Përditësimi i fundit: 05/25/2018

Kjo Cookie Deklaratë shpjegon se si Bombora, Inc. dhe kompanitë e grupit në mënyrë kolektive ("Bombora", "ne", "neve"dhe "e jona") të përdorin cookie-t dhe të ngjashme teknologjive për të njohur ju kur ju vizitoni faqet tona në Bombora.com dhe NetFactor.com ("Faqja"). Ajo shpjegon se çfarë këto teknologji janë dhe pse ne i përdorim ato, si dhe të drejtat tuaja për të kontrolluar përdorimin tonë të tyre.

Çfarë janë cookies?
Cookies janë të vogla, të dhënat fotografi që janë vendosur në kompjuterin tuaj ose pajisje të lëvizshme, kur ju vizitoni një faqe interneti. Cookies janë përdorur gjerësisht nga pronarët e internetit për të bërë faqet e tyre të punës, ose për të punuar në mënyrë më efikase, si dhe për të siguruar raportimin e informacionit.

Cookies të përcaktuara nga pronar faqen e internetit (në këtë rast, Bombora) janë quajtur "i parë-partiake cookies". Cookies të përcaktuara nga partitë tjera se pronar faqen e internetit janë quajtur "palës së tretë cookies". Palëve të treta cookies mundësojnë palës së tretë karakteristika apo funksionalitetin për të zhvillohet në ose nëpërmjet internetit (p.sh. reklamat, përmbajtje interaktive dhe analytics). Palët që kanë vendosur këto palë të treta cookie-t mund të njohin kompjuterin tuaj edhe kur viziton faqen e internetit në fjalë, dhe edhe kur viziton disa faqet e internetit të tjera.

Përse ne përdorim cookies?
Ne përdorim parë të partisë dhe të palëve të treta cookies për disa arsye. Disa cookies janë të nevojshme për arsye teknike, në mënyrë që për Faqet e internetit tonë për të vepruar, dhe ne i referohemi këto si "thelbësore" ose "absolutisht të domosdoshme" cookies. Të tjera cookies, gjithashtu, të na mundësojë për të ndjekur dhe synojnë interesat e përdoruesit tanë për të rritur përvojën në Faqet e internetit tonë. Palëve të treta cookies shërbyer nëpër Faqet e internetit tonë për reklamat, analizash dhe qëllime të tjera. Ne kemi marrëdhënie me faqet e internetit të tjera të cilët bien dakord për vendin tonë cookies që të na lejojë për të identifikuar dhe të synuar interesin e kompanive në tema të caktuara ("Platforma Cookies"). Kjo është përshkruar në më shumë detaje më poshtë.

Lloje të veçanta të parë dhe të palëve të treta cookies shërbyer nëpër Faqet e internetit tonë dhe qëllimet që ata kryejnë janë të përshkruara në tabelën e mëposhtme (ju lutem vini re se specifike cookies shërbyer mund të ndryshojnë në varësi të veçantë faqen e internetit që ju vizitoni):

 Lloje të cookie Që shërben këto cookies Si për të refuzuar
Thelbësore internetit cookies: Këto cookies janë rreptësisht të nevojshme për të siguruar ju me shërbime të disponueshme përmes faqeve tona dhe për të përdorur disa nga karakteristikat e tij, të tilla si qasje të sigurt fusha. – Asnjë Për shkak se këto cookies janë të domosdoshme për të ofruar faqet e internetit për ju, ju nuk mund t'i refuzojë ato. Ju mund të bllokojë ose për t'i fshirë ato duke ndryshuar cilësimet e shfletuesit tuaj megjithatë, siç përshkruhet më poshtë nën titullin "Si mund të kontrolloj se cookies?".
Performanca dhe funksionalitetin cookie-t: Këto cookies janë përdorur për të rritur performancën dhe funksionalitetin e Faqet e internetit tonë por janë jo-esenciale për përdorimin e tyre. Megjithatë, pa këto cookies, disa funksionalitetin (si video) mund të bëhen të disponueshme. Vimeo
Hubspot
Për të refuzuar këto cookies, ju lutem ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund të kontrolloj se cookies?" Përndryshe, ju lutemi klikoni mbi përkatëse të zgjedhë-out lidhjet në 'Që shërben këto cookies' kolonën e majtë.
Analytics dhe customization cookies: Këto cookies për të mbledhur informacion që është përdorur ose në formë të agreguar për të na ndihmojnë të kuptojmë se si tonë Faqet e internetit janë duke u përdorur apo se sa efektive janë fushatat e marketingut janë, ose të na ndihmojë për të rregulloje faqet e internetit tonë për ju. Google
Ensighten
SurveyMonkey
Njohuri Të Pulsit
Visistat
Bombora
Netfactor
Hubspot
– Asnjë për Platformën
Për të refuzuar këto cookies, ju lutem ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund të kontrolloj se cookies?"Përndryshe, ju lutemi klikoni mbi përkatëse të zgjedhë-out lidhjet në 'Që shërben këto cookies' kolonën e majtë.
Reklamat cookies: Këto cookies janë përdorur për të bërë reklamat mesazhet më të rëndësishme për ju. Ata të kryejnë funksionet e tyre si të parandalimit të njëjtën ad nga vazhdimisht reappearing, duke siguruar që reklama janë siç duhet të shfaqet për reklamuesit, dhe në disa raste zgjedhjen e reklamave të cilat bazohen mbi interesat tuaja Adroll
E Tregtisë Tavolinë
Terminus
– Në Platformën Bombora përdor cookies nga ml314.com domain
Për të refuzuar këto cookies, ju lutem ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund të kontrolloj se cookies?"Përndryshe, ju lutemi klikoni mbi përkatëse të zgjedhë-out lidhjet në 'Që shërben këto cookies' kolonën e majtë.
E rrjeteve sociale cookies: Këto cookies janë përdorur për të mundësuar që ju të ndani faqeve dhe përmbajtjes që ju të gjeni interesante në Faqet e internetit tonë përmes palës së tretë të rrjeteve sociale dhe faqet e internetit të tjera. Këto cookies mund të përdoret edhe për qëllime reklamimi shumë. Twitter
Facebook
LinkedIn
– Asnjë në Platformën
Për të refuzuar këto cookies, ju lutem ndiqni udhëzimet më poshtë nën titullin "Si mund të kontrolloj se cookies?"Përndryshe, ju lutemi klikoni mbi përkatëse të zgjedhë-out lidhjet në 'Që shërben këto cookies' kolonën e majtë.

Po për të tjera ndjekja e teknologjive, si web beacons?
Cookies nuk janë e vetmja mënyrë për të njohur ose të pjesës muzikore vizitorët në një faqe interneti. Ne mund të përdorim të tjera, të ngjashme, teknologji të nga koha në kohë, si web beacons (ndonjëherë e quajtur "ndjekja pixels" ose "të qartë gifs"). Këto janë vogël grafikë e fotografi që përmbajnë një unik identifikues që të na mundësojë të njohim kur dikush e ka vizituar Faqet tona apo hapur një e-mail që ne të kemi dërguar atyre. Kjo na lejon, për shembull, për të monitoruar modelet e trafikut të përdoruesve nga një faqe brenda Faqeve tona në një tjetër, për të shpërndarë dhe për të komunikuar me to, për të kuptuar nëse ju keni ardhur për Faqet e internetit tonë nga reklamë online shfaqet në një pale të tretë të internetit, për të përmirësuar performancën faqe, dhe për të matur suksesin e-mail fushatat e marketingut. Në shumë raste, këto teknologji janë të varura nga cookies për të funksionuar siç duhet, dhe kështu në rënie të cookie-t do të pengojë funksionimin e tyre.

A ju përdorni Flash cookies ose Lokale të Përbashkët të Objekteve?
Faqet tona mund të përdorni Magazinimit Lokale për të mundësuar site personalizimit dhe web analytics. Faqet e internetit tonë të mos e përdorni "Flash Cookies" (e njohur edhe si Lokal të Përbashkët të Objekteve ose "LSOs").

Nëse ju nuk doni Flash Cookies për të ruajtur në kompjuterin tuaj, ju mund të rregulluar parametrat tuaj Flash player për të bllokuar Cookies Flash storage duke përdorur mjete të përfshira në faqen e Internetit të Magazinimit Cilësimet e Panelit. Ju gjithashtu mund të kontrollit Flash Cookies nga duke shkuar për Globale Ruajtjen Cilësimet e Panelit dhe ndjekur udhëzimet (të cilat mund të përfshijnë udhëzime që të shpjegoj, për shembull, si për të fshirë ekzistuese Flash Cookies (referuar "informacion" në Macromedia site), si për të parandaluar Flash LSOs nga duke u vendosur në kompjuterin tuaj, pa pyetur, dhe (për Flash Player 8 dhe më vonë) se si për të bllokuar Cookies Flash nuk janë duke u dorëzuar nga operatori i faqes që ju jeni në kohë).

Ju lutem vini re se vendosja e Flash Player për të kufizojë ose të kufizojë pranimin e Cookies Flash, mund të reduktojë ose të pengojë funksionalitetin e disa aplikacione Flash, duke përfshirë, potencialisht, Flash aplikacionet e përdorura në lidhje me shërbimet tona, ose përmbajtjen online.

A ju shërbejnë në shënjestër të reklamës?
Palët e treta mund të shërbejë cookies në kompjuterin tuaj ose pajisje të lëvizshme për të shërbyer reklama nëpër Faqet e internetit tonë. Këto kompani mund të përdorin informacion për vizita juaj për këtë dhe faqet e internetit të tjera në mënyrë që të sigurojë përkatëse reklama në lidhje me mallrat dhe shërbimet që ju mund të jenë të interesuar në. Ata gjithashtu mund të punësojë teknologji që përdoret për të matur efektivitetin e reklamave. Kjo mund të realizohet me anë të tyre duke përdorur cookies ose web beacons për të mbledhur informacion në lidhje me vizitat tuaja në këtë dhe faqe të tjera në mënyrë që të sigurojë përkatëse reklama në lidhje me mallrat dhe shërbimet e mundshme me interes për ju. Informacioni i mbledhur nëpërmjet këtij procesi nuk na mundësojnë ose atyre të identifikojnë emrin tuaj, detajet e kontaktit ose të tjera personale identifikuese detaje, përveç nëse ju zgjedhin për të siguruar këto.

Si mund të kontrolloj se cookies?

Ju keni të drejtë të vendosë nëse do të pranojë ose të refuzojë cookies. Ju mund të ushtrojnë të cookie preferencat duke klikuar mbi të përshtatshme të zgjedhë-out lidhjet e dhënë në tabelën e mësipërme.

Ju mund të vendosë ose ndryshimin e shfletuesit tuaj web kontrollet për të pranuar ose refuzuar cookies. Në qoftë se ju zgjidhni për të refuzoni cookies, ju ende mund të përdorni faqen tonë të internetit edhe pse qasjen tuaj për disa funksionalitetin dhe fushat e faqen tonë të internetit mund të jetë i kufizuar. Si mjetet me të cilat ju mund të refuzoni cookies nëpërmjet shfletuesit tuaj web kontrolla të ndryshojnë nga browser-për-shfletues, ju duhet të vizitoni shfletuesit tuaj menu ndihmë për më shumë informacion.

Përveç kësaj, shumica e reklamave rrjeteve të ju ofrojnë një mënyrë për të zgjedhin nga shënjestër reklamat. Nëse ju do të donte për të gjetur më shumë informacion, ju lutemi vizitoni https://optout.aboutads.info/ ose www.youronlinechoices.com.

Sa shpesh do të ju update këtë Cookie Deklaratë?
Ne mund të rinovuar këtë Cookie Deklaratë nga koha në kohë, në mënyrë që të reflektojnë, për shembull, ndryshimet e cookies ne i përdorim apo për të tjera operative, ligjore ose rregullatore arsye. Ju lutem, pra të ri-vizitoni këtë Cookie Deklaratë rregullisht të qëndrojnë të informuar në lidhje me përdorimin tonë të cookie-t dhe teknologjive të lidhura.

Data në krye të këtij Cookie Deklaratë tregon se kur ajo ishte e fundit.

Ku mund të marr informacion të mëtejshëm?
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me tonë përdorimin e cookies ose teknologji të tjera, ju lutem na shkruani në privacy@bombora.com.