bombora

Shtyp "Enter" për të kërkuar, ose "Esc" për të anuluar

Përditësimi i fundit: 05/25/2018

Kjo Cookie Deklaratë shpjegon se si Bombora, Inc. dhe kompanitë e grupit në mënyrë kolektive ("Bombora", "ne", "neve"dhe "e jona") të përdorin cookie-t dhe të ngjashme teknologjive për të njohur ju kur ju vizitoni faqet tona në Bombora.com dhe NetFactor.com ("Faqja"). Ajo shpjegon se çfarë këto teknologji janë dhe pse ne i përdorim ato, si dhe të drejtat tuaja për të kontrolluar përdorimin tonë të tyre.

Çfarë janë biskotat?
Cookies janë skedarë të vegjël të të dhënave që vendosen në kompjuterin tuaj ose pajisjen celulare kur vizitoni një faqe interneti.  Cookies përdoren gjerësisht nga pronarët e faqeve të internetit në mënyrë që faqet e tyre të internetit të funksionojnë, ose të punojnë në mënyrë më efikase, si dhe për të dhënë informacion për raportimin.

Cookies të përcaktuara nga pronar faqen e internetit (në këtë rast, Bombora) janë quajtur "i parë-partiake cookies". Cookies të përcaktuara nga partitë tjera se pronar faqen e internetit janë quajtur "palës së tretë cookies". Palëve të treta cookies mundësojnë palës së tretë karakteristika apo funksionalitetin për të zhvillohet në ose nëpërmjet internetit (p.sh. reklamat, përmbajtje interaktive dhe analytics). Palët që kanë vendosur këto palë të treta cookie-t mund të njohin kompjuterin tuaj edhe kur viziton faqen e internetit në fjalë, dhe edhe kur viziton disa faqet e internetit të tjera.

Pse përdorim cookies?
Ne përdorim cookies të palëve të para dhe të treta për disa arsye. Disa cookies janë të nevojshme për arsye teknike në mënyrë që faqet tona të internetit të funksionojnë, dhe ne i referohemi këtyre si cookies "thelbësore" ose "rreptësisht të nevojshme". Cookies të tjera gjithashtu na mundësojnë të gjurmojmë dhe synojmë interesat e përdoruesve tanë për të rritur përvojën në faqet tona të internetit.  Palët e treta shërbejnë cookies nëpërmjet faqeve tona të internetit për reklama, analitikë dhe qëllime të tjera. Ne kemi marrëdhënie me faqet e tjera të internetit të cilët bien dakord për të vendosur cookies tona të cilat na lejojnë për të ndjekur dhe synuar interesin e kompanive në tema të caktuara ("Cookies platformë").  Kjo përshkruhet më hollësisht më poshtë.

Lloje të veçanta të parë dhe të palëve të treta cookies shërbyer nëpër Faqet e internetit tonë dhe qëllimet që ata kryejnë janë të përshkruara në tabelën e mëposhtme (ju lutem vini re se specifike cookies shërbyer mund të ndryshojnë në varësi të veçantë faqen e internetit që ju vizitoni):

 Lloje të cookieQë shërben këto cookiesSi për të refuzuar
Thelbësore internetit cookies: Këto cookies janë rreptësisht të nevojshme për të siguruar ju me shërbime të disponueshme përmes faqeve tona dhe për të përdorur disa nga karakteristikat e tij, të tilla si qasje të sigurt fusha.– AsnjëPër shkak se këto cookies janë të domosdoshme për të ofruar faqet e internetit për ju, ju nuk mund t'i refuzojë ato. Ju mund të bllokojë ose për t'i fshirë ato duke ndryshuar cilësimet e shfletuesit tuaj megjithatë, siç përshkruhet më poshtë nën titullin "Si mund të kontrolloj se cookies?".
Performanca dhe funksionalitetin cookie-t: Këto cookies janë përdorur për të rritur performancën dhe funksionalitetin e Faqet e internetit tonë por janë jo-esenciale për përdorimin e tyre. Megjithatë, pa këto cookies, disa funksionalitetin (si video) mund të bëhen të disponueshme.- Vimeo
- Hubspot
Për të refuzuar këto cookies, ju lutem ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund të kontrolloj se cookies?" Përndryshe, ju lutemi klikoni mbi përkatëse të zgjedhë-out lidhjet në 'Që shërben këto cookies' kolonën e majtë.
Analytics dhe customization cookies: Këto cookies për të mbledhur informacion që është përdorur ose në formë të agreguar për të na ndihmojnë të kuptojmë se si tonë Faqet e internetit janë duke u përdorur apo se sa efektive janë fushatat e marketingut janë, ose të na ndihmojë për të rregulloje faqet e internetit tonë për ju.- Google
- Ensighten
- SurveyMonkey
- Pulse Insights
- Visistat
- Bombora
- Netfactor
- Hubspot
Asnjë për platformën
Për të refuzuar këto cookies, ju lutem ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund të kontrolloj se cookies?"Përndryshe, ju lutemi klikoni mbi përkatëse të zgjedhë-out lidhjet në 'Që shërben këto cookies' kolonën e majtë.
Reklamat cookies: Këto cookies janë përdorur për të bërë reklamat mesazhet më të rëndësishme për ju. Ata të kryejnë funksionet e tyre si të parandalimit të njëjtën ad nga vazhdimisht reappearing, duke siguruar që reklama janë siç duhet të shfaqet për reklamuesit, dhe në disa raste zgjedhjen e reklamave të cilat bazohen mbi interesat tuaja- Adroll
- Tavolina e tregtisë
- Terminus
– Në Platformën Bombora përdor cookies nga ml314.com domain
Për të refuzuar këto cookies, ju lutem ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund të kontrolloj se cookies?"Përndryshe, ju lutemi klikoni mbi përkatëse të zgjedhë-out lidhjet në 'Që shërben këto cookies' kolonën e majtë.
E rrjeteve sociale cookies: Këto cookies janë përdorur për të mundësuar që ju të ndani faqeve dhe përmbajtjes që ju të gjeni interesante në Faqet e internetit tonë përmes palës së tretë të rrjeteve sociale dhe faqet e internetit të tjera. Këto cookies mund të përdoret edhe për qëllime reklamimi shumë.- Twitter
- Facebook
- LinkedIn
Asnjë në platformë
Për të refuzuar këto cookies, ju lutem ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund të kontrolloj se cookies?"Përndryshe, ju lutemi klikoni mbi përkatëse të zgjedhë-out lidhjet në 'Që shërben këto cookies' kolonën e majtë.

Po teknologjitë e tjera të gjurmimit, si fenerët e uebit?
Cookies nuk janë e vetmja mënyrë për të njohur ose ndjekur vizitorët në një faqe interneti. Ne mund të përdorim herë pas here teknologji të tjera të ngjashme, si fenerët web (ndonjëherë të quajtura "pixels gjurmues" ose "gif të qarta"). Këto janë skedarë të vegjël grafikë që përmbajnë një identifikues unik që na mundëson të njohim kur dikush ka vizituar faqet tona të internetit ose ka hapur një e-mail që ne i kemi dërguar.  Kjo na lejon, për shembull, të monitorojmë modelet e trafikut të përdoruesve nga një faqe brenda faqeve tona të internetit në tjetrën, të dorëzojmë ose të komunikojmë me cookies, të kuptojmë nëse keni ardhur në faqet tona të internetit nga një reklamë online e shfaqur në një faqe interneti të palëve të treta, për të përmirësuar performancën e faqes dhe për të matur suksesin e fushatave të marketingut me e-mail. Në shumë raste, këto teknologji mbështeten në cookies për të funksionuar siç duhet, dhe kështu rënia e cookies do të dëmtojë funksionimin e tyre.

A përdorni cookies Flash ose objekte lokale të përbashkëta?
Faqet tona të internetit mund të përdorin Local Storage për të mundësuar personalizimin e faqes dhe analitikën e uebit. Faqet tona të internetit nuk përdorin "Flash Cookies" (i njohur edhe si Objektet Lokale të Përbashkëta ose "LSOs").

Nëse ju nuk doni Flash Cookies për të ruajtur në kompjuterin tuaj, ju mund të rregulluar parametrat tuaj Flash player për të bllokuar Cookies Flash storage duke përdorur mjete të përfshira në faqen e Internetit të Magazinimit Cilësimet e Panelit. Ju gjithashtu mund të kontrollit Flash Cookies nga duke shkuar për Globale Ruajtjen Cilësimet e Panelit dhe ndjekur udhëzimet (të cilat mund të përfshijnë udhëzime që të shpjegoj, për shembull, si për të fshirë ekzistuese Flash Cookies (referuar "informacion" në Macromedia site), si për të parandaluar Flash LSOs nga duke u vendosur në kompjuterin tuaj, pa pyetur, dhe (për Flash Player 8 dhe më vonë) se si për të bllokuar Cookies Flash nuk janë duke u dorëzuar nga operatori i faqes që ju jeni në kohë).

Ju lutem vini re se vendosja e Flash Player për të kufizojë ose të kufizojë pranimin e Cookies Flash, mund të reduktojë ose të pengojë funksionalitetin e disa aplikacione Flash, duke përfshirë, potencialisht, Flash aplikacionet e përdorura në lidhje me shërbimet tona, ose përmbajtjen online.

A i shërben reklamave të synuara?
Palët e treta mund të shërbejnë cookies në kompjuterin tuaj ose pajisjen celulare për të shërbyer reklamat nëpërmjet faqeve tona të internetit. Këto kompani mund të përdorin informacion në lidhje me vizitat tuaja në këtë dhe në faqet e tjera të internetit në mënyrë që të ofrojnë reklama përkatëse në lidhje me mallrat dhe shërbimet që ju mund të jenë të interesuar në. Ata mund të përdorin edhe teknologji që përdoret për të matur efektshmërinë e reklamave. Kjo mund të arrihet duke përdorur cookies ose beacons web për të mbledhur informacion në lidhje me vizitat tuaja në këtë dhe faqet e tjera në mënyrë që të ofrojnë reklama përkatëse në lidhje me mallrat dhe shërbimet me interes potencial për ju. Informacioni i mbledhur përmes këtij procesi nuk na mundëson ne ose ata të identifikojmë emrin tuaj, detajet e kontaktit ose detaje të tjera personale identifikuese, përveç nëse zgjidhni t'i jepni këto.

Si mund të kontrolloj se cookies?

Ju keni të drejtë të vendosë nëse do të pranojë ose të refuzojë cookies. Ju mund të ushtrojnë të cookie preferencat duke klikuar mbi të përshtatshme të zgjedhë-out lidhjet e dhënë në tabelën e mësipërme.

Ju mund të vendosë ose ndryshimin e shfletuesit tuaj web kontrollet për të pranuar ose refuzuar cookies. Në qoftë se ju zgjidhni për të refuzoni cookies, ju ende mund të përdorni faqen tonë të internetit edhe pse qasjen tuaj për disa funksionalitetin dhe fushat e faqen tonë të internetit mund të jetë i kufizuar. Si mjetet me të cilat ju mund të refuzoni cookies nëpërmjet shfletuesit tuaj web kontrolla të ndryshojnë nga browser-për-shfletues, ju duhet të vizitoni shfletuesit tuaj menu ndihmë për më shumë informacion.

Përveç kësaj, shumica e reklamave rrjeteve të ju ofrojnë një mënyrë për të zgjedhin nga shënjestër reklamat. Nëse ju do të donte për të gjetur më shumë informacion, ju lutemi vizitoni https://optout.aboutads.info/ ose www.youronlinechoices.com.

Sa shpesh do ta përditësoni këtë Deklaratë Cookie?
Ne mund ta përditësojmë herë pas here këtë Deklaratë Cookie në mënyrë që të pasqyrojmë, për shembull, ndryshimet në cookies që përdorim ose për arsye të tjera operacionale, ligjore ose rregullatore.  Prandaj, ju lutemi rivizitoni këtë Deklaratë Cookie rregullisht për të qëndruar të informuar rreth përdorimit tonë të cookies dhe teknologjive të lidhura me të.

Data në krye të këtij Cookie Deklaratë tregon se kur ajo ishte e fundit.

Ku mund të marr informacione të mëtejshme?
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me përdorimin tonë të cookies ose teknologjive të tjera, ju lutemi na dërgoni email në privacy@bombora.com.

!!!