Pungkasan dianyari: 05/25/2018

Iki Cookie Statement nerangake carane Bombora, Inc. lan sawijining klompok perusahaan bebarengan ("Bombora", "kita", "kita", lan "kito") nggunakake cookie lan teknologi padha kanggo ngenali nalika sampeyan ngunjungi situs web kita ing Bombora.com lan NetFactor.com ("Situs"). Iku nerangake apa teknologi iki lan apa kita nggunakake wong-wong mau, uga minangka hak kanggo ngontrol kita nggunakake saka wong-wong mau.

Apa cookies?
Cookie sing cilik file data sing diselehake ing komputer utawa piranti seluler nalika sampeyan ngunjungi situs web. Cookie sing digunakake digunakake dening pemilik website ing urutan kanggo nggawe situs sing karya, utawa kanggo bisa luwih irit, uga kanggo nyedhiyani nglaporake informasi.

Cookie nyetel dening pemilik website (ing kasus iki, Bombora) sing disebut "page katelu cookie". Cookie nyetel dening pihak liyane saka pemilik website sing diarani "pihak katelu cookie". Pihak katelu cookie ngaktifake pihak katelu fitur utawa fungsi kanggo dadi kasedhiya ing utawa liwat situs web (e.g. iklan, isi interaktif lan analytics). Pihak sing pesawat iki pihak katelu cookie bisa ngenali komputer loro nalika kunjungan ing pitakonan website lan uga nalika iku kunjungan tartamtu situs web liyane.

Apa kita nggunakake cookie?
Kita nggunakake page katelu lan pihak katelu cookie kanggo sawetara alasan. Sawetara cookie sing dibutuhaké kanggo technical alasan ing supaya kanggo kita Situs web kanggo operate, lan kita waca iki minangka "penting" utawa "strictly perlu" cookie. Liyane cookie uga ngaktifake kita kanggo trek lan target kapentingan kita kedhaftar kanggo nambah pengalaman ing kita Situs web. Pihak-pihak ngawula cookie liwat kita Situs web kanggo iklan, analytics lan tujuan liyane. We have sesambetan karo situs liyane sing setuju kanggo nyeleh cookie kita kang ngidini kita kanggo trek lan target kapentingan perusahaan ing topik tartamtu ("Platform Cookie"). Iki diterangake ing liyane rinci ing ngisor iki.

Ing jinis tartamtu saka kawitan lan katelu-partai cookie dadi liwat kita Situs lan tujuan padha nindakake sing diterangake ing tabel ing ngisor iki (please wigati sing tartamtu cookie dadi bisa beda-beda gumantung ing tartamtu website sing ngunjungi):

 Jinis-jinis saka cookie Sing serves cookie iki Carane kanggo nolak
Penting situs web cookie: Iki cookie sing strictly perlu kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan sing kasedhiya liwat kita situs lan kanggo nggunakake sawetara saka sawijining fitur, kayata akses kanggo ngamanake wilayah. – Ora ono siji-sijine Amarga cookie iki strictly perlu kanggo ngirim situs web kanggo sampeyan, sampeyan ora bisa nolak wong-wong mau. Sampeyan bisa mblokir utawa mbusak mau kanthi ngganti setelan browser nanging, minangka diterangake ing ngisor iki ing judhul "Carane aku bisa ngontrol cookie?".
Kinerja lan fungsi cookie: Iki cookie sing digunakake kanggo nambah kinerja lan fungsi saka Situs web kita nanging sing non-penting kanggo nggunakake. Nanging, tanpa cookie iki, fungsi tartamtu (kaya video) bisa dadi kasedhiya. Vimeo
Hubspot
Kanggo nolak cookie iki, mangga tindakake pandhuan ing ngisor iki ing judhul "Carane aku bisa ngontrol cookie?" Genti-genti, monggo klik ing cocog milih-metu pranala ing 'Sing serves iki cookie' kolom sisih kiwa.
Analytics lan pangaturan dhewe cookie: Iki cookie ngumpulake informasi sing digunakake salah siji ing wangun kanthi jumlah ongko kanggo bantuan kita ngerti carane kita Situs web sing digunakake utawa carane efektif sing kampanye marketing sing, utawa kanggo bantuan kita ngatur situs web kita kanggo sampeyan. Google
Ensighten
SurveyMonkey
Detak Jantung Pemahaman
Visistat
Bombora
Netfactor
Hubspot
– Ora ono siji-sijine kanggo Platform
Kanggo nolak cookie iki, mangga tindakake pandhuan ing ngisor iki ing judhul "Carane aku bisa ngontrol cookie?"Genti-genti, monggo klik ing cocog milih-metu pranala ing 'Sing serves iki cookie' kolom sisih kiwa.
Iklan cookie: Iki cookie sing digunakake kanggo nggawe iklan pesen liyane sing cocog kanggo sampeyan. Padha nindakake fungsi kaya nyegah padha ad saka terus-terusan reappearing, njupuk sing iklan mlaku ditampilake kanggo iklan, lan ing sawetara kasus milih iklan sing adhedhasar kapentingan Adroll
Perdagangan Mejo
Pucuk
– Ing Platform Bombora migunakake cookie saka ml314.com domain
Kanggo nolak cookie iki, mangga tindakake pandhuan ing ngisor iki ing judhul "Carane aku bisa ngontrol cookie?"Genti-genti, monggo klik ing cocog milih-metu pranala ing 'Sing serves iki cookie' kolom sisih kiwa.
Jaringan sosial cookie: Iki cookie sing digunakake kanggo ngaktifake sampeyan kanggo nuduhake kaca lan isi sing sampeyan nemokake menarik ing kita Situs web sing liwat pihak katelu jaringan sosial lan situs-situs liya. Cookie iki uga bisa digunakake kanggo tujuan iklan banget. Twitter
Facebook
LinkedIn
– Ora ono siji-sijine ing Platform
Kanggo nolak cookie iki, mangga tindakake pandhuan ing ngisor iki ing judhul "Carane aku bisa ngontrol cookie?"Genti-genti, monggo klik ing cocog milih-metu pranala ing 'Sing serves iki cookie' kolom sisih kiwa.

Apa bab liyane nelusuri teknologi, kaya beacons web?
Cookie sing ora mung cara kanggo ngenali utawa trek pengunjung kanggo website. Kita bisa nggunakake liyane, padha teknologi saka wektu kanggo wektu, kaya-web beacons (kadhangkala disebut "nelusuri piksel" utawa "cetha gifs"). Iki cilik grafis file sing ngemot pengenal unik sing ngaktifake kita kanggo ngenali nalika wong wis dibukak kita Situs web utawa kabuka e-mail sing kita wis dikirim menyang wong-wong mau. Iki ngidini kita, contone, kanggo ngawasi patron lalu lintas saka kedhaftar saka siji kaca ing kita Situs web kanggo liyane, kanggo ngirim utawa rembugan karo cookie, kanggo ngerti apa sing wis teka kanggo kita saka Situs online iklan katampil ing situs web pihak katelu, kanggo nambah kinerja situs, lan kanggo ngukur sukses e-mail marketing kampanye. Ing akeh kedadean, teknologi iki reliant ing cookie kanggo dienggo mlaku, lan supaya ngasor cookie bakal ngrusak fungsi sing.

Apa sampeyan nggunakake lampu Kilat cookie utawa Search Sambungan Obyek?
Kita Situs web sing bisa nggunakake Panyimpenan Lokal kanggo ngaktifake situs personalization lan analytics web. Gegandhengan Situs kita ora nggunakake "lampu Kilat Cookie" (uga dikenal minangka Search Sambungan Obyek utawa "LSOs").

Yen sampeyan ora pengin lampu Kilat Cookie sing disimpen ing komputer, sampeyan bisa nyetel setelan lampu Kilat pamuter kanggo mblokir lampu Kilat Cookie panyimpenan nggunakake pribadi sing ana ing situs Web Panyimpenan Panel Setelan. Sampeyan uga bisa ngontrol lampu Kilat Cookie dening arep Global Panyimpenan Setelan Panel lan ing ngisor iki pandhuan ing (kang bisa kalebu instruksi sing nerangake, contone, carane kanggo mbusak ana lampu Kilat Cookie (diarani "informasi" ing Macromedia situs), carane kanggo nyegah lampu Kilat LSOs saka kang diselehake ing komputer tanpa kang takon, lan (kanggo lampu Kilat Pamuter 8 lan mengko) carane kanggo mblokir lampu Kilat Cookie sing ora kang dikirim dening operator kaca sing ing wektu).

Mangga wigati sing setelan lampu Kilat Pamuter kanggo matesi utawa watesan acceptance saka Flash Cookie bisa ngurangi utawa impede fungsi saka sawetara Flash aplikasi, kalebu, potensi, lampu Kilat aplikasi digunakake ing sambungan karo kita layanan utawa isi online.

Apa sampeyan ngawula iklan diangkah?
Pihak katelu bisa ngawula cookie ing komputer utawa piranti seluler kanggo ngawula iklan liwat kita Situs web. Perusahaan iki uga nggunakake informasi babagan kunjungan menyang lan situs liyane ing supaya kanggo nyedhiyani sing cocog iklan babagan barang lan layanan sing bisa dadi kasengsem ing. Padha uga makaryakaken teknologi sing digunakake kanggo ngukur efektifitas saka iklan. Iki bisa tuntas dening wong-wong mau nggunakake cookie utawa web beacons kanggo ngumpulake informasi babagan kunjungan menyang lan camping liyane ing supaya kanggo nyedhiyani sing cocog iklan babagan barang lan layanan saka kapentingan potensial kanggo sampeyan. Informasi sing diklumpukake liwat proses iki ora ngaktifake kita utawa wong-wong mau kanggo ngenali jeneng, rincian kontak utawa liyane wong ngenali rincian kajaba sing milih kanggo nyedhiyani iki.

Carane aku bisa ngontrol cookie?

Sampeyan duwe hak kanggo mutusaké apa kanggo nampa utawa nolak cookie. Sampeyan bisa ngleksanani cookie pilihan kanthi ngeklik ing cocok milih-metu pranala kasedhiya ing ndhuwur meja.

Sampeyan bisa nyetel utawa mbenake browser web kontrol kanggo nampa utawa nolak cookie. Yen sampeyan milih kanggo nolak cookie, sampeyan isih bisa nggunakake kita website sanadyan akses kanggo sawetara fungsi lan wilayah saka kita website bisa uga diwatesi. Minangka liya kang sampeyan bisa nolak cookie liwat browser web kontrol beda-beda saka browser kanggo browser, sampeyan kudu ngunjungi browser panjenengan kang bantuan menu kanggo informasi sing luwih.

Kajaba iku, paling jaringan iklan kurban sampeyan cara kanggo milih metu saka iklan diangkah. Yen sampeyan kaya kanggo mangerteni informasi sing luwih lengkap, please visit https://optout.aboutads.info/ utawa www.youronlinechoices.com.

Carane bakal kerep nganyari iki Statement Cookie?
Kita bisa nganyari iki Cookie Statement saka wektu kanggo wektu ing supaya kanggo nggambarake, contone, owah-owahan kanggo kita nggunakake cookie utawa kanggo operasional liyane, legal utawa peraturan alasan. Mangga mulane re-riko iki Cookie Statement ajeg kanggo tetep informed babagan kita nggunakake cookie lan teknologi related.

Tanggal ing ndhuwur iki Cookie Statement nuduhake yen iku iki pungkasan dianyari.

Ngendi aku bisa njaluk informasi luwih?
Yen sampeyan duwe pitakonan bab kita nggunakake cookie utawa teknologi liyane, please email kita ing privacy@bombora.com.