bombora

Shtyp "Enter" për të kërkuar, ose "Esc" për të anuluar

!!!

Bombora | Politika e Biskotave

Cookie Deklaratë

Dernière mise à jour : 07/12/2023

Kjo Deklaratë Cookie shpjegon se si Bombora, Inc. dhe kompanitë e grupit të saj kolektivisht ("Bombora", "ne", "ne", dhe"tonat") përdorin cookies dhe teknologji tëngjashme për t'ju njohur kur vizitoni faqet tona të internetit në Bombora.com dhe NetFactor.com ("Website").  Ajo shpjegon se cilat janë këto teknologji dhe pse ne i përdorim ato, si dhe të drejtat tuaja për të kontrolluar përdorimin tonë të tyre.

Çfarë janë biskotat?

Cookies janë skedarë të vegjël të dhënash që vendosen në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare kur vizitoni një faqe interneti.  Cookies janë përdorur gjerësisht nga pronarët e faqeve të internetit në mënyrë që të bëjnë faqet e tyre të internetit të punojnë, ose për të punuar në mënyrë më efikase, si dhe për të dhënë informacion raportimi.

Cookies të përcaktuara nga pronar faqen e internetit (në këtë rast, Bombora) janë quajtur "i parë-partiake cookies". Cookies të përcaktuara nga partitë tjera se pronar faqen e internetit janë quajtur "palës së tretë cookies". Palëve të treta cookies mundësojnë palës së tretë karakteristika apo funksionalitetin për të zhvillohet në ose nëpërmjet internetit (p.sh. reklamat, përmbajtje interaktive dhe analytics). Palët që kanë vendosur këto palë të treta cookie-t mund të njohin kompjuterin tuaj edhe kur viziton faqen e internetit në fjalë, dhe edhe kur viziton disa faqet e internetit të tjera.

Pse përdorim biskota?

Ne përdorim biskota të palëve të para dhe të palëve të treta për disa arsye. Disa cookies janë të nevojshme për arsye teknike në mënyrë që faqet tona të internetit të operojnë, dhe ne i referohemi këtyre si cookies "thelbësore" ose "rreptësisht të nevojshme". Cookies të tjera gjithashtu na mundësojnë të ndjekim dhe të targetojmë interesat e përdoruesve tanë për të rritur përvojën në faqet tona të internetit.  Palët e treta shërbejnë cookies nëpërmjet Uebsajteve tona për reklamim, analitikë dhe qëllime të tjera (shih detajet më poshtë). Ne kemi marrëdhënie me faqet e internetit të tjera që bien dakord për të vendosur cookies tona të cilat na lejojnë të ndjekim dhe të shënjestrojmë interesin e kompanive në tema të caktuara ("Cookies platformës").  Ky proces është përshkruar më hollësishëm më poshtë.

Llojet specifike të cookies të palëve të para dhe të treta të shërbyera nëpërmjet Uebsajteve tona dhe qëllimet që ato kryejnë përshkruhen në tabelën më poshtë (ju lutemi vini re se cookies specifike të shërbyera mund të ndryshojnë në varësi të uebsajtit specifik që vizitoni):

 

Lloje të cookieQë shërben këto cookiesSi për të refuzuar
Cookies thelbësore të faqes së internetit: Këto cookies janë rreptësisht të nevojshme për t'ju ofruar shërbime në dispozicion nëpërmjet faqeve tona të internetit dhe për të përdorur disa nga veçoritë e saj, të tilla si qasja në zona të sigurta.– AsnjëPër shkak se këto cookies janë të domosdoshme për të ofruar faqet e internetit për ju, ju nuk mund t'i refuzojë ato. Ju mund të bllokojë ose për t'i fshirë ato duke ndryshuar cilësimet e shfletuesit tuaj megjithatë, siç përshkruhet më poshtë nën titullin "Si mund të kontrolloj se cookies?".
Cookies të performancës dhe funksionalitetit: Këto cookies përdoren për të rritur performancën dhe funksionalitetin e Uebsajteve tona por nuk janë thelbësore për përdorimin e tyre. Megjithatë, pa këto cookies, disa funksionalitete (si video) mund të bëhen të pa disponueshme.Vimeo

- Hubspot

Për të refuzuar këto biskota, ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund t'i kontrolloj biskotat?" Në mënyrë alternative, ju lutemi kliko mbi lidhjet përkatëse të opt-out tek 'Kush i shërben këto biskota'.
Cookies analitike dhe të personalizimit: Këto cookies mbledhin informacion që përdoret ose në formë agregate për të na ndihmuar të kuptojmë se si janë duke u përdorur faqet tona të internetit ose sa efektive janë fushatat e marketingut, ose për të na ndihmuar të personalizo uebsajtet tona për ju.Google

- Ensighten

- SurveyMonkey

- Pulse Insights

- Bombora.

- Netfactor

- Hubspot

- Asnjë për platformë

Për të refuzuar këto biskota, ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund t'i kontrolloj biskotat?" Në mënyrë alternative, ju lutemi kliko mbi lidhjet përkatëse të opt-out tek 'Kush i shërben këto biskota'.
Cookies reklamuese: Këto cookies përdoren për t'i bërë mesazhet reklamuese më relevante për ju.  Ata kryejnë funksione si parandalimi i të njëjtës reklamë nga rishfaqja e vazhdueshme, sigurimi se reklamat janë shfaqur siç duhet për reklamuesit dhe në disa raste zgjedhja e reklamave që bazohen në interesat tuajaBombora

-Medison Logjika

Orakulli BlueKai.

-LiveRamp

-Lotame

-Eyeota

-Adobe

-Xandr (AppNexus)

-Salesforce DMP (Krux)

-Deloitte

-Nielsen / eXelate

-Taboola.

-TheTradeDesk

- Adsquare

Për të refuzuar këto biskota, ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund t'i kontrolloj biskotat?" Në mënyrë alternative, ju lutemi kliko mbi lidhjet përkatëse të opt-out tek 'Kush i shërben këto biskota'.
Cookies të rrjeteve sociale: Këto cookies përdoren për t'ju mundësuar të ndani faqe dhe përmbajtje që ju duken interesante në Faqet tona të Internetit nëpërmjet rrjeteve sociale të palëve të treta dhe uebsajteve të tjera. Këto biskota mund të përdoren edhe për qëllime reklamimi.Twitter

- Facebook

- LinkedIn

- Asnjë në platformë.

Për të refuzuar këto biskota, ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund t'i kontrolloj biskotat?" Në mënyrë alternative, ju lutemi kliko mbi lidhjet përkatëse të opt-out tek 'Kush i shërben këto biskota'.

 

 

Po teknologji të tjera gjurmimi, si bejtet e internetit?

Cookies nuk janë mënyra e vetme për të njohur ose gjurmuar vizitorët në një faqe interneti. Ne mund të përdorim teknologji të tjera të ngjashme kohë pas kohe, si bejtet web (ndonjëherë të quajtura "tracking pixels" ose "clear gifs"). Këto janë skedarë grafikë të vegjël që përmbajnë një identifikues unik që na mundëson të njohim kur dikush ka vizituar Faqet tona të Internetit ose ka hapur një e-mail që i kemi dërguar.  Kjo na lejon, për shembull, të monitorojmë modelet e trafikut të përdoruesve nga një faqe brenda uebsajteve tona në tjetrën, të dorëzojmë ose të komunikojmë me cookies, të kuptojmë nëse keni ardhur në Faqet tona të Internetit nga një reklamë online e shfaqur në një faqe interneti të palëve të treta, për të përmirësuar performancën e faqes dhe për të matur suksesin e fushatave të marketingut të e-mail. Në shumë raste, këto teknologji mbështeten në cookies për të funksionuar siç duhet, dhe kështu që rënia e biskotave do të dëmtojë funksionimin e tyre.

A i shërbeni reklamave të synuara?

Palët e treta mund të shërbejnë cookies në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare për të shërbyer reklamat nëpërmjet Uebsajteve tona. Këto kompani mund të përdorin informacione rreth vizitave tuaja në këtë faqe interneti dhe në faqet e tjera të internetit në mënyrë që të ofrojnë reklama përkatëse në lidhje me mallrat dhe shërbimet për të cilat mund të jeni të interesuar. Ata mund të përdorin edhe teknologjinë që përdoret për të matur efektshmërinë e reklamave. Kjo mund të realizohet nga ata duke përdorur cookies ose bejte web për të mbledhur informacion në lidhje me vizitat tuaja në këtë dhe faqet e tjera në mënyrë që të sigurojë reklama përkatëse në lidhje me mallrat dhe shërbimet me interes të mundshëm për ju. Informacioni i mbledhur nëpërmjet këtij procesi nuk na bën të mundur që ne ose ata të identifikojmë emrin tuaj, detajet e kontaktit apo detaje të tjera personalisht identifikuese nëse nuk zgjidhni t'i jepni këto.

Si mund të kontrolloj se cookies?


Ju keni të drejtë të vendosë nëse do të pranojë ose të refuzojë cookies. Ju mund të ushtrojnë të cookie preferencat duke klikuar mbi të përshtatshme të zgjedhë-out lidhjet e dhënë në tabelën e mësipërme.

Ju mund të vendosni ose të amendoni kontrollet e shfletuesit tuaj të internetit për të pranuar ose refuzuar cookies. Nëse zgjidhni të refuzoni cookies, ju ende mund të përdorni faqen tonë të internetit edhe pse qasja juaj në disa funksionalitete dhe zona të uebsajtit tonë mund të kufizohet. Si mjetet me të cilat ju mund të refuzojnë cookies përmes kontrollit tuaj të shfletuesit web ndryshojnë nga browser-në-browser, ju duhet të vizitoni menunë e ndihmës së shfletuesit tuaj për më shumë informacion.

Kur ju zgjidhni, ne do të vendosim një cookie Bombora në ose ndryshe identifikojmë shfletuesin tuaj në një mënyrë që informon sistemet tona për të mos regjistruar informacion lidhur me aktivitetet tuaja kërkimore të biznesit. Megjithatë, ju lutem vini re se nëse shfletoni web-in nga shumë pajisje ose shfletues, do t'ju duhet të largoheni nga çdo pajisje ose shfletues për t'u siguruar që ne të parandalojmë gjurmimin e personalizimit në të gjitha ato. Për të njëjtën arsye, nëse përdorni një pajisje të re, ndryshoni shfletuesit, fshini kukit e zgjedhura Bombora ose pastroni të gjitha cookies, do t'ju duhet të kryeni përsëri këtë detyrë të zgjedhur. Nëse dëshironi të zgjidhni të jeni të ndjekur nga ne duke përdorur cookies (duke përfshirë për të zgjedhur nga marrja e reklamave të bazuara në interes nga ne), ju lutemi të shkoni në faqen tonë opt-out. Ju mund të zgjidhni nga targetimi i reklamave që bazohet në aktivitetet tuaja në të gjithë aplikacionet mobile dhe me kalimin e kohës, nëpërmjet pajisjes suaj 'settings'.

Opt-out të interesit të bazuar në reklamat nga cookies

Siç u përshkrua më lart, për të zgjedhur të marrë reklama të bazuara në interes nga shërbimet e Bombora nëpërmjet përdorimit të cookies, ju lutemi të shkoni në faqen tonë të zgjedhur(https://bombora.com/opt-out/).


Ju mund të zgjidhni nga reklamat e bazuara në interes nga kompani të shumta që mundësojnë reklama të tilla në faqet e internetit të atyre shoqatave. Ju lutem hyni në portalin e zgjedhur të DAA-së për ta bërë këtë. Ju gjithashtu mund të zgjidhni nga disa nga reklamat e bazuara në interes Partnerët me të cilën ne punojmë duke shkuar në faqen e zgjedhjes së konsumatorëve të Iniciativës së Reklamimit të Rrjetit (NAI).
Ju mund të zgjidhni nga targetimi i reklamave që bazohet në aktivitetet tuaja në të gjithë aplikacionet mobile dhe me kalimin e kohës, nëpërmjet pajisjes suaj 'settings'.

Duke zgjedhur nga reklamat e bazuara në interes në aplikacionet mobile
Klientët dhe Partnerët tanë mund të shfaqin reklama të bazuara në interes për ju në aplikacionet mobile bazuar në përdorimin tuaj të këtyre me kalimin e kohës dhe në të gjithë aplikacionet jo të lidhura. Për të mësuar më shumë rreth këtyre praktikave dhe si të zgjidhni, ju lutemi vizitoni https://youradchoices.com/, shkarko app mobile AppChoices të DAA dhe ndiqni udhëzimet e siguruara në app mobile AppChoices.

 

Rregullimete shfletuesit: Ju mund të ndryshoni rregullimet e shfletuesit tuaj për të fshirë cookies që janë vendosur tashmë dhe për të refuzuar cookies të rinj. Për të mësuar më shumë, vizitoni faqet ndihmëse të shfletuesit tuaj:

Përveç kësaj, shumica e rrjeteve reklamuese ju ofrojnë një mënyrë për të zgjedhur nga reklamat e synuara.  Nëse dëshironi të gjeni më shumë informacion, ju lutemi vizitoni https://optout.aboutads.info/ ose www.youronlinechoices.com.

Sa shpesh do ta përditësosh këtë Cookie Statement?

Ne mund të përditësojmë këtë Deklaratë Cookie herë pas here në mënyrë që të pasqyrojmë, për shembull, ndryshimet në cookies që përdorim ose për arsye të tjera operacionale, ligjore ose rregullatore.  Prandaj, ju lutem rivizitoni këtë Deklaratë cookie rregullisht për të qëndruar të informuar në lidhje me përdorimin tonë të cookies dhe teknologjive të lidhura me të.

Data në krye të këtij Cookie Deklaratë tregon se kur ajo ishte e fundit.

Ku mund të marr informacione të mëtejshme?

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me përdorimin tonë të cookies ose teknologjive të tjera, ju lutem na dërgoni email në privacy@bombora.com.