katso "evästeet ja vastaavat tekniikat") kerätäksemme automaattisesti tiettyjä tietoja laitteestasi, kun olet vuorovaikutuksessa teknologiaamme käyttävien digitaalisten ominaisuuksien kanssa. Jotkin näistä tiedoista, mukaan lukien IP-osoitteesi ja tietyt yksilölliset tunnisteet, voivat tunnistaa tietyn tietokoneen tai laitteen, ja niitä voidaan pitää "henkilötietoina" tietyillä lainkäyttöalueilla, myös Euroopan talousalueella(ETA). Bombora ei kuitenkaan kerää mitään tietoja, joiden avulla voimme tunnistaa sinut henkilökohtaisesti, kuten nimesi, postiosoitteesi tai sähköpostiosoitteesi.

Keräämme nämä tiedot määrittämällä laitteellesi satunnaisen yksilöllisen tunnisteen(UID),kun olet vuorovaikutuksessa teknologiaamme käyttävän digitaalisen omaisuuden kanssa ensimmäisen kerran. Tätä UID:tä käytetään yhdistämään sinut sinusta keräämiimme tietoihin.

Automaattisesti keräämämme tiedot voivat sisältää:

  • Laitteen tiedot, kuten laitteeseesi määritetty tyyppi, malli, valmistaja, käyttöjärjestelmä (esim. iOS, Android), operaattorin nimi, aikavyöhyke, verkkoyhteystyyppi (esim. Wi-Fi, matkapuhelinverkko), IP-osoite ja laitteellesi määritetyt yksilölliset tunnisteet, kuten sen iOS-tunniste mainontaa varten (IDFA) tai Android Advertising ID (AAID tai GAID).
  • Tietoja verkkokäyttäytymisestäsi, kuten tiedot toimista tai toimista, joita teet digitaalisissa ominaisuuksissa, joita käsittelemme. Tähän voi sisältyä verkkosivulla käytetty aika, selaatpa tai napsautatpa sitten jotakin tai klikkaamalla jotakin, kun olet ottanut käyttöön sijaintipalvelut laitteessasi) sivuja ja aikoja, joilla on käytössä sijaintipalvelut laitteessasi.
  • Tietoja mainoksista, joita näytettiin, joita on näytetty tai klikannut, kuten mainoksen tyyppi, jossa mainosta näytettiin, klikkasitko sitä ja kuinka monta kertaa olet nähnyt mainoksen.

Muista lähteistä saamiamme tietoja
Voimme myös yhdistää, yhdistää ja/tai parantaa sinusta keräämiämme tietoja. Näitä tietoja voivat olla tiedot, joita keräämme sinusta kolmansilta osapuolilta kerätyillä tiedoilla, kuten muilla verkko- ja mobiiliverkoilla, vaihdoilla ja verkkosivustoilla ("Yhteistyökumppaneilla") tai asiakkaillamme (esimerkiksi he voivat ladata tiettyjä "offline-tietoja" Palveluihin). Tarkastele nykyisten kumppaniemmeluetteloa. Lisäksi automaattisesti keräämämme palvelutiedot voidaan yhdistää ja liittää sinusta päättelemiimme liiketoimintaprofiilitietoihin, kuten ikään, toimialueeseen, toiminta-alueeseen, kotitalouksien tuloihin, tulotasoon ja muutoksiin, kieleen, virkaikään, koulutukseen, valmistukseen, ammattiryhmään, teollisuuteen, yrityksen tuloihin, nettoarvoon.

Näitä tietoja voivat olla muista tiedoista, kuten sähköpostiosoitteista, mobiililaitteen tunnuksista, demografisista tai kiinnostavista tiedoista (kuten toimialastasi, työnantajastasi, yrityksen koosta, ammattinimikkeestä tai osastosta) johdetut hajautetut tunnisteet sekä katsottu sisältö tai digitaalista omaisuutta.

Käytämme Palvelutietoja seuraavasti:

  • Tarjota ksemme palveluita asiakkaillemme. Yleensä käytämme Palvelutietoja auttaaksemme asiakkaita ymmärtämään paremmin nykyisiä ja mahdollisia asiakkaitaan ja markkinatrendejään. Näin asiakkaat voivat paremmin kohdistaa ja mukauttaa verkkosivustoja, sisältöä, muita yleisiä markkinointitoimia sekä mitata ja optimoida markkinoinnin suorituskykyä.
  • Voit luoda erilaisia viittaavin tietosegmenttejä ("tietosegmenttejä"). Saatamme käyttää Palvelutietoja esimerkiksi toimialaan tai siihen, minkätyyppisessä sisällössä sinä tai organisaatiossa työskentelet, liittyvät tietosegmentit. Käytämme näitä tietosegmenttejä auttaaksemme asiakkaitamme ymmärtämään omia asiakkaitaan, arvioimaan asiakkaiden ja markkinoiden trendejä sekä luomaan raportteja ja pisteytystä asiakkaan käyttäytymisestä. Tietosegmentit voivat liittyä myös uid-laitteisiin, evästeisiin ja/tai mobiililaitteiden mainostushenihin.
  • Tehdä "kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta". Käytämme tai työskentelemme joskus sellaisten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa, jotka käyttävät UID-verkkoja tai muita tietoja, jotka on saatu esimerkiksi sähköpostien hajauksista. Nämä tiedot puolestaan voidaan liittää evästeisiin, ja niitä voidaan käyttää sellaisten mainosten kohdentamiseen sinulle, jotka perustuvat "offline-kiinnostuksen kohteisiin perustuviin segmentteihin – kuten kiinnostuksen kohteisiin, tapahtumiin tai demografisiin tietoihin – tai joita asiakkaat käyttävät, jotka kohdistavat ja analysoivat tällaisia mainoksia. Tätä kutsutaan usein kiinnostuksen kohteisiin perustuvaksi mainonnaksi. Lisätietoja tämäntyyppisestä mainonnasta on DAA:n verkkosivuilla.
  • Voit tehdä laitteiden välisen seurannan. Me (tai yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme, joiden kanssa työskentelemme) saatamme käyttää Palvelutietoja (esim. IP-osoitteita ja UID-osoitteita) yrittääksemme etsiä samoja yksilöllisiä käyttäjiä useista selaimista tai laitteista (esim. älypuhelimet, tabletit tai muut laitteet) tai työskennellä niiden palveluntarjoajien kanssa, jotka tekevät tämän, jotta mainoskampanjat voidaan kohdentaa paremmin yleisille loppukäyttäjille. Brändi voi esimerkiksi haluta kohdentaa asiakkaille, jotka se yleensä tunnistaa verkkoselaimissa mobiilisovellusten kautta.
  • Voit tehdä "käyttäjän vastaavuus". Me (tai kumppanimme) voimme käyttää Palvelutietoja, erityisesti erilaisia uid-tunnuksia, evästeiden ja muiden tunnisteiden synkronointiin muiden kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa (elikäyttäjäiden vastaavuuden). UID:n lisäksi järjestelmämme on määritetty käyttäjälle, mutta saatamme myös saada luettelon uid-tiedostoista, jotka kumppanimme tai asiakkaamme ovat määrittäneet loppukäyttäjälle. Kun tunnistamme vastaavuuksia, ilmoitamme asiakkaillemme ja kumppaneillemme, että voimme auttaa heitä tekemään mitä tahansa edellä mainituista, mukaan lukien omien tieto- ja tietosegmenttien parantaminen, kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan tekemistä tai kävijätietojen antamista muille asiakkaille. Käytämme esimerkiksi Facebookin mukautettuja kohderyhmiä käyttäjien vastaavuuteen
  • Koska katsomme olevan tarpeen tai tarkoituksenmukaista:
    a) sovellettavan lain mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset lait
    b) noudattaa oikeudellisia prosesseja
    c) vastata viranomaisten ja viranomaisten pyyntöihin, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset viranomaiset
    d) valvoa käyttöehtojamme
    e) suojellaksemme toimintaamme tai tytäryhtiöidemme toimintaa
    f) suojellaksesi sinun, tytäryhtiöitämme ja/tai oikeuksiamme, yksityisyyttämme, turvallisuuttasi tai omaisuuttasi
    g) jotta voimme ryhtyä käytettävissä oleviin oikeussuojakeinoihin tai rajoittaa mahdollisesti kärsimämme vahingonkorvauksia.
  • Palveluiden arvioiminen, käyttäminen tai parantaminen.

2.2 Evästeet ja vastaavat tekniikat

Kumppanimme, asiakkaamme ja käytämme erilaisia UID-verkkoja, evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita kerätäksemme automaattisesti tietoja loppukäyttäjiltä eri digitaalisissa ominaisuuksissa(kuten edellä on kuvattu ). Katso lisätietoja evästeselosteestamme.

2.3 Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta (vain ETA:n asukkaat)

Jos olet ETA:n yksityishenkilö, edellä kuvattujen henkilötietojen keräämisen ja käytön oikeusperustamme riippuu kyseisistä henkilötiedoista ja siitä erityisestä kontekstista, jossa keräämme niitä. Olemme kuitenkin yleensä riippuvaisia oikeutetuista eduistamme kerätä henkilökohtaisia tietoja sinulta, paitsi jos tietosuojaetusi tai perusoikeutesi ja -vapautesi syrjäyttävät tällaiset edut. Jos luotamme oikeutettuihin etuihimme henkilötietojesi käsittelyyn, ne sisältävät edellä kohdassa "Mitä tietoja keräämme ja miksi" kuvatut edut.

Joissakin tapauksissa voimme luottaa suostumukseentai meillä on lakisääteinen velvollisuus kerätä henkilökohtaisia tietoja sinulta tai muutoin tarvita henkilötietoja suojataksemme elintärkeitä etujasi tai toisen henkilön etuja. Jos luotamme suostumukseen kerätä ja/tai käsitellä henkilötietojasi, saamme tällaisen suostumuksen sovellettavien lakien mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja siitä oikeudellisesta perustasta, jonka perusteella keräämme ja käytämme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevan ota yhteyttä -osion alla olevien yhteystietojen avulla.

Takaisin alkuun

3. Verkkosivustojemme yksityisyys

Tässä osiossa kuvataan, miten keräämme ja käytämme verkkosivustojemme käyttäjiltä, verkkosivustojemme vierailijoilta ja tavanomaisessa liiketoimintamme kurssissa tapahtumiimme, myynti- ja markkinointitoimintoihimme liittyviä tietoja.

3.1 Keräämämme tiedot

3.2 Meille antamasi tiedot

Tietyt verkkosivustojemme osat saattavat pyytää sinua antamaan henkilötietoja vapaaehtoisesti. Keräämme henkilötietoja esimerkiksi rekisteröityessäsi Bombora-tilille, hakeessasi työpaikkaa Bomborassa, pyytäessämme esittelyä, ilmaiseessamme kiinnostusta saada lisätietoja Bomborasta tai palveluistamme, tilatessasi markkinointisähköposteja tai muuten ota meihin yhteyttä.

Keräämiimme henkilötietoihin voivat kuulua yhteystiedot (esim. nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi) ja yhteydenottoasetukset. Se voi sisältää myös ammattitietoja (esim. ammattinimikettäsi, osastoasi tai työrooliasi) sekä pyyntösi tai viestintäsi luonnetta.

3.3 Automaattisesti keräämämme tiedot

Käyttäessämme verkkosivustoamme saatamme automaattisesti kerätä tiettyjä tietoja laitteeltasi. Kalifornian osavaltiossa ja joissakin maissa, myös EU:n maissa, näitä tietoja voidaan pitää tietosuojalakien mukaisina henkilötietoina. Automaattisesti keräämämme tiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi, selaimesi tunnuksen, selaustoimintasi ja muita tietoja järjestelmästäsi, yhteydestäsi ja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivustojemme kanssa. Saatamme kerätä näitä tietoja osana lokitiedostoja sekä evästeiden tai muiden seurantatekniikoiden käyttöä, kuten evästeselosteessammeselitetään tarkemmin.

3.4 Kolmansista osapuolista keräämämme tiedot

Saatamme tehdä yhteistyötä tiettyjen kolmansien osapuolten kanssa kerätäksemme tietoja verkkosivustoiltamme, jotta voimme osallistua analysointiin, tilintarkastukseen, tutkimukseen, raportointiin ja tarjota mainontaa, jonka uskomme kiinnostavan sinua verkkosivustoillamme ja muilla verkkosivustoillamme toimimallasi ajan mittaan. Nämä kolmannet osapuolet voivat asettaa ja käyttää evästeitä tietokoneellasi tai muulla laitteellasi ja käyttää myös pikselitunnisteita, verkkolokeja, verkkojäljitteitä tai muita vastaavia tekniikoita. Lisätietoja näistä käytännöistä ja siitä, miten voit kieltäytyä, on evästeselosteessamme.

3.5 Miten käytämme keräämiämme tietoja

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Voit vastata pyytämiesi tietojen niihin tai antaa sinulle tietoja
  • Verkkosivustojemme ja palvelujemme tarjoaminen ja tukeminen
  • Jos sinulla on Bombora-tili, voit lähettää sinulle hallinnollisia tai tiliin liittyviä tietoja
  • Jos olet hakenut roolia Bombora, rekrytointiin liittyviä tarkoituksia varten
  • Suosittelujen julkaiseminen etukäteen antamallasi suostumuksella
  • Kommunikoidaksemme kanssasi tapahtumistamme tai kumppanitapahtumistamme
  • Markkinointi- ja markkinointiviestinnän tarjoaminen (jos tämä on markkinointimieltymystesi mukaista). Lisätietoja markkinointiasetusten hallinnasta on alla kohdassa "Tietosuojaoikeutesi".
  • Sovellettavien oikeudellisten vaatimusten, sopimusten ja käytäntöjen noudattaminen ja täytäntöönpano
  • Ehkäisemään, havaitsemaan, vastaamaan ja suojaamaan mahdollisilta tai todellisilta vaateilta, veloilta, kielletyllä käytöksellä ja rikollisella toiminnalla
  • Muihin liiketoimintatarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, markkinoinnin tehokkuuden määrittämiseen sekä verkkosivustojemme ja palvelujemme parantamiseen, mukauttamiseen ja parantamiseen.

Takaisin alkuun

4. Yleistä


Tässä osassa kuvataan, miten tietosi jaetaan, tietoja evästeistä ja muista seurantatekniikoista, tietosuojaoikeuksistasi ja muista yleisistä tiedoista.

4.1 Miten jaamme tietojasi

Palveluistamme ja verkkosivustoistamme kerättyjä henkilötietojasi voidaan luovuttaa seuraavasti:

  • Asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Jos olet loppukäyttäjä, jaamme palvelutietoja asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa liikesuhteemme ja tässä ilmoituksessa kuvattujen tarkoitusten kannalta. Asiakkaamme ja kumppanimme ovat velvollisia käyttämään saamiaan tietoja sovellettavien lakien mukaisesti.
  • Toimittajat, konsultit ja palveluntarjoajat. Jaamme Palvelutiedot myös useiden kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa auttaaksemme meitä toimimaan, turvallisesti, valvomaan, käyttämään ja arvioimaan Palveluita. Esimerkkejä tästä ovat teknisen, operatiivisen tai isännöinnin tuki-, ohjelmisto- ja tietoturvapalveluiden avustaminen tai muiden tarjoamiemme palveluiden käyttöönotto.
  • Verkkosivuston mainoskumppanit. Saatamme tehdä yhteistyötä kolmansien osapuolten mainosverkostojen ja vaihtojen kanssa näyttääksemme mainontaa verkkosivustoillamme tai hallinnoidaksemme ja palvellaksemme mainontaamme muilla sivustoilla ja ja voimme jakaa henkilötietojasi heidän kanssaan tätä tarkoitusta varten.
  • Elintärkeitä etuja ja laillisia oikeuksia. Saatamme luovuttaa sinusta tietoja, jos katsomme tarpeelliseksi suojella Bomboran, sinun tai kenen tahansa muun henkilön elintärkeitä etuja tai laillisia oikeuksia.
  • Konserniyhtiöt ja liiketoimet. Voimme antaa tietojasi tytäryhtiöillemme (eli tytäryhtiölle, emoyhtiölle tai yritykselle, joka on yhteisessä määräysvallassa Bomboran kanssa). Tytäryhtiömme, kuten Signal HQ ja netFactor, käyttävät tietojasi vain tässä ilmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin.
  • Liiketoimintamme potentiaaliset ostajat. Jos Bombora osallistuu koko varansa tai osan siitä, tietosi voidaan jakaa tai siirtää osana kyseistä tapahtumaa kyseisen mahdollisen ostajan, sen edustajien ja neuvonantajien kanssa lain sallimalla tavalla. Huomaa, että potentiaalisille ostajille ilmoitetaan, että heidän tulee käyttää tietojasi vain tässä ilmoituksessa ilmoitettuihin tarkoituksiin.
  • Lakien noudattaminen. Voimme luovuttaa tietojasi toimivaltaiselle lainvalvontaelimelle, sääntelyviranomaiselle, valtion virastotuomioistuimelle tai muulle kolmannelle osapuolelle, jos uskomme, että luovuttaminen on tarpeen:
    i) sovellettavan lain tai asetuksen osalta
    ii) käyttää, vahvistaa tai puolustaa laillisia oikeuksiamme
    iii) suojella elintärkeitä etuja tai muita henkilöitä.

4.2 Evästeet ja muut seurantatekniikat

Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä ja vastaavaa seurantatekniikkaa ("Evästeitä")kerätäksemme ja käyttääksemme henkilötietojasi. Lisätietoja käyttämistämme evästetyypeistä ja muista seurantatekniikoista, miksi ja miten voit hallita evästeitä, on evästeselosteessamme.

Takaisin alkuun

5. Henkilökohtaisten tietojen hallinta kanssamme

Meille on tärkeää, että tiedät, että sinulla on oikeus käyttää, hallita tietoja, joita olemme saattaneet kerätä sinusta kolmansilta osapuolilta. Pyrimme olemaan mahdollisimman avoimia tässä osiossa kuvataan tietosuojaoikeutesi.

Sinulla on oikeus käyttää näitä tietoja milloin tahansa. On tärkeää, että tarjoamme sinulle työkaluja, joilla voimme vastustaa ja rajoittaa tietoidesi myyntiä tai peruuttaa (soveltuvin osin) suostumuksesi sinuun mahdollisesti liittyvien tietojen käyttöön. Huomaa, että yksityisyytesi suojaamiseksi ja turvallisuuden ylläpitämiseksi pyrimme vahvistamaan henkilöllisyytesi OneTrustin avulla. OneTrust on suojattu hallintaohjelmisto, jota käytämme tietosuojapyynnön hallintaan.

5.1 Rekisteröityjen pyynnöt ja tietosuojaoikeutesi

Täytä rekisteröidyn pyyntölomake ja pyydä Bomboralta kopio alustastasi ja/tai yritystiedoistasi. Tässä lomakkeessa antamiesi tietojen avulla voidaan tunnistaa vain pyytämäsi alusta ja/tai yritystiedot ja vastata pyyntöösi. Kun lähetät aiheen käyttöoikeuspyyntölomakkeen, pyrimme vastaamaan sinulle 72 tunnin kuluessa pyyntösi vastaanottamisesta. Anna Bomboran käsitellä pyyntösi 40 päivää. Voit myös lähettää privacy@bombora.com sähköpostitse, jos sinulla on tietojasi koskevia kysymyksiä tai kysymyksiä.

Kaikki antamamme tiedot kattavat vain todennettavissa olevia kuluttajapyyntöjä edeltävän 12 kuukauden ajanjakson. Antamamme vastaus selittää myös syyt, joita emme voi tarvittaessa noudattaa pyynnössä. Huomaa, että koska suurin osa tallentamistamme tiedoista voi tunnistaa vain tietyn selaimen tai laitteen, eivätkä ne pysty tunnistamaan sinua erikseen. Jotta voimme suojata yksityisyyttäsi ja ylläpitää tietoturvaa, varmistamme henkilöllisyytesi OneTrustissa. Todennettavissa olevan kuluttajapyynnön tekeminen ei edellytä tilin luomista meille. Ennen kuin annat sinulle pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi tai noudatat poistoa, siirrettävyyttä tai muita niihin liittyviä pyyntöjä, sinun on annettava meille joitakin lisätietoja, jotta voimme tunnistaa sinusta hallussamme olevat henkilötiedot ja varmistaa, että että täytämme pyyntösi tarkasti.

Sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

  • Voit milloin tahansa pyytää pääsyä tai sitä, että muutamme, päivitämme tai poistamme henkilötietojasi,täyttämällä yllä olevan lomakkeen. Huomaa, että voimme määrätä pienen maksun henkilötietojesi saatavuudesta ja luovuttamisesta, jos se on sallittua sovellettavan lain nojalla, joka toimitetaan sinulle.
  • Lisäksi, jos asut Euroopan talousalueella, voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tai pyytämään henkilötietojesi siirrettävyyttä. Voit käyttää näitä oikeuksia täytä edellä oleva lomake.
  • Voit kieltäytyä vastaanottamasta mainossähköposteja meiltä klikkaamalla sähköpostiviestissä olevaa "peruuta tilaus"-linkkiä tai täyttämällä yllä mainitun lomakkeen. Katso alta "valintasi" lisätietoja opt-out-valinnoistasi. Jos et enää saa markkinointitietoja, saatamme silti olla yhteydessä sinuun tietoturvapäivityksistäsi, tuotteen toiminnoista, palvelupyyntöihin tai muista tapahtuma-, ei-markkinointi- tai hallinnollisista syistä.
  • Jos olemme keränneet ja käsitelleet henkilötietojasi suostumuksellasi, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamistasi suorittamamme käsittelyn laillisuuteen eikä vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn, joka on tehty luottaen laillisiin käsittelyperusteisiin.
    muu kuin suostumus.
  • Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Napsauttamalla tätä saat eta-alueen tietosuojaviranomaisten yhteystiedot. Jos olet kuluttaja ja haluat avata EU-U.S. Privacy Shield- tai Swiss-U.S. Privacy Shield -tapauksen, klikkaa tästä tehdäksesi vaateen.

Henkilökohtaisten tietojen myynnin estäminen

Tässä ilmoituksessa säädettyjen tietosuojaoikeuksien lisäksi Jos asut Kaliforniassa Kalifornian kuluttajatietosuojalain ("CCPA") mukaan, Kalifornian asukkaille on oikeus kieltäytyä henkilökohtaisten tietojensa myynnistä, tarkastella tietoja Bombora on saattanut kerätä viimeisten 12 kuukauden aikana, ja tietää seuraavat:

  • Sinusta keräämämme henkilötietoluokat;
  • lähdeluokat, joista henkilötietoja kerätään;
  • Liiketoiminta tai kaupallinen tarkoitus kerätä henkilökohtaisia tietoja;
  • Niiden kolmansien osapuolten ryhmät, joiden kanssa olemme jakaneet henkilötietojasi;
  • Erityiset henkilötiedot, jotka olemme keränneet sinusta.

Verkkosivuston mukaisesti nämä ovat tietoluokkia, joita olemme saattaneet kerätä sinusta, ja tarkoitukset, joita olemme saattaneet käyttää. Henkilötietoluokat, jotka olemme saattaneet kerätä sinusta tai verkkosivustomme käytöstäsi kahdentoista viimeksi kuluneen (12) kuukauden aikana:

  • Tunnisteet, kuten oikea nimi, yksilöllinen henkilökohtainen tunniste, online-tunniste, Internet-protokollan osoite, sähköpostiosoite, toimen sijainti ja yrityksen nimi.
  • Henkilökohtainen: kuten nimi, koulutus, työllisyystiedot
  • Suojatut luokitusominaisuudet: kuten ikä ja sukupuoli
  • Internet tai muu vastaava verkkotoiminta, kuten selaushistoria, hakuhistoria, tiedot kuluttajan vuorovaikutuksesta verkkosivuston, sovelluksen tai mainoksen kanssa
  • Maantieteelliset sijaintitiedot, kuten metroalue, maa, postinumero ja mahdollisesti maantieteelliset koordinaatit, jos olet ottanut sijaintipalvelut käyttöön laitteessasi.

Saat lisätietoja henkilötietoluokista kohdassa "Mitä teemme ja keräämme ja miksi".

Hankimme edellä luetellut henkilötietoluokat seuraavista lähderyhmistä:

  • Suoraan sinulta. Esimerkiksi lomakkeista, jotka olet teinämät;
  • Epäsuorasti sinulta. Esimerkiksi tarkkailemalla toimiasi verkkosivustollamme;
  • Kolmansista osapuolista, jotka on esitetty

Saat lisätietoja henkilötietojen lähteistä kohdasta "keräämämme tiedot". Nämä ovat liike- tai kaupallisia tarkoituksia, joita varten henkilötiedot on kerätty

  • Täyttääksesi tai täyttääksesi syyn, jonka olet antanut tiedettä. Jos esimerkiksi jaat nimesi ja yhteystietosi pyytääksesi esittelyä, tarjousta tai esittääksesi kysymyksen tuotteistamme tai palveluistamme, käytämme näitä henkilötietoja vastataksemme kysymykseesi.
  • Verkkosivustomme, tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen, tukeminen, mukauttaminen ja kehittäminen.
  • Muokataksemme verkkosivustokokemustasi ja tarjotaksemme kiinnostuksen kohteisiisi liittyvää sisältöä ja tuote- ja palvelutarjontaa, mukaan lukien kohdennetut tarjoukset ja mainokset verkkosivustomme, kolmansien osapuolten sivustojen ja sähköpostin kautta (suostumuksellasi, jos laki niin vaatii)
  • Testaamiseen, tutkimukseen, analyysiin ja tuotekehitykseen, mukaan lukien verkkosivustomme, tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen ja parantaminen.

Saat lisätietoja liike- tai kaupallisista tarkoituksista, joihin henkilötietoja on kerätty osioissa "mitä teemme ja keräämme ja miksi" ja "miten käytämme keräämiämme tietoja".

Niiden kolmansien osapuolten ryhmät, joiden kanssa olemme jakaneet henkilötietojasi;

  • Tietojen kerääjät.

Saat lisätietoja kolmansista osapuolista, joiden kanssa olemme jakaneet tietosi kohdassa "Miten jaamme tietojasi". Edellisten (12) kuukauden aikana Bombora on saattanut myydä seuraavia henkilötietoluokkia:

  • Tunnisteet
  • Henkilökohtainen
  • Suojatun luokituksen ominaisuudet
  • Internet tai muu vastaava verkkotoiminta
  • Geo sijainti

Sinulla on oikeus pyytää tiettyjä tietoja henkilötietojen luovuttamisesta kolmansille osapuolille heidän omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa edeltävän kalenterivuoden aikana. Tämä pyyntö on ilmainen. Sinulla on myös oikeus olla syrjimättä, jos käytät mitään luettelossa mainittuja oikeuksia.

Varmentajan asukkaat voivat myös nimetä edustajan, joka pyytää ccpa-sopimuksen mukaisten oikeuksien käyttämistä. Kuten edellä on todettu Bombora ryhtyy toimiin sekä tarkistaa henkilöllisyyden henkilö, joka haluaa käyttää oikeuksiaan, ja varmistaa, että edustajaon on valtuutettu tekemään pyynnöstä puolestasi antamalla meille allekirjoitettu valtakirja Voit vain tehdä veri kuluttajan pyynnöstä saada tietoja tai siirrettävyyttä kahdesti kalenterivuoden aikana.

Kalifornian asukkaat voivat käyttää tässä osiossa kuvattuja oikeuksiasi käymällä tietosuojapyyntölomakkeessa, jossa he voivat käyttää sitä ja oikeutta tietää (tietoja, joita meillä voi olla sinusta) ja poistopyynnön (tiedot, joita meillä voi olla sinusta) . Klikkaa tästä kieltäytyäksesi henkilötietojesi myynnistä. Voit käyttää näitä oikeuksia myös lähettämällä privacy@bombora.com sähköpostitse aihe "VARMENTAJan tietosuojaoikeudet".

5.2 Valintasi

Bombora-evästeiden poistaminen käytöstä

Jos haluat kieltäytyä seuraamasta meitä evästeiden avulla (mukaan lukien kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan vastaanottamisen estäminen meiltä), siirry opt-out-sivullemme.

Kun kieltäydyt, asetamme Bombora-evästeen selaimeesi tai muuten tunnistamme selaimesi tavalla, joka ilmoittaa järjestelmillemme olemaan tallentamatta yritystutkimustoimintaasi liittyviä tietoja. Huomaa kuitenkin, että jos selaat verkkoa useista laitteista tai selaimista, sinun on kieltäydyttävä käytöstä jokaisesta laitteesta tai selaimesta varmistaaksesi, että estämme personoinnin seurannan kaikissa laitteissa. Samasta syystä, jos käytät uutta laitetta, vaihdat selaimia, poistat Bomboran opt-out-evästeen tai tyhjennät kaikki evästeet, sinun on suoritettava tämä kieltäytymistehtävä uudelleen. Lisätietoja evästeiden käytöstä ja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä kieltäytymisestä on evästeselosteessamme.

Kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan estäminen evästeistä

Kuten edellä on kuvattu, voit kieltäytyä tai vastaanottaa kiinnostusta perustuvaa mainontaa Bomboran palveluista evästeiden avulla, siirry opt-out-sivullemme. Voit kieltäytyä mainosten kohdistuksesta, joka perustuu toimintasi perusteella mobiilisovelluksissa ja ajan mittaan laitteesi asetusten kautta.

Kuten edellä on kuvattu, voit kieltäytyä tai vastaanottaa kiinnostusta perustuvaa mainontaa Bomboran palveluista evästeiden avulla, siirry kieltäytymissivullemme (https://bombora.com/opt-out/).
Voit kieltäytyä kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta lukuisilta yrityksiltä, jotka mahdollistavat tällaisen mainonnan näiden yhdistysten verkkosivustoilla. Käytä DAA:n opt-out-portaalia tämän suorittamiseksi. Voit myös kieltäytyä joistakin kiinnostuksen kohteisiin perustuvista mainoskumppaneista , joiden kanssa työskentelemme menemällä Network Advertising Initiative(NAI) -ohjelman kuluttajien valintasivulle.
Voit kieltäytyä mainosten kohdistuksesta, joka perustuu toimintasi perusteella mobiilisovelluksissa ja ajan mittaan laitteesi asetusten kautta.

Kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan estäminen mobiilisovelluksissa
Asiakkaamme ja kumppanimme voivat näyttää sinulle kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa mobiilisovelluksissa, jotka perustuvat näiden käyttöysi ajan mittaan ja ei-sidossovellusten välillä. Jos haluat lisätietoja näistä käytännöistä ja siitä, miten voit kieltäytyä, lataa https://youradchoices.com/ DAA:n AppChoices-mobiilisovellus janoudata AppChoices-mobiilisovelluksen ohjeita.

Takaisin alkuun

6. Muita tärkeitä tietoja

6.1 Tietoturva

Bombora ryhtyy varotoimiin suojatakseen hallinnassaan olevia tietoja väärinkäytöltä, katoamiselta tai muuttamiselta. Bombora on ottanut käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatorisat toimenpiteet suojatakseen palveluidensa ja verkkosivustojensa kautta keräämiään tietoja. Bomboran turvatoimiin kuuluvat teknologia ja laitteet tietojemme suojaamiseksi, ja Bombora ylläpitää turvatoimia siitä, kuka voi ja ei pääse käsiksi tietoihimme. Mikään järjestelmä tai verkko ei tietenkään voi taata tai taata täydellistä turvallisuutta, ja Bombora kiistää palvelun käytöstä tai kolmannen osapuolen hakkerointitapahtumista tai tunkeutumisista johtuvan vastuun.

6.2 Lapset

Verkkosivustojamme ja palveluitamme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille. Jos olet tietoinen henkilötiedoista, jotka olemme keränneet alle 18-lapselta, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä alla olevassa osiossa. Jos olet vähintään 16-vuotias ja kalifornialainen asukas, sinulla on oikeus ohjata meitä olemaan myymättä henkilötietojasi milloin tahansa ("oikeus kieltäytyä). Emme myy kuluttajien henkilötietoja, joiden tiedämme itse asiassa olevavan alle 16-vuotiaita.

6.3 Muut sivustot

Palvelut tai verkkosivustot voivat sisältää linkkejä tai integrointeja muihin sivustoihin, joita Bombora ei omista tai toimii. Tämä sisältää linkkejä asiakkailta ja kumppaneilta, jotka voivat käyttää Bombora-logoa yhteisbrändäyssopimuksessa, tai verkkosivustoja ja verkkopalveluja, joiden kanssa työskentelemme palveluiden tarjoamiseksi. Voimme esimerkiksi sponsoroida tapahtumaa tai tarjota palveluja yhdessä muiden yritysten kanssa. Bombora ei valvo, ei ole vastuussa näiden osapuolten sivustoista, palveluista, sisällöstä, tuotteista, palveluista, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Samoin, jos sallit palvelutietojen keräämisen ja käyttämisen Palveluiden kautta verkkosivuston kautta, päätät luovuttaa tietoja sekä Bomboralle että kolmannelle osapuolelle, jonka brändiin verkkosivusto liittyy. Tämä tietosuojailmoitus koskee vain Bomboran palvelutietojen käyttöä, eikä muiden osapuolten käyttämiä tietoja.

6.4 Kansainväliset tiedonsiirrot

Verkkosivustojamme, palveluitamme ja keräämiämme tietoja ylläpitävät palvelimemme ja palvelumme toimivat Yhdysvalloissa. Tämän sanottuani olemme kansainvälinen yritys, ja tietojemme käyttö edellyttää välttämättä tietojen toimittamista kansainvälisesti. Jos asut Euroopan unionissa, Kanadassa tai muualla Yhdysvaltojen ulkopuolella, huomaa, että keräämämme tiedot voidaan siirtää yhdysvaltoihin ja muihin sovellettaviin alueisiin, joilla tietosuojalait eivät välttämättä ole yhtä kattavia tai vastaavia kuin asuinmaassasi ja/tai kansalaisena.

Olemme kuitenkin ryhtyneet asianmukaisiin suojatoimiin vaatiaksemme, että henkilötietojasi suojellaan tämän ilmoituksen mukaisesti. Tähän sisältyy Euroopan komission mallisopimuslausekkeiden täytäntöönpano konserniyhtiöidemme välillä tapahtuvien henkilötietojen siirtoa varten, sillä ne edellyttävät, että kaikki konserniyhtiöt suojaavat eta-alueelta käsittelemiään henkilötietoja euroopan unionin tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Vakiosopimuslausekkeemme ovat saatavilla pyynnöstä. Olemme toteuttaneet samanlaisia asianmukaisia suojatoimia kolmannen osapuolen palveluntarjoajien ja kumppaniemme kanssa, ja lisätietoja voidaan toimittaa pyynnöstä.

6.5 Tietojen säilyttäminen ja poistaminen

Säilytämme sinulta keräämiämme henkilötietoja, jos meillä on jatkuva laillinen liiketoimintatarve (esim. sovellettavien lakisääteisten, verotuksellisten tai kirjanpitovaatimusten noudattamiseksi, sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi tai lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi).

Kun meillä ei ole jatkuvaa laillista liiketoimintaa tarvitse käsitellä henkilökohtaisia tietoja, me joko poistaa tai anonymisoi sitä. Jos tämä ei ole mahdollista (esim. koska henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoihin), tallennamme henkilötietosi turvallisesti ja eristämme ne jatkokäsittelystä, kunnes poisto on mahdollista.

Kalifornia "Älä seuraa"

Kalifornian laki edellyttää, että verkkosivustojen ja verkkopalvelujen operaattorit paljastavat, miten ne reagoivat Do Not Track -signaaliin. Koska do not track -signaalien tulkitsemisesta ei ole vielä yhteistä käsitystä, emme tällä hetkellä vastaa Do Not Track -signaaleihin. Tarjoamme kuitenkin sinulle mahdollisuuden kieltäytyä käyttämästä seurantatekniikoita, joita käytetään kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan lähettämiseen edellä kuvatulla tavalla.

6.6 Tietosuojailmoituksen muutokset

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojailmoitusta käytäntöjemme tai sovellettavan lain muutosten huomioon ottamiseksi. Kun tällaiset muutokset ovat luonteeltaan olennaisia, ilmoitamme sinulle joko julkaisemalla ilmoituksen tällaisista muutoksista ennen niiden toteuttamista tai lähettämällä sinulle ilmoituksen. Kehotamme sinua tutustumaan tähän tietosuojailmoitukseen säännöllisesti. Näytämme aina tietosuojailmoituksen viimeisimmän muokkauspäivän päivämäärän sivun yläreunassa, jotta voit kertoa, milloin sitä on viimeksi tarkistettu.

6.7 Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä ilmoituksesta tai Bomboran tietosuojakäytännöistä, ota yhteyttä tietosuojatoimistoomme lähettämällä yllä oleva lomaketai postitse alla olevien tietojen avulla:

Yhdysvaltain ja ETA:n asukkaat
Attn: Havona Madama, tietosuojavastaava
419Park Avenue Etelä, Kerros 12
New York, NY, Yhdysvallat 10016

Jos asut ETA-alueella, rekisterinpitäjäsi on Bombora, Inc.

Bomboran pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, NY:ssä, Yhdysvalloissa. Lue lisää meistä ja palveluistamme.
Takaisin alkuun

7.0 IAB Europen avoimuus- ja suostumuskehys

Bombora osallistuu IAB EuropeTransparency & Consent Frameworkiin ja noudattaa sen eritelmiä ja käytäntöjä.  Bomboran tunnusnumero on 163.