Panungtungan diropéa: 05/25/2018

Ieu Cookie Pernyataan ngécéskeun kumaha Bombora, Inc. jeung anak pausahaan group sacara koléktif ("Bombora", "urang", "urang", jeung "ours") make cookies jeung téknologi sarupa pikeun ngakuan anjeun lamun anjeun nganjang situs web di urang Bombora.com jeung NetFactor.com ("Website"). Ieu ngécéskeun naon ieu téknologi nu jeung naha urang make eta, kitu ogé hak anjeun ka kontrol urang make eta.

Naon dupi cookies?
Cookies nu leutik payil data nu disimpen dina komputer anjeun atawa alat mobile sabot anjeun ngadatangan website a. Cookies nu loba dipaké ku nu boga website dina raraga nyieun maranéhanana situs web gawé, atawa gawé leuwih éfisién, kitu ogé pikeun nyadiakeun ngalaporkeun informasi.

Cookies diatur ku nu boga website (dina kasus ieu, Bombora) nu disebut "kahiji-pihak cookies". Cookies diatur ku pihak lian ti nu boga website nu disebut "cookies pihak-katilu". Cookies pihak-katilu ngaktipkeun pihak katilu fitur atawa pungsi disadiakeun dina atawa ngaliwatan website nu (misalna pariwara, eusi interaktif jeung analytics). Pihak nu susunan ieu cookies pihak-katilu bisa mikawanoh komputer anjeun boh lamun kadatangan website di tanya oge lamun kadatangan tangtu situs web séjén.

Naha ieu kami nganggo cookies?
Urang make kahiji-katilu jeung pihak-katilu cookies pikeun sababaraha alesan. Sababaraha cookies anu diperlukeun pikeun alesan teknis dina raraga pikeun Jaba urang ka beroperasi, jeung urang teu ningali ieu salaku "penting" atawa "nedunan diperlukeun" cookies. Lain cookies ogé ngaktifkeun urang pikeun lagu jeung target kapentingan urang sunda pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman dina urang ka situs Web. Pihak-pihak ngawula cookies ngalangkungan situs Web pikeun pariwara, analytics jeung tujuan séjén. Urang boga hubungan jeung situs web sejen anu satuju ka tempat urang cookies nu ngidinan urang pikeun lagu jeung target nu dipikaresep pausahaan dina jejer nu tangtu ("Platform Cookies"). Ieu dijelaskeun dina leuwih jéntré di handap.

Nu tipe husus tina kahiji jeung pihak-katilu cookies dilayanan ngalangkungan situs Web jeung tujuan maranehna ngalakukeun nu digambarkeun dina tabél di handap (punten dicatet yén nu husus cookies dilayanan bisa rupa-rupa gumantung kana husus website anjeun ngadatangan):

 Tipe cookie Anu boga fungsi ieu cookies Kumaha pikeun nolak
Penting cookies website: cookies Ieu nu nedunan diperlukeun pikeun nyadiakeun anjeun sareng ladenan nu sadia ngaliwatan urang jaba jeung pikeun make sababaraha fitur anak, saperti aksés pikeun ngamankeun wewengkon. – Euweuh Sabab cookies ieu nu nedunan diperlukeun pikeun nganteurkeun situs web ka anjeun, anjeun teu bisa nolak eta. Anjeun bisa meungpeuk atawa mupus eta ku anjeun ngarobah setélan browser tapi, salaku didadarkeun di handap ieu dina judul "Kumaha kuring bisa ngadalikeun cookies?".
Kinerja jeung pungsi cookies: cookies Ieu nu dipaké pikeun ningkatkeun kinerja jeung pungsionalitas urang Jaba tapi nu non-penting pikeun dipake maranéhanana. Tapi, tanpa cookies ieu, tangtu pungsi (kawas video) bisa jadi sadia. Vimeo
Hubspot
Pikeun nampik cookies ieu, mangga turutan parentah di handap ieu dina judul "Kumaha kuring bisa ngadalikeun cookies?" Alternatipna, mangga klik dina sasuai milih-kaluar tumbu dina 'Anu boga fungsi ieu cookies' kolom kénca.
Analytics jeung kustomisasi cookies: Ieu cookies ngumpulkeun informasi anu digunakeun boh dina agrégat bentuk pikeun mantuan urang ngarti kumaha urang situs Web nu keur dipaké atawa kumaha éféktif marketing kampanye, atawa pikeun mantuan kami ngaluyukeun urang web anjeun. Google
Ensighten
SurveyMonkey
Pulsa Wawasan
Visistat
Bombora
Netfactor
Hubspot
– Euweuh pikeun Platform
Pikeun nampik cookies ieu, mangga turutan parentah di handap ieu dina judul "Kumaha kuring bisa ngadalikeun cookies?"Alternatipna, mangga klik dina sasuai milih-kaluar tumbu dina 'Anu boga fungsi ieu cookies' kolom kénca.
Iklan cookies: cookies Ieu nu dipaké pikeun nyieun talatah pariwara leuwih nu sasuai pikeun anjeun. Maranehna ngalakukeun fungsi kawas nyegah sarua ad ti terus reappearing, mastikeun yén iklan nu bener dipintonkeun pikeun advertisers, jeung dina sababaraha kasus milih advertisements nu dumasar kana kapentingan anjeun Adroll
Dagang Meja
Terminal
– Dina Platform Bombora ngagunakeun cookies ti ml314.com domain
Pikeun nampik cookies ieu, mangga turutan parentah di handap ieu dina judul "Kumaha kuring bisa ngadalikeun cookies?"Alternatipna, mangga klik dina sasuai milih-kaluar tumbu dina 'Anu boga fungsi ieu cookies' kolom kénca.
Jaringan sosial cookies: cookies Ieu nu dipaké pikeun ngaktifkeun anjeun pikeun ngabagikeun kaca jeung eusi nu manggihan metot dina urang ngaliwatan situs Web pihak katilu jejaring sosial jeung situs web séjén. Cookies ieu ogé bisa dipaké pikeun tujuan pariwara teuing. Twitter
Facebook
LinkedIn
– Euweuh di Platform nu
Pikeun nampik cookies ieu, mangga turutan parentah di handap ieu dina judul "Kumaha kuring bisa ngadalikeun cookies?"Alternatipna, mangga klik dina sasuai milih-kaluar tumbu dina 'Anu boga fungsi ieu cookies' kolom kénca.

Naon ngeunaan séjén téknologi tracking, kawas web beacons?
Cookies nu teu hijina jalan pikeun mikawanoh atawa lagu nu datang ka ramatloka. Urang bisa make séjén, téknologi sarupa ti waktu ka waktu, kawas beacons web (kadang disebut "piksel tracking" atawa "jelas gifs"). Ieu leutik grafik payil nu ngandung hiji identifier unik nu ngaktifkeun urang pikeun mikawanoh lamun batur geus dilongok urang atawa situs Web dibuka hiji e-mail nu urang geus dikirim eta. Ieu ngidinan urang, contona, pikeun ngawas pola lalu lintas pamaké ti hiji kaca dina urang ka situs Web sejen, pikeun nganteurkeun atawa komunikasi jeung cookies, ka ngarti naha anjeun geus datang ka urang ti situs Web online iklan dipintonkeun dina website pihak-katilu, ngaronjatkeun kinerja situs, jeung pikeun ngukur kasuksésan tina e-mail kampanye pamasaran. Dina loba instansi, téknologi ieu nu reliant dina cookies ka fungsi bener, jeung jadi nyirorot cookies bakal ngaruksak fungsi maranéhanana.

Ulah anjeun ngagunakeun Flash cookies atawa Lokal Babarengan Objék?
Urang situs Web bisa make Gudang Lokal pikeun ngaktipkeun loka personalization jeung web analytics. Urang situs Web teu make "Flash Cookies" (kawanoh ogé salaku Lokal Babarengan Objék atawa "LSOs").

Mun anjeun teu hoyong Flash Cookies disimpen dina komputer anjeun, anjeun bisa ngaluyukeun setelan pamuter Flash anjeun ka block Flash Cookies gudang ngagunakeun pakakas anu dikandung dina Website Gudang Setélan Panel. Anjeun oge bisa ngadalikeun Flash Cookies ku akang ka Gudang Global Setélan Panel jeung handap parentah (nu bisa ngawengku parentah nu ngajelaskeun, pikeun conto, kumaha pikeun mupus aya Flash Cookies (disebut "informasi" dina Macromedia loka), kumaha pikeun nyegah Flash LSOs ti keur disimpen dina komputer anjeun tanpa anjeun keur ditanya, jeung (pikeun Flash Pamuter 8 jeung saterusna) kumaha pikeun meungpeuk Flash Cookies anu henteu keur dikirimkeun ku operator tina kaca anjeun dina dina waktu).

Punten dicatet yén netepkeun Flash Player pikeun ngawatesan atawa limit ditampa Flash Cookies bisa ngurangan atawa impede pungsi sababaraha Flash aplikasi, kaasup, berpotensi nu, Flash aplikasi nu dipaké dina sambungan jeung jasa urang atawa eusi online.

Ulah anjeun ngawula ka sasaran pariwara?
Pihak katilu bisa ngawula cookies dina komputer anjeun atawa alat mobile ka ngawula iklan ngalangkungan situs Web. Pausahaan ieu bisa make informasi ngeunaan anjeun kunjungan ka ieu sarta website anu séjén dina raraga pikeun nyadiakeun sasuai advertisements ngeunaan barang jeung jasa yén anjeun bisa jadi kabetot dina. Maranéhanana ogé bisa employ téknologi anu dipaké pikeun ngukur éféktivitas advertisements. Ieu bisa dilakonan ku maranéhna ngagunakeun cookies atawa web beacons pikeun ngumpulkeun informasi ngeunaan anjeun kunjungan ka ieu jeung situs séjénna dina raraga pikeun nyadiakeun sasuai advertisements ngeunaan barang jeung jasa poténsi nu dipikaresep anjeun. Informasi anu dikumpulkeun ngaliwatan prosés ieu teu ngaktifkeun urang atawa eta pikeun ngaidentipikasi ngaran anjeun, kontak atawa wincikan pribadi séjén identifying wincikan kajaba anjeun milih nyadiakeun ieu.

Kumaha carana abdi tiasa control cookies?

Anjeun boga hak pikeun mutuskeun ka nampa atawa nampik cookies. Anjeun bisa laksana cookie tanya ku ngaklik dina hade milih-kaluar tutumbu disadiakeun dina tabel di luhur.

Anjeun bisa nangtukeun atawa ngajadikeun amandemen pangotektak web anjeun ngatur pikeun nampa atawa nampik cookies. Lamun anjeun milih pikeun nampik cookies, anjeun bisa jadi masih make website urang sanajan aksés anjeun ka sababaraha pungsi jeung wewengkon website urang bisa jadi diwatesan. Salaku sarana ku nu bisa anjeun ingkar cookies ngaliwatan pangotektak web anjeun kadali rupa-rupa ti browser-ka-browser, anjeun kudu nganjang browser anjeun menu pitulung pikeun inpo nu leuwih lengkep.

Sajaba ti éta, kalolobaan jaringan iklan nawarkeun anjeun cara milih kaluar pariwara sasaran. Upami anjeun hoyong pikeun manggihan inpo nu leuwih lengkep, mangga buka https://optout.aboutads.info/ atawa www.youronlinechoices.com.

Sabaraha sering anjeun bakal ngamutahirkeun ieu Cookie Pernyataan?
Urang bisa ngamutahirkeun ieu Cookie Pernyataan ti jaman ka jaman dina raraga pikeun ngagambarkeun, pikeun conto, jeung parobahan ka kami nganggo cookies atawa pikeun operasional séjén, hukum atawa pangaturan alesan. Mangga ku alatan éta deui nganjang ieu Cookie Pernyataan rutin cicing informed ngeunaan urang make cookies jeung téknologi nu patali.

Tanggal di luhur ieu Cookie Pernyataan nunjukkeun lamun ieu panungtungan diropéa.

Dimana kuring bisa meunangkeun informasi salajengna?
Upami anjeun gaduh patalékan ngeunaan urang make cookies atawa téknologi lianna, mangga surélék urang di privacy@bombora.com.